Şimdi Ara

en iyi akü markası ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • varta kalem pili bıle dandık ureten fırma hiç bulasmam. İnci aku japonlarla çalışıyor oncekı akum 7-8 yıl kullanmıştım. Yine inci aldım tavsıye ederım

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Kocaelideyim. Bende eski aküyü verdim yoksa 1100 lira olur dediler. Eve gelip takmaları güzel yoksa kablo bul araba çalıştır git vs uğraşırsın

• road35 R kullanıcısına yanıt

Şaka değil gerçek, 8 yıldan 2 ay eksik yalnızca. 7 yıl 10 ay. Geçen ekimde cortladı, araba Tiguan 160 hp turbo+superşarj start-stoplu. Normal akülerin marş basma sayısı 30.000 kadarken bu start-stoplarda kullanılan efb ve agm akülerin 270.000 civarında diyor üreticileri. Ben start-stopu arabaya biner binmez, unutmazsam kapatanlardanım ama ilk yıllar kapatmıyordum. 8 yılın 5 yılı İstanbulda geçti, kalan 3 yılı Egede bir sahil kasabasında. Orjinal aküsü 70Ah EFB Varta'ydı, yine 72Ah EFB Varta ile değiştirdim.

• mAcArTy41 kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler

Bende bugün değiştirdim :)

Mutlu 72ah SFB 750Tl ye aldım ,Ankara Akümarket dikmen bayisi , 2021 - 21 Kasım üretimi

Keşke resimde çekseydim her marka her amper akü için üzerlerinde fiyat etiketleri de vardı ,Mutlu ,İnci , Varta , Yiğit ..

Üzerindeki akü 11 yılı devirdi ,1.5dci , ömrü boyunca %99 tek marşta çalıştı :)

Geçen yıl değiştirsem daha iyi olacakmış , motorun çalışması bile değişti

Aküyü sökünce bu akü EFB mi acaba dediler ağırlığından dolayı , araçta start stop yok , yenisini araç çalışırken yedekleyerek taktılar kod vs gerekmedi elektrik hiç kesilmeden takıldı ,bayii iyi tavsiye ederim

O civarlarda bulunduğunuz yere gelip taksın isterseniz 50Tl servis ücreti alıyorlarmış.

• Fiyatlara bak Aralık ayında 60 amper inciyi 400 liraya taktirdim üzerinden çıkan akü 4 yıllık Yiğit aküydü renault nissan yazan
  • Ekim ayı ortasında 60 amper Varta almıştım bayiden 500₺ ye kampanya vardı. Kasım ayı başında 530₺ civarına satılıyordu kasım sonu gibi baktığımda internette 610₺ ydi.700 leri görmüş Allah sonumuzu hayır etsin. Varta almakla iyi yapmışsınız hocam. Güle güle kullanın.
  • İki seferdir yiğit premium kullanıyorum. Önceki 5 yıl dayandı, bununda değiştireli 6-7 ay oldu daha. 500 tl ye almıştım. O zamanlar varta ve bosch marka 60 lık akülerde o fiyata satılıyordu. Yolda kaldığımızdan mecbur değiştirmiştik.
  • murattk kullanıcısına yanıt

Akü işi biraz kısmet işi ama araştırdım en iyisi varta diyorlar. Zaten oncekide vartaydi. Siz iyi fiyata almışsınız ama 60 amperlik ve 3 ay onceymis. Zaten olanlar son 3 ayda oldu :((

• arkadaslar selamlar, toyota auris hybrid 2018 model aracımın aküsü artık bitti ve değiştirmem lazım ama hangi aküyü almam gerektiğini bulamıyorum.

şu an takılı olan akü,

yuasa 20hr 35ah cca 272a. bunun muadili nedir, ne almak lazım? fikri olan var mıdır acaba?

• ylmz_3 Y kullanıcısına yanıt
    Almak istediğiniz markanın sitesinden tavsiye edilen aküyü bulabilirsiniz.Örneğin;

www.tr.varta-automotive.com
    VARTA® otomotiv aküleri - Akünüzü global akü piyasa liderinden alın
    https://www.tr.varta-automotive.com/tr-tr
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.