selamlar beyler. aracıma cam filmi uygulaması yaptıracağım, en kalitelisi diye konuşulduğundan llumar'da karar kıldım ama birkaç sorum olacak. ilki- eski araçtaki cam filmini mahalle arasında bir yerde çok ucuza yaptırmıştım haliyle bazı sorunlar vardı mesela akşam yağmurlu havada görüşü baya etkiliyordu. llumar'da aynı sorunu yaşamamak için önler 1 arkalar 2 numara olacak, hangi seriyi önerirsiniz? 2, atr serisi için llumarın resmi sitesindeki yetkili bayilerinden birinden fiyat aldım, ön cam dahil 3800tl fiyat verdi (3.500e indirmeye çalışacağım, ön cam ip80 gibi bir film dedi sadece 1000tl oymuş.) sizce fiyat nasıl? fiyatlar aşırı uçmuş bu arada, ben fiyat sorarken korktum adam da fiyat söylerken korkuyorum ama 3800tl dedi :) şaka gibi. ist. anadolu yakasında önerileriniz varsa alabilirim ayrıca. |
Llumar Cam Filmi: Kapsamlı Bir Kılavuz
Llumar cam filmi, otomobiller, evler ve işyerleri için en iyi cam filmi markalarından biridir. Isı ve UV ışınlarını bloke etme, gizlilik sağlama ve estetik iyileştirme gibi çeşitli faydalar sunar.
Llumar Cam Filmi Fiyatları
Llumar cam filmi fiyatları, aracın boyutuna, camın türüne ve seçilen film türüne göre değişir. Llumar ATR cam filmi gibi yüksek performanslı filmler genellikle standart filmlerden daha pahalıdır. Güncel fiyatlar için yerel bir bayiyle iletişime geçmenizi öneririz.
Llumar Cam Filmi Fiyatları 2023
2023 yılında Llumar cam filmi fiyatları, önceki yıllara göre hafif bir artış gösterdi. Ancak, cam filminin aracınıza veya eviniz için sağlayabileceği faydaları göz önünde bulundurduğunuzda, yatırım değerli olabilir.
Llumar Cam Filminin Faydaları
- Isı Yalıtımı: Llumar cam filmi, güneşin ısı ve UV ışınlarını bloke ederek araçların ve binaların serin kalmasına yardımcı olur.
- Enerji Tasarrufu: Isıyı bloke ederek, Llumar cam filmi klima ve ısıtma ihtiyacını azaltır ve enerji tasarrufu sağlar.
- UV Koruması: Llumar cam filmi, zararlı UV ışınlarını %99'a kadar bloke ederek cilt ve solunum sağlığına yönelik riskleri azaltır.
- Gizlilik: Llumar cam filmi, dışarıdan görünümü engelleyerek gizlilik sağlar.
- Güvenlik: Llumar cam filmi, pencereleri güçlendirerek hırsızlığa ve vandalizme karşı koruma sağlar.
En İyi Cam Filmi Markası
Llumar, sektördeki en saygın cam filmi markalarından biridir. Yüksek kaliteli malzemeler, yenilikçi teknolojiler ve üstün müşteri hizmetleri ile bilinirler.
Llumar Yorumları
Llumar cam filmi kullanıcılarının yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar filmin ısı yalıtımı, UV koruması ve gizlilik özelliklerini övmektedir.
Llumar ATR Cam Filmi Fiyatları
Llumar ATR cam filmi, piyasadaki en yüksek performanslı cam filmlerinden biridir. Isıyı ve UV ışınlarını mükemmel bir şekilde bloke eder ve uzun garanti süresi ile desteklenir. Llumar ATR cam filmi fiyatları, standart filmlerden daha yüksektir, ancak yatırım değerli olabilir.