Şimdi Ara

LLumar cam filmi seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Ben Toyota Corolla 2017 model aracım var ve LLumar bayisinden randevu aldım fakat koyuluk seçiminde kararsız kaldım. Benim aklımda ön iki cam için ATR 15 serisi arka üç cam için de ATR 05 serisi düşündüm aracımın içi tavan döşemesi bej renkte. bu kombinasyon çok sorun olur mu sizce yoksa ön iki cama ATR 20 arka üç cama ATR 15 yaptırmak mı mantıklı olur. aracın içi görünsün istemiyorum.

• Benim araçta başka bir markanın seramik cam filmi var. önler %35, arkalar %5 ışık geçirgenliğine sahip. Arkası çocuk için çok güzel oluyor. Önlere 15 koyu gelebilir. bana 35 bile koyu geliyor ışıksız ortamlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 10 Temmuz 2024; 8:53:56 >
  • 5 camda LLumar ATC 15 film var aracımda. Gündüz ve güneşli havalarda çok memnumun ama kapalı otoparklarda yeterli ışık yoksa kenara köşeye sıfır yanaşırken bir yeri göremem diye camları bazen indiriyorum. Bir de akşam karanlığında arkadan gelen araçların farları belirgin oluyor fakat aracın kendisini net göremiyorsunuz, ışıklarından çıkarım yapıyorsunuz. Sizinki 05 olacağı için dikiz aynasından sadece ışık görürüsünüz diye tahmin ediyorum.

Bu saydıklarım keşke daha açık yaptırsaydım diye düşündürmedi beni. Çünkü araç içindeki mahremiyet ve sıcak havalardaki konfor hepsinin önüne geçiyor.

• arkalar karartmalı değilse arkalara 15 önlere 35 tavsiye ederim. 05 aşırı koyu akşamları pişman eder karanlık havada.

• aracımda hali hazırda cam filmi var 35 kıvamında ama içerisi çok kolay seçiliyor içerisi çok seçilmesin ama gözükmesin de istiyorum. sizce atr 15 ile atr 20 arasında çok fark var mıdır? ön camlara atr 20 arka camlara atr 15 mi mantıklı? Atr 05 çok koyu kalır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgulhan -- 11 Temmuz 2024; 2:24:10 >
  • sizin aracınızın içi ne renk. İç renk fark eder mi sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön Cama Cam Filmi?
    12 yıl önce açıldı
    llumar cam filmi hk.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.