Şimdi Ara

Babasından dayak yiyen warmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha cok annemden dayak yerdim de.. yıllar geçti artık ne yaparsam yapayım tınlamıyolar.
  • adam olan dayak yemez demek yanlış herkes dayak yer, onemli olan ADAM OLAN YEDİGİ DAYAGIN SEBEBİNDEN DERS CIKARIR VE YEDİGİ DAYAK SAYISINI AZALTIR. Mesela tutupda babanızın pc sinden nete girip XXX sitesine mesela, cookie ve diger seyleri silmeden kalkar ve annenizde bunu
    babanızdan bilir hır cıkarırsa bence EŞEK SUDAN GELİP GİDİP 3-5 tur gelip gidene kadar dayak yemelisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Babamdan bi fiske bile yemedim ama annem fena dövmüştür o terlikler neydi

Aynen.Terliği eline aldığında misafir odasına giderdim atamazdı birşey kırılacak diye.Yatışana kadar orada barikat kurar beklerdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

quote:

Orjinalden alıntı: legend86

her çocuk babasından dayak yemelidir orantılı ve ritmik bir şekilde mesela seneden seneye acıtacak ama öldürmeyecek.

orantılı derken?Ya yumruk çok kayarsa?o tarzdan mı?

Birde ritmik ne oluyor?2 tekme 1 yumruk mu

işte kaymıyacak ayarlı vuracak elinin ayarı yoksa vurmayacak.Ritmik derken hem tokatların patlama süresi hemde dayak yeme aralığı olarak demiştim.

• Her çocuk yemiştir bi tokatta hatırlamıyordur ama ben yemedim
  • Ufakken kulağımı çekerdi o kadar..

Şu an bile tekme tokat girer, acayip sinirlendiriyorum çünkü

Ama girmiyor, girmek istemiyor
  • 26 yaşındayım hala yiyorum....
  • 1 tokat yedım bı daha da vurmadı oda kardesımı dovdugum ıcındı
  • Çok yemişimdir ve babamı bu sebeb yüzünden asla affetmeyeceğim.
  • annemin terlikleri. mukemmel atar.
    babamsa ozel ayva sopası hazırlamıstı :D (özelligi: kırılmaz, yıpranmaz... kalın odundan daha fazla acıtır cunku ince ve esnektir) 2 kere yedim unutamym .....
    bide tekmeler tabe. ard arda 2134123 kere
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göktuğ AYAS

Babam dövmedi de annemin terliklerinin 1 kere saptığını hatırlamıyorum.Güdümlü füze gibi

• 1 kere internet cafede 1 gun gecırmıstım babam benı ınternet cafeden aldı eve dove dove getirdı evle internet cafe arası kısa ama o anda hıc bıtmıcek gıbıydı ama haklı oldugunu sımdı anlıyorum cok dogru 1 ıs yapmıs elleri dert gormesın insallah onun sayesınde internet cafeye gıtmedım 1 daha ve sro denen ılletten kurtuldum iiki benı dovmussun baba
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

5. kattan ayağımda iple 2. kata kadar sarkıtıldığımı hatırlarım ...

sana 1 sey derdımde forum musade etmez abıcım emın mısın o fılm falandır fılmlerde olur ole hayatta 1 baba ewladına ole 1 sey yapmaz
  • uleyn yediği dayaktan amma hoşlanan vatandaş varmış yahu.

Ooohh vur baba vur vur ses çıksın...
  • Yaşasaydıda her gün ağzımı burnumu kırsaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: VaSiLi_ZaiTSev
    iiki benı dovmussun baba

• quote:

Orjinalden alıntı: mertayd

uleyn yediği dayaktan amma hoşlanan vatandaş varmış yahu.

Ooohh vur baba vur vur ses çıksın...

ole bosa yenen dayak dııl o baba dayagı her tokat 10 nasıhat gıbı gelıo valla
  • Babamdan en son ilkokul 2 ye giderken bir tokat yedim dünyam kararmıştı ders çalışmıyorum diye vurmuştu sonrasında ilkokulda parmakla gösterilen bir öğrenci olmuştum annemdende dayak yemeyeli bir o kadar oluyor arada kızar falan ama vurmaz Anamın güdümlü terliklerinden kurtulmak namümkün ama o nasıl bir fırlatış o nasıl bir takip yeteneği falso falan
  • Geçen yaz pompalıyla kafama sıkmıştı...Hey gidi günler heyyu
  • 2 kez yemiştim ama küçükken çok fena işler yapmıştım hakettim yani

ipin ucunu kaçıran tipler (eşşek sudan gelinceye kadar dövenleri kasdediyorum) müstesna babasından dayak yemiş olmayı hakaret olarak alan kabul eden babasına düşman kesilen yada adamcağızı dövmek için bahane arayanlara kızıyorum ..

ne ulan bu afra tafra !!! adam yıllarca itin kopuğun kahrını çeksin üç kuruşluk tiplere sırf ailesini çoluğunu çocuğunu başkalarına muhtaç etmemek uğruna katlansın gece gündüz çalışsın ..eee sonra biz yamuk yapınca biraz kötek ...düşman mı kesilelim babamıza

çalışma (iş hayatı) ortamına girince sorumluluk alınca anlıyor insan babasının neler çektiğini ..

ne adi tipler var bilseniz ..

insan bir şeyi kaybetmeden değerini anlamıyor ne yazık ki

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.