Şimdi Ara

Ön Cama Cam Filmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
8
Favori
109.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• güneş gözlüğü

• geçenlerde cam filmi yapan biryeri aradım fiyat almak için. 3M yada ziebart hangisi olduğunu unuttum şuan. ön cama renksiz şeffaf film uygulaması yaptıklarını söyledi.güneş ışığı ve zararlı ışınları engelleyiyormuş belki işinize yarar
  • Bence Ziebart'a gidin ve 1 numaradan küçük cam filmleri var.Bunlar ön camlar için.Yaptırın derim fazla sıkıntı olmaz eğer çok pipirikli bir insan değilseniz
  • Hondamın ön camında şeffaf 3M cam filmi var Meguars da yaptırdım. Isı yalıtımlı ve UV filtreli bir ürün. İnanın faydası oluyor.
  • Arkadaşlar ön cam için dünyada 3 tane film var sadece. Diğerleri normal standart %50 tonda filmi ön cama yapılıyordur. Ona göre fiyat alın.
    Normal film ön cama 100 lira ise özel ön cam filmi 250 liradır.
    Özel ön cam filmi değil %50 den, %35 tondan bile çok ısıyı keser. %20 ile aynı oradandır.
    Piyasada sadece 3 çeşit vardır. ziebartta yapılan %50 tondaki filmdir sadece.
    3M CR serisi Solarmaster HPT serisi ve Llumar AIR serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamsuq

Emin olmamakla birlikte kaza durumlarında film çok sakıncalı diye biliyorum.Çünkü normalde cam tuzla buz olur ama cam filmi bunu engelliyor diye biliyorum.Sallıyor da olabilirim

Bir kaza videosunda karşı şeritten gelen kamyondan arabaya tuğla düşüp yolcuyu öldürüyordu. Film koruyabilirdi belki. Camin araca dökülmesini de önler. Ama tabi bahsettiğiniz husus da dezavantaj doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güneş gözlüğü takmayı denediniz mi?
  • Yeni arabalardaki renkli cam bunu engellemiyor mu eski sistem camlara göre?
  • Arkadaşlar ciddi bir konu açtık, hala yok güneş gözlüğü yok ıvır zıvır yazanlar var,daha kaç kez yazmak gerek sorun güneş ışınlarının göze gelmesi degil, Allah'a şükür bizim de sizin kadar olmasa da az da olsa kafamız çalışıyor ve Güneş gözlüğü kullanıyoruz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Yeni arabalardaki renkli cam bunu engellemiyor mu eski sistem camlara göre?
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoktakenokta -- 11 Mayıs 2013; 17:24:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Son 3 arabamda ön cam dahil film kaplı idi.
    Resimleri inceleyin karar verin.

Geceleri kullanıyor muydunuz aracı? Görme sıkıntısı oluyor muydu?

Siz polise denk gelmeden iyi kurtarmışsınız yapılacaksa da CR70 gibi açık ve kaliteli modeller yapılmalı bence.
  • quote:

Son 3 arabamda ön cam dahil film kaplı idi.

Sizin filmler bayağı koyu gibi, kaç numara acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoktakenokta -- 11 Mayıs 2013; 18:31:47 >
  • quote:

Eve dönüş uzun yolculuklarımı genelde gece yapıyorum ve en ufak hoşnutsuzluğum yok.

Bagaj camı 2 numara
    Yan camlar 1 numara
    Ön cam 0,75 numara

Gayrettepe sonax yaptı filmleri.

Bilgiler için teşekkürler.
  • Benim arabamdada var memnunum. Özellikle İzmir sıcaklarında çok işe yarayacak.
  • Konuyu yarıda bırakmış olmayayım:

Bugün Ankara Çölgeçen Otomotiv'e gittim. Osman Bey ile görüştük. Ön cama Llumar Air serisi cam filmi yaptırıyorum, filmden kalan kısımla da sunroofa fil yapılacak; yani hem ön cam hem de sunroof için cam filmi yaptırıyorum. 280-TL ödeyeceğim.
  • güneş gözlüğü+ aracın güneşliği ile halledebilirsiniz, şahsen ben bu şekilde kullanıyorum ve sürekli yoldayım
  • Aracımın ön iki yan camlarında film var, akşamları karanlıkta park ederken camları açıp yanaşıyorum kaldırımı göremiyorum. En ön camda film olduğunu hayal edemiyorum baya sıkıntı yaratır karanlıkta. Bu durumda en mantıklısı güneş gözlüğü olarak görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Konuyu yarıda bırakmış olmayayım:

Bugün Ankara Çölgeçen Otomotiv'e gittim. Osman Bey ile görüştük. Ön cama Llumar Air serisi cam filmi yaptırıyorum, filmden kalan kısımla da sunroofa fil yapılacak; yani hem ön cam hem de sunroof için cam filmi yaptırıyorum. 280-TL ödeyeceğim.

Hayırlı olsun. Gece kullanım ve güneş ısısı tecrübelerinizi yazarsanız memnun oluruz.

Air modelinin hangisini taktırdınız?

• Uygulama henüz yapılmadı, bu hafta içi film ellerine ulaşınca yapılacak.

Arkadaşlar daha önce de yazdım benim derdim göz kamaşması değil, direkt camdan size vuran güneş ışınlarının verdiği rahatsızlığı azaltmak, bu nedenle takdir edersiniz ki güneş gözlüğü bu konuda çözüm değil.

• Bu sabah Ankara Çölgeçen Otomotiv'de ön cam ve sunroofa cam filmini yaptırdım. Izlenimlerimi birkaç gün içinde paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.