Şimdi Ara

Doğudan araba alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
9.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batmanda görev icabı 3,5 sene kaldım.insan heryerde aynı.yalnız ustaya gösterince Usta ile araç sahibi ikinci kanala başlarsa işler nasıl olur orası muamma.dizelse alınmaz kaçak mazottan dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha aracın sahibi konuşmalarında güven vermiyorsa hiç bulaşmayın derim. Piyasada arabamı kalmadı acele etmeyin. 1 hafta 2 hafta 1 ay geç olsun temiz olsun.
  • Doğu, Batı, Kuzey veya Güney diye genelleme, Bölme yapmak yanlış. Batman'a yakın bir ildeyim. Bir önceki 3 yaşındaki aracımı 30 bin km de sorunsuz, darbesiz boyasız sattım. Şimdiki aracım 37 binde yine darbesiz boyasız ve bakım dışında servise gitmemiş. Sehell ve Opet dışında yakıt almam. Bazı arkadaşlar galiba doğuyu köy gibi görüyorlar. 3 yıl önce batıdan bir ilden 3 yaşında bir araç aldım, aylarca uğraşıp aracı adam edemeyince zararına sattım. Yani adam adam değilse, araç araç değilse nerde olduğu, nerden olduğu önemli değil. Araç sahibi net bilgi vermiyorsa hiç uğraşmayın.

• Araba ilan numarası nedir? Ucuz ise ben alayım :)

• Genelleme yapmak doğru olmaz, siirt hakkari şırnak gibi şehirlerde yollar kötü şehirler toz topraktır. Araba yıpranmış olabilir. Fakat Batman dersen , diyarbakır dersen is değişir, Batman batıdaki çoğu şehirden gelismiş bir şehirdir ve yaşayanlar genelde batidan gelen iscilerdir. Araba temizse gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

• Aklima nedense 4 milyar bucuk geldi ben istanbuldan sakaryaya gittim adam cok guzel cok harika dedi gittigimde beynimden vurulmusa dondum daha bi de giderken yagmur yagiyordu kaza atlattik babamla adami dovmemek icin zor tuttum kendimi bir daha istanbul disina araba almaya gitmem herhalde

• Antepden iyi ucuxz arabalar var sahibinden de..
    Orasının kaporta saniyisi iyi gelişmiş..
    Adamlar iyi çalsıyor..Bilginize..
  • Ben adanadan aldım arabayı pişman oldum.Çok makul olmadığı sürece alınmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Ben adanadan aldım arabayı pişman oldum.Çok makul olmadığı sürece alınmaz bence

Nasil pisman oldunuz?

• Batman düşündüğünüz gibi bir yer değil. Adamın net konuşamaması yalan söylememek içindir. Eğer gitmeyi düşünüyorsanız anadolu jetin ankaradan sabah gidiş akşam dönüşü var. Hava limanı merkeze otobüsle 10 dakika mesafede. Genelleme yapmak istemem ancak Batman'ın insanı temiz ve yardım sever.
    Araba ile ilgili ilan varsa biz de bakalım.
  • Benim şahsi düşüncem ırak, iran , suriye ye sınır komşusu olan , kaçak akaryakıt ticaretini olduğu yerden araç almam. Ayrıca işçilik o taraflarda ucuz olduğu için pert araçları orada düzeltip satanlar var.
  • Naptın alınır mı! Ben almam.

• Diyarbakirda Arac bulmustum gitmedim en fazla abkaraya giderim yada tanidik olursa baska ile giderim

Birde arac dizelse kesin kacak mazot almislardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 12 Kasım 2013; 20:48:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Ben adanadan aldım arabayı pişman oldum.Çok makul olmadığı sürece alınmaz bence

Nasil pisman oldunuz?

Ucuz etin yahnisi hesabı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Diyarbakirda Arac bulmustum gitmedim en fazla abkaraya giderim yada tanidik olursa baska ile giderim

Diyarbakır'a kaç defa gittin?
    Diyarbakır'ı ne kadar biliyorsun?
    Ne demek "kesin kaçak mazot kullanmıştır"?
    Nasıl bu kadar emin konuşup suçlayabiliyorsun gitmediğin, bilmediğin şehrin tanımadığın insanlarını?

• quote:

Orijinalden alıntı: Muradi77

quote:

Diyarbakirda Arac bulmustum gitmedim en fazla abkaraya giderim yada tanidik olursa baska ile giderim

Nasıl bu kadar emin konuşup suçlayabiliyorsun gitmediğin, bilmediğin şehrin tanımadığın insanlarını?

Forumda konu actim arac 2000 tdi tiguan idi buyuk bir cogunluk gitme dedi

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=58928232&p=1

Konusu bile var

Gitmeme nedenim ise o zaman olaylar vardi riske girmek istemedim adama ankaraya gel dedim antepe gel dedim kabul etmedi

Ayrica mesajimda kimseyi suclamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 12 Kasım 2013; 21:30:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muradi77

quote:

kullaniyor tabi elektrik kaçak mazot kaçak
  • Asla...

• Kız mı alıyosun diye sorarlar adama doğusu batısımı var bu iş şans meselesi birazda bakarsın içine yatarsa alırsın adam zorla satmıyor ya
  • ben doğuda yaşıyorum, burada temiz araba bulmak samanlıkta iğne aramak gibidir. alınır ama 11 bine 2000 model 1.2 milyon km toyota avensis değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.