Şimdi Ara

Ön Cama Cam Filmi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
8
Favori
109.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaptıran arkadasdan bir foto rica etsek disardan nasil gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 10 Temmuz 2013; 15:36:05 >
  • Foto koymayi bilmiyrm hocam ama normal fikm yani guzel cekti adam ama tam kapandiginda bi yerekibdegiyor anlamadm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foto koymayi bilmiyrm hocam ama normal fikm yani guzel cekti adam ama tam kapandiginda bi yerekibdegiyor anlamadm

• benim ön cam hariç bütün camlarda solargard quantum var . önler açık arkalar orta. ön cam güneşliğinide 3M in en koyusundan çektirdim
  • grande punto.
    sadece ön cam
    solarmaster hpt 60 gnsr %50 isimli cam filmi için 300 tl dediler.
    beklemedeyim.
    kanunen yasak olmasa çoktan çektirirdim ama kanunlar beni endişelendiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

grande punto.
    sadece ön cam
    beklemedeyim.

önermem. araç muayenesine girdikten sonra (2 yıl kafanız rahat olur) gidip aynı paraya ziebartdan flan ön cam filmi çektirin. koyulaştırmıyor ama uv kesiyor . ön cama renksiz ve metalize olmayan film çektirin. sonaxa gitmeyn. ben adanada sonax ve 3M gezdim hepsi sahte film çekiyordu . of tuning diye bir yer vardı orası solargard 3M flan çekiyordu ve orjinaldi . en azından adam elindeki malın orjinal olp olmadğını söylüyor. carbon folyolarım orjinal 3M değil diyor mesela ve ona görede ucuza veriyor . ben solargarddan memnunum hafif aynalı

• benim ön camda Lumar 1 numnara var.. gündüz çok güzel güneşten koruyor ve görüşte hiçbir sorun yok sanki film yok gibi..ama gece hava kararınca görüşü etkiliyor görüntü kararıyor... başka bir araçta solarmaster film gördüm ön camda varmı yokmu belli değildi yani birde 2 numaraymış ön camındaki...yani şunu diyeceğim firmadan firmaya markaya filmlerin tonlamaları değişiyor Lumarlar biraz karanlık yani koyu diğerlerine göre..LUmarda şunu gördüm gündüz içerden dışarsı rahat görünüyor hatta filmsiz gibi,gece ise içerden dışarıyı görmekte sıkıntı yaşatıyor...gece arabanın içinde güneş gözlüğü ile oturuyormuş gibi oluyor... markaları araştırıp renklerine tonlarına bakıp ön camada yaptırılabilir bence bir sakıncası yok tabi gece görüşünü engellemeyecek şekilde...bu arada bazı oto camları atermik oluyor kendinden kaplamalı oluyor onlara ön cam filmine gerek yok onlar zaten ısıyı uv yi süzüyor,hatta ogs cihazı bile okumuyor atermik camda ogs için boş alan vardır camın ortasında..

• Yanlarda ve arkada fiilm var ceza yermiyim arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: fsclup

Yanlarda ve arkada fiilm var ceza yermiyim arkadaslar

Bende öncamdada var komple her camda var.polisin insafına kalmış o iş..

• gece sıkıntı çıkarıyor haberin olsun hocam ona göre taktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

Orijinalden alıntı: derememo

grande punto.
    sadece ön cam
    beklemedeyim.

önermem. araç muayenesine girdikten sonra (2 yıl kafanız rahat olur) gidip aynı paraya ziebartdan flan ön cam filmi çektirin. koyulaştırmıyor ama uv kesiyor . ön cama renksiz ve metalize olmayan film çektirin. sonaxa gitmeyn. ben adanada sonax ve 3M gezdim hepsi sahte film çekiyordu . of tuning diye bir yer vardı orası solargard 3M flan çekiyordu ve orjinaldi . en azından adam elindeki malın orjinal olp olmadğını söylüyor. carbon folyolarım orjinal 3M değil diyor mesela ve ona görede ucuza veriyor . ben solargarddan memnunum hafif aynalı

arkadaşın yazdığı film ön cam filmi zaten.
    ısıyı %50 kesiyor diye belirtmiş, ayrıca uv yi de %99,9 kesiyor.
    ziebart ta da sonax ta da yaptırıyorsanız markası nedir diye sorun.
    bunların hiç biri cam filmi markası değil. başka yerden alıp kutuluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: pog

gece sıkıntı çıkarıyor haberin olsun hocam ona göre taktır.

ön cam filmi taktırırsan, şeffafa yakın ama ısıyı kesen hiç bir sorun olmaz
  • Güneş ışınlarının bir hayli rahatsız ettiği güzergahlarda yolculuk yapıyorum.
    Şimdi atermik olmayan ön cama ısı ve uv koruma için hangi şeffaf cam filmini önerirsiniz?
    Koyu camlar hoşuma gitmiyor hafif tonları yan ve arka camlara da yaptırabilirim. (Araç SW)

(Uygulamayı ara tatilde İstanbula gidince yaptıracağım)
  • ön camda hgs etiketinin yapışacağı noktalı yerden de cam filmi geçiyormu? yoksa oraları açıkta mı bırakıyorlar? camda şuan hgs etiketi var söküp de mi yaptırmalıyız? bir de ön cam filmliyken muayeneye giren oldu mu?
  • Ön cama 1 no yaptırdım gece biraz sıkıntı olabiliyor karanlık yerlerde , ışıklandırma olan yerde sıkıntı yok. Eğer varsa 0.5 veya renkli olmayan özel filmler varsa yaptırılabilir tabi parasıda önemli.

• önlere 1 numara ön cama da 1 yada daha açığı çelikse görüşü olumsuz etkiler mi? amaç uv koruması ve araç içi sıcaklık kontrolü.
  • Ön cama film yaptırmayı düşünen arkadaşlara kendi gözlemlerimi aktarayım.. Ön cama açık ton olmak kaydıyla film yapılması taraftarıyım. Çok faydalı oluyor. Mesela güneş göz almıyor normali kadar. Karşıdan gelen farlar da yine aynı şekilde. Işığı azaltıyor. Eski aracımda vardı. Sonra aracı değiştim birden afalladım. Çok fark varmış meğer. Ancak 2 numara yaptırmıştım filmi. Biraz koyu kaçmış. Akşam olmaya başlayınca epey bi karanlık görünüyordu dışarısı Dediğim gibi 1 veya yarım ton varsa onlar ön cama kullanılabilir..
  • Markadan markaya tonlar değişiyor benim filmler Lumar marka ön cama 1 no dediler diğer camlara 2 yaptırdım.. Bana yaparken ön cama 1 no yaparız istesende 2 no yapmam dedi adam çok koyu kaçar görüşte dedi. Bazı markaların 1 nosu daha açık olabiliyor. Hatta 0.5 0.75 falanda varmış bazı markalarda... Ben memnunum bir sıkıntı yok güneşli havalarda çok faydası var. Görüş sıkıntısı olarakta karanlık yerlerde biraz sıkıntı oluyor zifiri karanlık sokaklarda biraz sıkıntı, aydınlatma olan yerlerde normal caddelerde hiç sıkıntı yok.. Benim yaptırmamdaki amaç ön cam düz camdı çok sıcak geliyordu, atermik cam olanlara zaten gerek yok..

• hocam burayda bi bak Cam Filmi Fiyatları
  • Konuyu açan kişi olarak ben de durumumu güncelleyeyim. Kaskodan ön cam değiştiği için uxun süredir filmsiz kullanıyorum aracı. Isıyı düşürmede bayağı faydalıymış bunu anladım. Ancak güneş ışıklarınin vuruş açısına göre dalgalanma oluyordu camda ve bir şekilde camların filmli olduğu belliyfi, öyle ya da böyle rahatsız ediyordu beni. Tekrar yaptırır mıyım? Sanmam... Yaptırsam hangi filmi tercih ederim? Llumar'ın ön cam için özel filmini ya da Solarmaster'ın ön cam için özel filmini tervih ederdim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.