Kontrolsüz U dönüşü ve Kaza
Merhaba herkese iyi forumlar.Bugün aracımla caddede giderken karşı şeritte duran araç, benim geldiğimi farketmeyip birden direksiyonu kırıp u dönüşü için hareket ederek sol çamurluğumdan bana vurarak ters çevirdi.Arkadaşı karşı şeritte dururken ben farkettim aynaya bakıyordu yol kenarındaki araçların arasına yanaşacağını düşünüp normal şekilde yoluma devam ettim.Fakat o beni görmemiş yola baktığında boşmuş, birden önüne çıkmışım ve onun aracına çarpmışım benim aracımın ön tarafında bir şey yok sol ön çamurluğumdan hasar aldı karşı tarafın ise ön tarafı hasarlı.Trafik ekibi kaza tespit tutanağına krokiyi çizdi sonrasında gittiler. Karşı taraf aslında dönmek üzere olduğunu 30cm mesafesi kaldığını benim nasıl olduysa önünde bittiğimi,aslında yola baktığını boş olduğunu,beni görmediğini çok hızlı(yukarıda köşeyi dönüp 50-60 metre gidemeden kaza oldu daha 2. Vitese bile atamamıştım oysa) olduğumu vs yazmış.Polisin çizmiş olduğu kaza krokisinde kırmızı benim aracım, mavi karşı taraf.Haklı olduğumu bilsem bile yine de sizlere sormak istedim. Konu hakkında fikir verebilecek olan varsa çok sevinirim. İyi forumlar.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.132 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası