Şimdi Ara

Llumar cam filmi hakkında düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2011 model passat aracıma llumar marka cam filmi yaptırmak istiyorum. İzmirde bulunan yetkili bayisinden ön cama air 80, yan ve arka cama pp 60 olmak üzere 1000 tl cam filmi fiyatı aldım. Yaptıranlar bilgi verebilir mi memnun musunuz 1000 tl cam filmi için ödenmeye değer bir rakam mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi forumlar.

• Ön cam hariç 600-650 tl gibi fiyatlar almıştım llumar için aracı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız yaptırmaya değer ucuz filmlerin poşetten farkı yok gece sürüşlerinde kör gidiyorsunuz
  • forumda konusu acilmisti, cami kaplama esnasinda maket bicagini kotu kullandiklarindan camlar hep cizik olmustu diye. yaptiracaksan aracin basinda dur ve onceden tembihle cizik olmasini istemiyorum diye.
  • Ön cam, ön ve arka yan camlar hepsi air80 yapıldı. 1400 tl. İzmir’de.
  • captaingurkan kullanıcısına yanıt
    Aracınız nedir?
  • Nissan qashqai Ankara İskitlerdeki bayisinde en ön cam hariç diğer camların tamamına Atr serisini 550 tl'ye yaptırdım, şu an gayet memnunum
  • Rayban Filmli aracada bindim, Llummar olanada, Kendi aracımdada Solarbilmem ne marka bir cam filmi var.

3 ündede gece camları indirmeden geri geri parkedemedim.
    3 ündede akşam yağmur yağarken şerit değiştirmekten korktum.
    3 ündede ısıyı kesişi falan bakımından memnun kaldım(UV geçirgenliklerini bilemem)

Bence biraz marka algısıyla falan alakalı geliyor bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LLumar cam filmi seçimi
    6 ay önce açıldı
    llumar cam filmi hk.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • llumar atr serisi yaptırdım 450 lira verdim ön cam hariç.

1000 lira gerçekten ciddi bir rakam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 25 Eylül 2019; 12:0:27 >
  • Llumar air 80 sadece 800-900 lira ön cam için.Eğer orjinal Llumarsa fiyat çok uygun.
  • kormodos K kullanıcısına yanıt
    Tiguan
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Ben de bu yüzden şeffaf olan air80 i tercih ettim. Görüşü etkilemiyor.
  • Bende mevcut siyasi iktidara güvenemediğimden ucuz olanı yaptırdım yoksa llumar yaptıracaktım. Markasını sordum Global dedi ama araştırınca pek birşey bulamadım. Gündüz UV korumasını iyi yapıyor. Gece malum ışığı baya kesiyor. Biraz daha dikkat gerektiriyor.
  • captaingurkan kullanıcısına yanıt
    Air 80 gerçekten güzel bir teknoloji. Ön cam için düşünmüştüm hem ısıyı keser hemde yazın torpido ön göğüs falan sıcaktan leş gibi oluyor. Deri koltuklara oturulmuyor aracın ön camı güneş alıyorsa. Sonra araya başka şeyler girdi. Ama gerçekten ısıyı kesiyor.
  • Abi şuan lumar filmlerde baloncuk var yaptıralı 7 gün oluyor salı gününe kadar bekliycem geçmezse tekrar götürcem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.