en iyi akü markası ?
-
-
tarihi yeni olan mutlu akü alıp geçiniz
-
moll
-
Varsa VARTA
-
Üretim tarihi hangisi yeni ise onu takın
Mutlu inci varta bosch
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Varta iyidir. EFB start-stop aküsü tam 8 sene tık demeden gitti. Abimin Scooter'ında da Varta var, Scooter'lar çabuk akü eskitir, en çok Varta'dan memnun kaldı.
-
benim arabada mutlu akü var 8 yıldır sorun çıkarmadı.
-
sahibinden.comOtomobil & Arazi Aracı / Elektrik / 12V 74 AH VARTA AKÜ 72 AH ŞOK KURYE İLE İSTANBUL İÇİ TESLİMAT sahibinden.comda - 955732882https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-12v-74-ah-varta-aku-72-ah-sok-kurye-ile-istanbul-ici-teslimat-955732882/detay
İstanbuldaysanız burası uygun oluyor genelde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloq -- 31 Ocak 2022; 20:37:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bedava almışsın hiç düşünme bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Delco > Bosch > Varta > İnci Exide benim tecrübem.
Varta'yı Johnsons Control aldığı için kaliteli olacağını bekliyorduk. Kaliteli de, ama bence en iyisi değil. Yeni fiyatları bilmiyorum ama büyük fiyat farklarına değmez.
-
Merhaba, bugün geldi taktik servis ücreti almadi 74 amper daha iyi dedi 74 taktı üretim tarihi yeni en az 5 sene gider dedi zaten vartanin yetkili servisini almışlar galiba çok yüklü mal aldık abi dedi o yüzden bu fiyat dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Varta blue dinamic 74 amper 850 lira verdim bugün. Zaten evime gelip kendileri taktı aküyü en az 5 sene gider dedi hadi inşallah bakalım hayırlısı.
Internetten baktım 950 lira civarında hatta 1100 bile yazan var zaten güzel olan kendileri gelip taktılar servis ücreti dahil 850 verdim blue dinamic serisiymis
Start stop mu efb mi yoksa klasik düz akü mu Fiat
Yazın şok marketten 60ah Hugel Akü almıştım 300 liraya
Hayırlı olsun
hangi il acaba
PTT AVM Kasım 2021 üretim varta 74A 799 idi ,sök tak kendin yaparsan ve eskiyi iade edersen
Siz iyi fiyata almışsınız evinize kadar gelip takmışlar güzel
-
Şaka mi yahu 8 yıl falan. En son mutlu 3 yılı gördü diye cerceveletip asacaktim. Mutlu leş bir aküdür. Varta iyidir bosch iyidir inci idare eder.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka değil hocam, aracın üzerinde gelen fabrikanın koyduğu akü. Araç 2014 model linea, hala daha basıyor. Ama son zamanlarda biraz geç alıyor. Önümüzdeki kış değiştiririm.
Eskiden Megane vardı onda 3-4 yıl ancak giderdi bir akü, aracından mı yoksa aküden mi, alternatörden mi anlamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yurtdışından klasik araba getirmek
- egea 1.4 kronik sorunları
- marşpiyel tamiri fiyatı /2024
- 1.5 ecoboost motor
- clio 1.0 tce yorumları
- renault clio 2022 fiyat listesi
- hilux 2025
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
- omega 5 araba
- golf 7.5 hangi yıllar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X