Şimdi Ara

Ön Cama Cam Filmi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
302
Cevap
8
Favori
109.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Son uzun yolculuğumda ön camdan gelen güneş ışığı yolculuğu çekilmez hale getirdigi için ön cama cam filmi yaptırmayı düşünüyorum, ancak gerek forumda gerek internette araştırdığım kadarıyla kimi çok iyi oldu derken kimi asla tavsiye etmiyor.

Ön cama normal cam filmi değil de Ziebart ve Llumar'daki gibi ön cama özel bir film yaptırmayı planlıyorum.

Tecrübesi olanlardan özellikle gece görüşü azaltma, göz yorgunluğu yapma, ön konsoldan yansıma yapma, yağmurlu havalarda görüşü azaltma vs. konularda yorum alabilirsem çok iyi olacak.

Şimdiden çok teşekkürler

aslına bakacak olursanız her araca film cam gerekli,öncelikle film hem güneşli hemde ışıklı yollarda cidden görüş mesafesini en iyi duruma getiriyor keza ışıklarda,trafikde avel avel bakışlardan rahatsız oluyorsanız film cam bu sizin isteğiniz bağlı 1 numara 2 numara 3 numara..3 numara en koyu olanı..bence ön cam'a film olmayan araç biraz çıplak gibi duruyor 4 cam film ön cam açık biraz at kelebek misali :)

• Madem amacin arac ici sicakligi dusurmekse klimayi acin
    Eger aklinizda film varsa 0,50 cam filmleri var 1numaradan da dusuk onu deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz bence ön cama en inceside olsa gece yolculuğunu etkiler.
  • arkadaşlar çok değil bir sayfa öncesini okursanız normal standard 1 numara 2 numara vs diye tabir edilen filmleri ön camda kullanmayız.
    0,50 denilen yani %50 ışık geçiren film ısıyı fazla kesmez sadece UV yi ve parlaklığı keser.
    ön cama da markası ne olduğu belli olmayan filmleri yaptırmayın, berraklığını bozar görüşün.

hem ısıyı kesip hem de görüş azalmasın istiyorsanız yaptıracağınız 3 çeşit film var.
    Solarmaster HPT, Llmar Air ve 3m CR serisi filmleri yaptırın ön camınıza.
    pahalı geliyorsa %50 lik standart film yaptırabilirsiniz. ama ön cam filmi kdar performans beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariskaratas

arkadaşlar çok değil bir sayfa öncesini okursanız normal standard 1 numara 2 numara vs diye tabir edilen filmleri ön camda kullanmayız.
    0,50 denilen yani %50 ışık geçiren film ısıyı fazla kesmez sadece UV yi ve parlaklığı keser.
    ön cama da markası ne olduğu belli olmayan filmleri yaptırmayın, berraklığını bozar görüşün.

hem ısıyı kesip hem de görüş azalmasın istiyorsanız yaptıracağınız 3 çeşit film var.
    Solarmaster HPT, Llmar Air ve 3m CR serisi filmleri yaptırın ön camınıza.
    pahalı geliyorsa %50 lik standart film yaptırabilirsiniz. ama ön cam filmi kdar performans beklemeyin.

Barış hocam konuyu açan kişi olmama rağmen ben bile usandım buradaki mesajlardan, zira anlatamıyoruz bazı şeyleri.

• ön cama takılan özel açık filmler gece görüşünü çok az düşürse de karşıdan gelen ayarsız farların rahatsız etmelerini son derece etkili bir biçimde azaltıyor, adam uzunlarla gelse bile sizi rahatsız edemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

ön cama takılan özel açık filmler gece görüşünü çok az düşürse de karşıdan gelen ayarsız farların rahatsız etmelerini son derece etkili bir biçimde azaltıyor, adam uzunlarla gelse bile sizi rahatsız edemiyor

Filmi yaptıralı neredeyse 1 ay olacak ama günler uzun olduğu için hava kararmadan ben eve varmış oluyorum günlük rutinimde... Halihazırda gece görüşü konusunda bir tespit yapamadım bu nedenle..
  • hocam merak etmeyin, sizin yaptırdığınız filmde gece görüş konusunda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.
    %50 lik bile sorun olmaz. ama tabi o ısıyı o kadar kesmez.
    yıllar önce bu filmler yokken ben arabamın ön camına %35 lik bile yaptırıyorum. o bile az etkiliyordu.
    ama en az %50 lik tavsiye ediyorum tabi.
    hatta almanya ingilterede ön camların gilm uygulama sınırı %70
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariskaratas

hocam merak etmeyin, sizin yaptırdığınız filmde gece görüş konusunda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.
    %50 lik bile sorun olmaz. ama tabi o ısıyı o kadar kesmez.
    yıllar önce bu filmler yokken ben arabamın ön camına %35 lik bile yaptırıyorum. o bile az etkiliyordu.
    ama en az %50 lik tavsiye ediyorum tabi.
    hatta almanya ingilterede ön camların gilm uygulama sınırı %70

Üşenmesem çıkıp bir tur atacağım aslında gece karanlığında
  • selam
    ön cama da film çekildi
    ve dün gece yolculuk etme şansım oldu
    çok güzel
    hem gece hem gündüz sıcağında memnun kaldım
    tavsiye ederim ben de
    herkese teşekkür ederim
  • Konuyu baştan sona okudum. Sadece başlığı okuyup bodoslama yazanlara inat güzel paylaşım yapmışsınız. Teşekkür ederiz. Gozlemlerinizi paylaşmaya devam edin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Konuyu baştan sona okudum. Sadece başlığı okuyup bodoslama yazanlara inat güzel paylaşım yapmışsınız. Teşekkür ederiz. Gozlemlerinizi paylaşmaya devam edin lütfen.

Tespitleriniz için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

quote:

Orijinalden alıntı: cemoki

quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

selam arkadaşlar bi yardım
    ön cama film olunca navigasyon aparatı takılır mı cama ?

Takılır merak etmeyin ben kullanıyorum

selam
    hay Allah razı olsun arkadaş ya
    yarın sabah randevum var çok işime yaradı çünkü yaz geldi navi yi takıcam fakat aklıma takılmıştı
    herhangi bir zararı yok anladığım kadarıyla artık gönül rahatlığıyla çektirebilirim yarın

ön cam filmi metalize değilse sorun olmaz . zaten ön cam filmleri çok özel filmler oluyor koyulaştırmak yerine uv kesiyor . aksesuarcılar yerine ziebrt sonax gibi yerlere taktırın ön camı. ama muayenede dier filmler geçerken ön cam filmi geçmiyor bilginize

ben ön camın üst kısmına en koyu 3M film çektirdim güneşlik gibi. ona rağmen güneş yine gözümü alıyor anlamadım bu işi. yine güneşliği açıyorum ne anladım bu filmden . film en koyusu hatta sensörlerin siyah filmiyle bütünlük kazandı

• Aslında üstten aşağıya doğru siyah gradient(çoktan aza geçişli) cam filmleri olsa ön cama iyi giderdi. Yada varsa ben bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

Aslında üstten aşağıya doğru siyah gradient(çoktan aza geçişli) cam filmleri olsa ön cama iyi giderdi. Yada varsa ben bilmiyorum

dediğiniz shadow lu film. yurtdşnda çok var. ebaydan flan bulp almak lazım hem ucuza gelir . black to clear shadow window tint diye aratınca çıkıyor
  • Ustalar camlara film cektrdim sag on can kapaninca cit ediyor neden yapar bunu saygilarrr

• quote:

Orijinalden alıntı: fsclup

Ustalar camlara film cektrdim sag on can kapaninca cit ediyor neden yapar bunu saygilarrr

camlar söküldü mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

Ustalar camlara film cektrdim sag on can kapaninca cit ediyor neden yapar bunu saygilarrr

camlar söküldü mü ?

Hayir sokulmeden gözümün onunde takti adam bole bi cit sesi geliyor tam kapandiginda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

camlar söküldü mü ?

Hayir sokulmeden gözümün onunde takti adam bole bi cit sesi geliyor tam kapandiginda

acaba film mi takılıyor diye düşündüm. bilemicem. yaptırdğnz yere gösterin
  • benimde sağ ön cam kapanmaya yakın çtır çıtır ederek kapanıyor,
    2010 da çektirmiştim dandik bi yere,
    2010 dan beri sorun yoktu, son 1 aydır çıtırtılı kapanıyor,
    film den mi? yoksa cam otomatiğinden mi bilemiyorm.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.