Şimdi Ara

Ev kadınından araba alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• almanyadaki amcam 200 yuroya satıyodu mavisini..

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt

İstisnalar olabilir muhakkak ama benim de bugüne kadar gözlemlediğim kadarıyla kadınlar araç kullanma konusunda erkekler kadar hassas değiller.

Tümsek ve çukurlardan geçerken olsun, geri vitesten ileri ya da tam tersi geçişlerde olsun, kapısını kapatmaktan tutun da aklınıza ne geliyorsa, hiç birinde dikkatli değiller. Mutlaka istisnası vardır, bir çok konuda genelleme yapmayı da sevmem ama bu konuda yapılabilir. 

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Astarı yüzünden pahalıya gelmesin hocam. Bir de o kadar masrafa girip mekanik düzenin tutmaması riski var. Binici olarak alacağınızı söylediğiniz için dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apaçilerden ve kadınlardan araba alınmaz...

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    1.6 hdi motorlar çok basit motorlar. Yeterki şase sağlam olsun arabanın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gokhan G. kullanıcısına yanıt

Ne önyargısından bahsediyorsun . Bilmiyorlar kardeşim bilmiyorlar net.

Sizin aldığınız istisna olmuş gibi. Aracını bakımlı ve düzgün kullananlar tabi ki vardır. Benim gördüklerim de çoğunlukla tersi olanlar.

O tümseklerden yavaşlamadan uçarak geçenleri görünce benim içim acıyor.

Kapalı otoparktan çıkarken genişliği ayarlayamayıp kolona sürttüğünü farkede farkede arabayı durdurmadan, zorlayarak devam edeni de gördü bu gözler.

Gıcır gıcır SUV un sağ tarafını resmen parçaladı, ardından ben bakakaldım. Yaşadığım yerde çok kadın sürücü var, çoğunun altında SUV araç var. Araca güvenerek mi bu kadar dikkatsiz, umarsız kullanıyorlar anlamıyorum. Ben dikkat etmezsem üzerimden geçip gidecek olanlarına da denk geldim. Napıyosun dediğimde ya el hareketi yapıp gidiyor, ya da hiç bakmıyor bile.

• Code140 kullanıcısına yanıt

Arkadaş hiç denk gelmemiş galiba, kendi sığlığının farkında değil.

• artemes A kullanıcısına yanıt
    Bunlara Sjw denir. Politik doğrularının dışına çıkamazlar. Bunun politik doğruluğuda kadınlara laf etmemektir. Yanlış yapsalar bile ses edilmemesidir. Hayatın pek farkında değillerdir. Fanusta yaşarlar.

• artemes A kullanıcısına yanıt
    +1

• Eşim ev hanımı, Seat Leondan, Range Rover Evoque’a simdi de G63 AMG’ye geçti. Satarken en kolay onun arabaları satılıyor zira benim kendi araçlarımdan daha temiz bakıyor.

Piyasadaki çoğu erkekten daha iyi araç kullanır hatta zaman zaman yarışırız.

Genel bilgi olarak buradaki çoğu kişiden daha bilgilidir, Evoque’un ağırlık denge dağılımının rezalet olduğundan dolayı virajlarda toplamak için çok zorlandığından, şimdiki aracı olan G63’ün motoruna göre aracın hantal olduğundan bahseder. Bazen de Quattro sistemleri üzerine tartışırken Torsen-Haldex çatışması yaşarız.

Yani kadından kadına değişkenlik gösterir bu durum, şahsen ben otomobil meraklısı bir adam yerine bir kadından araç almayı tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 20 Mart 2023; 1:59:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Code140 kullanıcısına yanıt

Ben de şunu sormak istiyorum. Bu çıkarımı neye dayanarak yapıyorsun ? Kendi çevrendeki kadınlar bilmiyor olabilir, ama bunu hangi verilere dayanarak genelliyorsun.

Oturduğum sitede 16 ev var. Sitedeki kadınların hepsinin aracı var. Courier'e binen de var, cayenne'e binen de. 2 senedir oturuyorum birinin kaza yaptığını görmedim. Hepsi arabasını incitmeden kullanır, makas atmaz, tümseklerde yavaşlar, bakımlarını zamanında yaptırır. Ben de sadece kadınlardan araba alınır diyeyim o zaman.

Lütfen küçüçük dünyanızda gördüğünüz 1-2 kişiye göre yorum yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ev kadınını bilmem de geçenlerde birkaç günlüğüne istanbula gitmiştim. Ondan sonra İstanbul’da kullanılmış bir araba kesinlikle almamaya karar verdim.

• İstanbuldan ne araba ne kadın alınır  

Ev kadınları lüks arabalara nasıl biniyorlar anlamadım bizim koskoca albay tabur komutanı fluence zor biniyor kestirip ev kadını olmak vardı işe gitmeden para kazanıyorlar ev kadınları bizden zengin diyor  

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Ufacık kadınlar dev gibi suvlar kullanıyor ya bana da o komik geliyor. Geçenlerde bi abla gördüm tuscona binmiş ön camdan sadece kafası gözüküyor :D Baya gülmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 28 Mart 2023; 18:37:47 >
  • o arabanın sıfır bile bugünkü kur ve vergilerle o parayı etmez.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

O adamın birkaç tane dairesi vardır muhtemelen. Var öyle tanıdıklar komşu akraba vs, istese 10 milyonluk araç alır biner ama en fazla 200 bin lira veriyor adam arabaya

ne yazık ki bende katılamayacağım; bizzat eşimden görüyorum; evet hız yapmaz-aracı zorlamaz amma ve lakin; otomatik araçta el frenini çekip; önce N sonra P konumuna almasını söylediğim halde kafasına göre takılıyor.

aracın sis farlarını bile açamaz; bir çok özelliğini çalıştırmayı bilmez.

ne yazık ki kadınlar bambaşka kafada araç sürüyor; götürsün yeter.

• Bir kasisin başına geçin ve izleyin. Aracın altın altını vuracak kadar sığırca geçen sadece kadınlar. Hayır ani fren yap desen yapamaz kasise hızlı girmek senin neyine

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.