Şimdi Ara

Doğudan araba alınır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
9.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: safsiddet

quote:

Orijinalden alıntı: Muradi77

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Diyarbakirda Arac bulmustum gitmedim en fazla abkaraya giderim yada tanidik olursa baska ile giderim

Birde arac dizelse kesin kacak mazot almislardir

Diyarbakır'a kaç defa gittin?
    Diyarbakır'ı ne kadar biliyorsun?
    Ne demek "kesin kaçak mazot kullanmıştır"?
    Nasıl bu kadar emin konuşup suçlayabiliyorsun gitmediğin, bilmediğin şehrin tanımadığın insanlarını?

kullaniyor tabi elektrik kaçak mazot kaçak

Ben şahsen ne kaçak elektrik ne de yakıt kullanmıyorum. Bölge de Elektrik dağıtımı özelleştirildi. Alan memnun veren memnun.
    Yakıt konusuna gelince...Araban var mı bilmiyorum ama sana kapının önünde mazotu 2 liraya verseler sen de alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Van ile Ağrı bölgesi için şunu söyleyebilirim. Merkezde bulunan tanınmış markalara (dolayısıyla tanınmış ailelere) ait benzinliklerde kaçak mazot çok nadirdir.

Ama daha küçük benzinliklere girdiğinizde, oradan aldığınız mazota kaçak mazot konma ihtimali çok yüksek.

Ford'un ticari araçları bu açıdan sorun çıkarmıyor ama hassas motora sahip bir arabanız yada 4x4'ünüz varsa, yolunuz servise düşüyor. (Tecrübe edilmiştir.)
  • kürtten araba alınır mı demeye cesaret bulunamamış sankı
  • Kardeş bir araba için başka sehire bile gitme , değil o kadar yol . Kaldı ki batıda seçenek ve alternatif çok olduğu için araçlar daha ucuzdur . Hatta millet doğudan batıya gidip ucuza alır bin lira kar edip satar . Doğuda daha ucuza satıyorsa bir hile vardır ya da tutulmayan bir modeldir...
  • Adama yanlış sormuşsunuz.

Ne zaman aldın?
    Zarar da etme çok kar da etme. Kaça bırakırsın?
    Allah Muhammed için bu aracın kilometresi orjinal mi.
    Öksüz hastamız var onun için lazım, o yüzden alıyoruz. Günahı vebali boynunadır. Bu araba bize olur mu olmaz mı?

Adi değilse dökülür bir bir.

• Arkadaşım iş için sürekli doğu illerine gider ve özellikle depoyu oradan fullenecek şekilde ayarlar mazot çok ucuz olduğu için !!! tabi mazot diye yağ+kimyasalı karıştırıp satıyorlarsa bilmem enjektör arızası kaça patlar. Ben olsam o kadar yola asla gitmem
  • Kaçaktir o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kacak mazot diyorsunuz ama iran mazotuda kacak mazot ama bizdekinden kaliteli fakat suriye , irak mazotu olur onu bilemem. Onlarinda kalitelisi vardi ama bu savas ortaminda kalitelisi kalmadi.

• denetimsiz yakıt kullandıklarından dizel araç almak çok mantıklı değil.
    ama istanbuldan ankaradan alacağınız aracın evveliyatı da doğudan olabilir bilemeyiz ki, emin olmak zor.
  • sözüm size değil yanlış anlamayin ama bazi alici tipler var ölmüş eşşek ariyolar dişini sökmeye onlara bu tip olaylar musteak demeden de edemiyor insan .

Piyasa değerinin altindaysa sahibide pek bilgi vermiyor kem küm ediyorsa mucize beklemeyin . boşuna yorulmayin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belash

Adama yanlış sormuşsunuz.

Ne zaman aldın?
    Zarar da etme çok kar da etme. Kaça bırakırsın?
    Allah Muhammed için bu aracın kilometresi orjinal mi.
    Öksüz hastamız var onun için lazım, o yüzden alıyoruz. Günahı vebali boynunadır. Bu araba bize olur mu olmaz mı?

Adi değilse dökülür bir bir.

peki bu şekil sorunca yalanci olmuyormuyuz
  • Doğudan araç alınır fakat resmi kişilerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

boya varmı: benim bildiğim sağ çamurlukta var başka yok.

km orjinalmi: bilmiyorum şuanda 82 bin km yazıyor ekranda

elektirik aksamında bir sorun varmı klimasında falan : benim bildiğim çalışmayan yeri yok

sensör paketi varmı: yok diyor halbuki var bence çalıştırmayı bilmiyor.

plaka sorgusunda hasar kaydı yok ama km bilgisi gelmedi.

Adam ayaküstü alım satımcı ya da galericidir kesinlikle.

Boya kısmında göz kararı boyacının ifadesidir. Makineyle ölçüm yapılmamıştır.

Km orjinalliğine kimse takılmaz buralarda, araç boyasız ise, piyasası varsa alınır, satılır. Ben almam, o ayrı ama aynı bilinç yok buralarda.

Klimasını kullanmıştır ama diğer elektrik-mekanik aksamlarını bilmiyordur bile. Direksiyonun öne geriye ayarlanabilir olduğunu bilmeyen galerici tanıdım.

Sensör paketi diye sorduğunda afallamıştır. Türk olmadığı için kelime dağarcı 300'ü geçmeyen vatandaştan bahsediyoruz. Farı kendiliğinden yanıyor mu, yağmur yağınca silecek otomatik çalışıyor mu diye sorsaydın cevaplardı kesinlikle...

Batman'a gidiyorum hafta sonu. İlan numarasını paylaşırsan bakabilirim bende.

• Sensör paketinin ne olduğunu bilip bilmemenin kelime dağarcığı ile bir alakası yok ki.
  • Araç sorunsuzsa, km orjinalsa alınır.
  • yanlız dikkatimi çekiyor doğu illerindeki satılık araçların plakasının çoğu ankara istanbul...

adamlar kendi illerinin plakasını takmıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Ben adanadan aldım arabayı pişman oldum.Çok makul olmadığı sürece alınmaz bence

Adanadan aldım derken ?
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    3 senedir doğuda öğretmenlik yapan biri olarak kesinlikle almam.sahibi memur falan ise alınabilir.ama diğer türlü ise bir de adamın arabasınadn haberi yoksa alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

3 senedir doğuda öğretmenlik yapan biri olarak kesinlikle almam.sahibi memur falan ise alınabilir.ama diğer türlü ise bir de adamın arabasınadn haberi yoksa alınmaz.

Anladım hocam o zman en iyisi vazgeçmek. stilo nasıl bu arada ? sorun var mı ?
  • ilanı direk kapatıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.