Şimdi Ara

Doğudan araba alınır mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
9.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Not: Adanalıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

3 senedir doğuda öğretmenlik yapan biri olarak kesinlikle almam.sahibi memur falan ise alınabilir.ama diğer türlü ise bir de adamın arabasınadn haberi yoksa alınmaz.

Anladım hocam o zman en iyisi vazgeçmek. stilo nasıl bu arada ? sorun var mı ?

stilodan çok memnunum.broadwayden sonra çok iyi geldi.bursadan ağrıya gelirken broadway ile 2.vites çıktığım yerleri stiloyla 4.vites çıkınmak iyi oluyor. termostatı değiştirecem sadece hararet hep ikinci çizgide duruyor.
  • quote:

quote:

quote:

3 senedir doğuda öğretmenlik yapan biri olarak kesinlikle almam.sahibi memur falan ise alınabilir.ama diğer türlü ise bir de adamın arabasınadn haberi yoksa alınmaz.

Anladım hocam o zman en iyisi vazgeçmek. stilo nasıl bu arada ? sorun var mı ?

stilodan çok memnunum.broadwayden sonra çok iyi geldi.bursadan ağrıya gelirken broadway ile 2.vites çıktığım yerleri stiloyla 4.vites çıkınmak iyi oluyor. termostatı değiştirecem sadece hararet hep ikinci çizgide duruyor.

Anladim hocam herzaman soylerim stilo candir keyifli surusler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

yanlız dikkatimi çekiyor doğu illerindeki satılık araçların plakasının çoğu ankara istanbul...

adamlar kendi illerinin plakasını takmıyorlar...

Diyarbakır'dayım bende. Eski aracım 21 plakaydı. Ankara' da aracımı çizdiler. Afyon'da ön lastiklerimi patlattılar. Niğde'de daha 1 ay önce 47 plakalı aracımla giderken tepki gördüm, hanım tutmasaydı katil bile olurdum.

İstanbul' da 21-72-47 plakalı tüm araçlar istisnasız her kontrolde durdurulur. Geçin dedikleri çok azdır.

Ama 06-35 ve 34 plakalı araçlarda normal vatandaş muamelesi görürsün. Gerçek vatandaş gibi hissedersin kendini.

Kardeşimin aracı 06, benim aracım da öyle. Abimin 34, diğerinin 35 plaka. Yeğenlerimin hemen hepsi 06 plaka.

Başka çaremiz yok, keyfi bir istek değil anlayacağın.

• Belash B kullanıcısına yanıt
    biliyorum kardeş keyfi olmadığını..

ama şu anda büromun camından bakıyorum bir tan 72 plaka mercedes,bir 21 plaka jetta ,yine aynı komşumun 21 plaka 5.25 xdrive ı duruyor...

kardeş araban iyiyse,makamın forsun sağlamsa kimse birşey yapamaz,ama halk adamıysan garibansan dediklerin doğru ...

hatırlarsanız diyarbakır belediyesi trabzon belediyesine 21 plaka itfaiye aracı bağışlamıştı aracı kent meydanında taşlamışlardı...

bizi bu hale getirenler utansın...
  • quote:

Bir arkadaşım doğudan bir araba bulmuş yalnız sahibi pek açıklayıcı değilmiş kmsi orjinalmi boya varmı kesin net konuşmuyormuş. plaka sorgulamasında km bilgisi gelmemiş. sizce bu araç alınır mı ?

tekrar sorgulama yapın.

ilk sorgulama yaptığımda bende de gelmemişti.sistem stabil çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

quote:

Bir arkadaşım doğudan bir araba bulmuş yalnız sahibi pek açıklayıcı değilmiş kmsi orjinalmi boya varmı kesin net konuşmuyormuş. plaka sorgulamasında km bilgisi gelmemiş. sizce bu araç alınır mı ?

tekrar sorgulama yapın.

gece geldi mesaj ama

2013 76822

2011 98998

km diyor bu nasıl iş ??
  • Bu ülkenin insan kalitesi doğu ile batı insanı diye ayrılmaz.
    her bölgede her türlü karakterden insanlar vardır.
    siz gelin izmir'deki ciğeri beş para etmezleri görün. aynılarının diğer bölgelerde de olduğundan eminim.
  • Kafanız yerinde mi la sizin ? Bakkalda kaçak yakıt satılıyormuş peh...

Birde kaçak yakıtın bir avantajı varmış gibi konuşulmuş :s

Kaçak yakıtı kullanan direk motoru kucağına alıyor ne kadar düz mantık konuşuyorsunuzç
  • quote:

quote:

quote:

tekrar sorgulama yapın.

gece geldi mesaj ama

2013 76822

2011 98998

km diyor bu nasıl iş ??

araç kaç bin km'de?

hatta link yokmu aracı bi görsek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 15 Kasım 2013; 13:44:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

tekrar sorgulama yapın.

gece geldi mesaj ama

2013 76822

2011 98998

km diyor bu nasıl iş ??

araç kaç bin km'de?

hocam aracın kmsi düşürülmüş uzak durun bence.

• Bence uzak ise o kadar mesafeyi gitmek büyük risk.
    Birkaç saatlik mesafedeyse olabilir.

Doğudan araç almanın bence asıl kötü yanı kaçak yakıt kullanılmasıdır.
  • ben almam, almayı düşünene de karışmam, kendi bilir..

ama arabayı satan orada görevli olarak çalışan asker, öğretmen, doktor gibi memur biriyse o zaman düşünebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 15 Kasım 2013; 14:17:07 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tekrar sorgulama yapın.

gece geldi mesaj ama

2013 76822

2011 98998

km diyor bu nasıl iş ??

araç kaç bin km'de?

hocam aracın kmsi düşürülmüş uzak durun bence.

aynen bencede benden uzak dursun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

hayatta almam,eşşek niyetine biniyorlar devamlı kaçak mazot kullanıyorlar,tenekesi 10 liradan bakkallarda bile mazot satıyorlar...

+1
  • Kardeşim saçma sapan konu açıyorsunuz aha bende konu açayım tokatlıdan araba alınırmı ? Böyle gerzekçe ve faşizan konumu olur.kimsede ey insan müsvettesi ister al ister alma demiyor...benim anlamadığım yöneticiler bu konuyu görmüyormu nasıl açık bırakıyorlar.insanları aşağılamaya yönelik konular nasıl açık kalıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ererdur

Kardeşim saçma sapan konu açıyorsunuz aha bende konu açayım tokatlıdan araba alınırmı ? Böyle gerzekçe ve faşizan konumu olur.kimsede ey insan müsvettesi ister al ister alma demiyor...benim anlamadığım yöneticiler bu konuyu görmüyormu nasıl açık bırakıyorlar.insanları aşağılamaya yönelik konular nasıl açık kalıyor..

Doguludan degil dogudan araba Alinir mi? Konu basligi neden bu kadar tepki gosterdin anlamis degilim. Doguda kacak mazot kullanildigi arabalarin bagajinda koyun ibek vs tasindigida bir gercek. Gerci bna gore istanbuldanda araba alinmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ererdur

Kardeşim saçma sapan konu açıyorsunuz aha bende konu açayım tokatlıdan araba alınırmı ? Böyle gerzekçe ve faşizan konumu olur.kimsede ey insan müsvettesi ister al ister alma demiyor...benim anlamadığım yöneticiler bu konuyu görmüyormu nasıl açık bırakıyorlar.insanları aşağılamaya yönelik konular nasıl açık kalıyor..

al bendende o kadar.

• Alınmaz leşini çıkarıp verirler

• Bi arkadaşım dizel getz için muş'ta kaparo vermiş, kendisi de muş'ta öğretmen ve elazığlı. Araç sahibi müteahhit, bayan arabası diye satıyor. Arkadaş kaparo vermesine rağmen içinin pisliği (inşaatçı arabası gibi) nedeniyle arabadan vazgeçiyor ve kaparo sizde kalsın, arabayı almaktan vazgeçtim diyor. Müteahhit öyle şey mi olur diyor, tehdit ediyor ve arabayı mecbur alıyorlar... Dinleyince inanamadım, ama bizim oralarda normal diyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.