Şimdi Ara

Babasından dayak yiyen warmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• uçan ayakta attımı
  • kafamda sandalye kırdıgını hatırlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Per4mance*

kafamda sandalye kırdıgını hatırlarım

odamı uçarak attı

benide annem çok döverdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 7 Temmuz 2009; 15:19:50 >
  • hiç vurmadı bana yaş 19 bu yaştan sonrada olmaz heralde
  • her çocuk babasından dayak yemelidir orantılı ve ritmik bir şekilde mesela seneden seneye acıtacak ama öldürmeyecek.
  • Küçükken az yemedim ama haklı olarak döverdi . Yaptığım yanlışlarda dövmeyip uyarsaydı birdaha yapardım eminim. O zaman anlayamıyorduk ama şimdi anlıyorum neden yaptığını ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend86

her çocuk babasından dayak yemelidir orantılı ve ritmik bir şekilde mesela seneden seneye acıtacak ama öldürmeyecek.

belki benim şansımadır ama (benim annem döverdi) annem ne zaman dövmeye başlasa tvda serap ezgüde çıkan dıdıdı dırırırı o çalardı
  • Hesoyam yazarak kurtuluyorum ardından rocketman yazarak oradan uzaklaşıyorum.
  • küçükken bi keresinde terlikle suratıma vurdu dahada vurduğunu hatırlamıyorum
    ama annemden sabah öğle akşam olmak üzere orantılı şekilde dayak yerdim
  • Babam bir keresinde hiç unutmam gece yarısı şov tivinin teleteks yayını izlerken yakalamıştı. Ağzıma fıçtıydı.
  • Yaşım 17. Birkere bile tokat atmadı
  • Annemden hiç yemedim de babamdan ilkokula başlayana kadar çok dayak yedim.İyi ki de atmış şimdi daha iyi anlıyorum.
  • Asla vurmaz
  • O yaşta dayak yediğinizde belki babanızdan nefret edeceksiniz ama şuan babama kızıyorum keşke 2 tane daha patlatsaydı.Şu gün üniversiteyi bitirmişsem babamın tokadının etkisi büyüktür.Dayak cennetten çıkmadır.(Her zaman değil gerektiğinde dövülmelidir.)
  • Kızar bağırır fırça atar ama asla vurmaz
  • Babamdan bi fiske bile yemedim ama annem fena dövmüştür o terlikler neydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Yaşım 17. Birkere bile tokat atmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: Otorite

Hesoyam yazarak kurtuluyorum ardından rocketman yazarak oradan uzaklaşıyorum.

Çok iyiydi bu (CJ you assol)
    Bana bir kere vurdu babam onda da haklıydı.
  • Boynumu kırıp çöpe atmasımı dersin,yüzüme balgam artı+uçan tekmik atmasımı dersin,hangi birini sayayım kardeş.:(

ceki ceynin filmlerinde gördüğü komboları benim üstümde denerdi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertungaa -- 7 Temmuz 2009; 15:48:46 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.