Şimdi Ara

Ön Cama Cam Filmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
8
Favori
109.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son uzun yolculuğumda ön camdan gelen güneş ışığı yolculuğu çekilmez hale getirdigi için ön cama cam filmi yaptırmayı düşünüyorum, ancak gerek forumda gerek internette araştırdığım kadarıyla kimi çok iyi oldu derken kimi asla tavsiye etmiyor.

Ön cama normal cam filmi değil de Ziebart ve Llumar'daki gibi ön cama özel bir film yaptırmayı planlıyorum.

Tecrübesi olanlardan özellikle gece görüşü azaltma, göz yorgunluğu yapma, ön konsoldan yansıma yapma, yağmurlu havalarda görüşü azaltma vs. konularda yorum alabilirsem çok iyi olacak.

Şimdiden çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ön cama ben izin vermem genellikle tatlı dille sökmesini isterim.doguda silahlı saldırıya ugradık ön cam filmliydi o konuda hassasım.trafikçi arkadaslar genel olarak ses etmiyor çünkü yazılmıyor bu aralar.şunu tüm samimiyetimle söylüyorum pahalı araçlarda da olsa ben izin vermiyorum ama işin enteresanı genelde ucuz arabalarda var ön camda film :)
    Terör var evet ama bunun ne kadarı cam filmli araçları kapsıyor ? Sırf terör bahanesi ile cam filmine bu kadar takık olunmaz. Zaman'ında çöp kutularına bomba konuyor diye bütün şehirde çöp kutularını kaldırıldıydı ; çözüm oldu mu ? Terör bitti mi ? Canlı bomba diye bir gerçek varsa o zaman da karaçarşaf ile sokakta gezmek niye yasaklanmıyor ? Yada kapalı kasa ticari araçlar ? Terör varsa vatandaşa daha çok var, büyük şehirde trafikte , it kopuk ile aramızda sadece dokunsan kırılacak bir cam var, ne bir polis, ne bir asker ne de bir toma yok vatandaşın yanında her zaman dolaşan.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Ön Camına Cam Filmi Taktırmanın Faydaları

Ön camına cam filmi taktırmak, aracını güneşin zararlı ışınlarından korumak ve sürüş deneyimini geliştirmek için harika bir yoldur.

Faydaları:

• UV Koruması: Ön cama film, güneşin %99'una kadar UV ışığını engelleyerek aracının ve içindekilerin korunmasına yardımcı olur. UV ışınları solmaya, renk atmasına ve iç hasara neden olabilir.
    • Isı Reddi: Atermal cam filmleri, aracının içini serin tutarak klima kullanımını azaltır ve yakıt verimliliğini artırır.
    • Parlama Azaltma: Ön cam filmi, güneşin parlamasını azaltarak daha güvenli ve rahat bir sürüş sağlar.
    • Gizlilik: Ön cama 1 numara film, dışarıdan aracının içini görmeyi zorlaştırır ve gizlilik sağlar.
    • Güvenlik Geliştirme: Ön cam filmleri, camın kırılmasını önleyerek güvenliği artırır ve potansiyel yaralanmaları en aza indirir.

Tercih Etmen Gereken Film Türü:

Ön camına hangi film türünün takılacağına karar verirken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Ton: Tercih ettiğin ton, istenen gizlilik ve ısı reddi seviyesine bağlıdır.
    • Yasal Uyumluluk: Farklı bölgelerde ön cam filmlerine ilişkin yasal sınırlamalar vardır. Aracını kullandığın bölgedeki yasalara uygun bir film seçtiğinden emin ol.
    • Bütçe: Ön cama film fiyatları, seçilen film türüne, aracının boyutuna ve işçiliğe bağlı olarak değişebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Abi ön cam dahil komple 3 m cam filmi yaptırdım dayanamadım ön camı söktüm gece görüşü sıkıntılı en güzeli güneş gözlüğü tak camdaki filmi sökünce insanları daha iyi seçmeye başladım
  • Hocam neden güneş gözlüğü takmazsınız

Edit olarak tüm camları filmli birisiyim ön cama 1 numara uygulattım gece yinede zorluk çektim

Bunu yaptıranlar genelde gece çıkmayan kesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygun_ank -- 10 Mayıs 2013; 23:38:14 >
  • Arkadaşlar tek sıkıntı güneş ışınlarının gözü rahatsız etmesi değil, onun çözümü basit zaten, dediğiniz gibi güneş gözlüğü çözüyor o işi.

Asıl çözüm aradığım konu ön camdan gelen güneşin insanı kavurması, buna çözüm arıyorum

• Ön cama 1 numaradan daha ince bir film çekiliyor, bu film %15 karartma özelliğine sahip ve bu film karartmadan çok zararlı ışınları engelliyor diye okumuştum bir yerlerden.
  • Ön camda 1 numara diğer tüm camlarda 2 numara film var. Lumar 600 TL'ye yaptırmıştım. Görsellik açısından ön camda film olmayınca çok sırıtıyor, film olunca ise bir bütünmüş gibi daha az dikkat çekiyor ve daha şık duruyor bence.

Ne gündüz ne gece hiç sıkıntı hissetmedim, aksine gece yolculuk yapmayı seven biri olarak karşımdan uzay gemisi gibi uzunlarını yakarak gelen barzolardan bir nebze de olsa koruyor.
  • Serengeti drivers gozlugu al, on camda filmin ne isi var yah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön cam buzlanması
    5 yıl önce açıldı
    Cam filmi yapışkanları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • On cama cam filmi yerine cogu arabada olan renkli cam taktirsaniz

Ya da gunes gozlugu

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

On cama cam filmi yerine cogu arabada olan renkli cam taktirsaniz

Ya da gunes gozlugu

Ön camı değiştirmek masraflı, film daha ucuz bir çözüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Zp

Serengeti drivers gozlugu al, on camda filmin ne isi var yah

Yukarıda da yazdığım gibi sorun göz kamaşması değil, direkt vücuda varan güneşi engellemek ve araç ici sıcaklığı düşürmek. Bunları yapabilen bir gözlük varsa yarın gideyim alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Ön camda 1 numara diğer tüm camlarda 2 numara film var. Lumar 600 TL'ye yaptırmıştım. Görsellik açısından ön camda film olmayınca çok sırıtıyor, film olunca ise bir bütünmüş gibi daha az dikkat çekiyor ve daha şık duruyor bence.

Ne gündüz ne gece hiç sıkıntı hissetmedim, aksine gece yolculuk yapmayı seven biri olarak karşımdan uzay gemisi gibi uzunlarını yakarak gelen barzolardan bir nebze de olsa koruyor.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Yukarıda da yazdığım gibi sorun göz kamaşması değil, direkt vücuda varan güneşi engellemek ve araç ici sıcaklığı düşürmek. Bunları yapabilen bir gözlük varsa yarın gideyim alayım

Ben bilerek on cama film yasak hatta tehlikeli(gece/otoparkta vs).
    Uzun yolda yapabilecegin en guzel/ucuz cozum dashboardun ust kismina beyaz bez/havlu sermektir.

Ben her sene izin yolunda yapiyorum (3500km gidis, 3500km donus)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Ben bilerek on cama film yasak hatta tehlikeli(gece/otoparkta vs).
    Uzun yolda yapabilecegin en guzel/ucuz cozum dashboardun ust kismina beyaz bez/havlu sermektir.

Ben her sene izin yolunda yapiyorum (3500km gidis, 3500km donus)

Arkadaşın tecrübe km'si yüksek. Denemekte fayda var...

• Hocam gerçekten güneş ışığı dert.. Hasta eder adamı. Klima açık ama güneş geldi mi daha da beter
  • aynı şikayeti bende çekiyorum. güneş ışığı direk göbeğe gelmekte. inşallah ileride sorun çıkarmaz. çözüm olarak orjinal renkli ön cam çok az faydası olabilir.

birde ön cam üstü plastik koruyucu takmak.

www.superskoda.com
    Octavia II - front window (windscreen) shield ABS plastic - KI-R : superskoda.com
    http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-II/Octavia-II-front-window-windscreen-shield-ABS-plastic-KI-R

Ön Cama Cam Filmi?

Ön Cama Cam Filmi?

• Emin olmamakla birlikte kaza durumlarında film çok sakıncalı diye biliyorum.Çünkü normalde cam tuzla buz olur ama cam filmi bunu engelliyor diye biliyorum.Sallıyor da olabilirim
  • Benim arabamda ziebart'ın ön cam filmi var, yan camlara oranla biraz daha acık bildiğim kadarıyla ( yan camlar da ziebart 1 numara), çok memnunum.
    Bir önceki arabama da yaptırmıştım aynısını.
    Yazın güneş gözlüğü kullanmaya ihtiyaç bile duymuyorum, ısıyı da çok kesiyor, gece ise hiş bir olumsuz etkisi yok.
    Ayrıca bence hem çok şık duruyor, hem de rengi koyu olmadığı için dikkat çekmiyor fazla, bir kaç kez polis kontrolüne girdim, hiç birinde ne yan ne de ön camları sorun etmediler.
    Ziebart'ın filmleri diğer markaların 2-3 katı pahalıdır ama bence değer, öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce ,babamın Ascona'sının ön camınnın üst kısmında bir karışlık yer yeşil renkti...
  • Once ki c4 aracimin on camin 0,5 ya da 1 numara , digerlerine 2 numara film cektirmistim.istanbuldan bodrum gumbete yazin 40 derece yolculuk yaptim , klimayi yarin ile ceyrek arasi acikti ve serin serin kavrulmadan gittim.kesinlikle tavsiye ederim.

Simdi ki aracima da yaptiracagim ama havalarin iyice sicaklamasini bekliyorum.on cama 0,5 yanlara 2 numara cektirrcegim.panaromik tavanla beraber muthis bir butunluk saglayacak ve gunesten kavrulmayacagim

• LLumar 2 numara cam filmi var önde hic problem yaşamıyorum cok memnunum. filmin kalitesi cok önemli
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.