Şimdi Ara

DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün az önce dövüş yaşandı en baştan olayı anlatmaya başlıyorum. Tutulup tutulmaması önemli değil sadece içimi dökmek için yazıyorum.Eziklik içerir. Yaşım 15

Sene 2011
    2 sene önce ben bir kızla çıkıyordum. 2 hafta falan çıktıktan sonra ayrıldık. Ben bu kızın arkadaşı olan x kızını eklemiştim. bu kız ekli bir şekilde kalmış.

Bu kızla ufak tefek basit konuşmalar dışında pek konuşmadık öyle muhabbet falan geçti facebookta bir şekilde(İsteyene konuşmayı atarım PM'den). Ardından bugüne geldik. Kızla ne konuşurum ne ederim. en son mart ayında yazışdık. Ondan sonra da ne gördük ne konuştuk. Kız bile ilk okulda benim yanıma geldi, ilk defa orada gördüm kızı. Tanıştık reelde. Devam etti bu şekilde. En sonunda mart ayında yazmışım bir daha da hiç konuşmamışım kızla. Sevgilisi varmış. Bana L'leri büyük yazarak " Faceye girdiğinde x'i siLeceksin" tarzında emir vermiş. Ben de durmadım. Tabii kendimi serseri sanıyorum. havamız çok. Artistiz hepimiz icabında. Sonra sen kimsin dedim. Hangi x? diye sordum derken konu konuyu açtı. Beni dışarı çağırdı. Ben Washington(Sallıyorum )'da olduğumu falan söyledim o zaman bulurum seni dedim. Telefonunu istedim. Verdi. Ardından dün gece 10:30'da biz eve geldik.

Bu akşam arkadaşlarla dışarı çıktık. 6 kişi takılıyoruz yakın arkadaşlar işte ortam güzel. Benim aklıma geldi. Aradım. Nerdesin geleyim dedim. Artist artist konuştu. Tek misin dedim yanında kimse var mı dedim o da var da onlar birşey yapmazlar dedi. İyi sen bilirsin dedim o da oradan sülaleni çağır dedi. Adamdan korkmuyordum ama ben tırsmaya başlamıştım. Adam çağırırsa işlerin karışacağını biliyordum. Yeri kararlaştırıp kapadık. Ben öyle bulabildiğim arkadaşlarımı çağırdım. 10,12 kişi olduk. Bekliyoruz. Bir baktık 9-10 tane(Yaşları en az 18) adam geldi gömlekli kumaş pantolonlu kro. Dedim s*çtık. Ben ufaktan tırsmaya başladım. Asıl çocuk beni çağırdı. Çocuktan korktuğum yok. Gittim yanına baktım peşini bırakmıyorlar ben de ayı gibiyim kodummu otutururum korktular yalnız bırakmaya. Ben şimdi ayı gibiyim diyom ama tırsıyom deli gibi bir tane oğlan peşine takıldı sorunun ne dedi. Anlattım falan işte. İki tane silleme çekti bana aynı sv_gravity -999 yazmış gibi oldu benim dünya. Uçtum orada beynimin sağ tarafı hala zonkluyor. Arkada da eğer birşey yaparsam dalacak adamları bekliyor. benim adamlar fıs oldu çıktı. birşey yapamıyorlar ya da yapmıyorlar. Asıl oğlan yapma falan da dedi ama benim kafa allak bullak olmuştu zaten. Beni daga doğru götürdü asıl oğlan "gel" dedi.Gittim dedim dövüşecez kesin. Bakıyorum arkama sürüyle adam bana dalacak en küçük bir şeyde. "X'i sil dedim ben sana adam gibi silsen problem çıkmazdı mesele kız değil senin klavye artisliğin" falan dedi vurmaya çalıştı suratıma. ben birden kolumu kaldırdım vuramadı. Vursa da güçsüz zaten. Arkada birileri var diye birşey diyemiyorum. İsterseniz deyin korkak ama benim durumumda olsanız siz de aynı durumda olurdunuz. bir doğan 1 de motorla adam geldi sırf 10 tane liseliye. Sonra anlaştık ben özür dilerim . "bırak özrü falan " dedi. baya bi karmaşa oldu derken ortalık sakinleşti. aynı koridorda yürürseniz yolunu değiştirecen falan dedi bana. Ben de sevgilisi olduğunu bilsem ben kızla konuşmam bile dedim. Ardından biz aşağı doğru yürüdük onlar da ayı gibi abileriyle gittiler sonra arkamdan bağırıp" bu mesele kız meselesi değil o yazdığının meselesi" dedi. Sonra biz gittik. ben sinirliyim. Ulan tek gelecekti o oğlan. Ben de tek gelecektim neler olurdu onun diye bir küfürler ediyorum bir küfürler ediyorum. Abi zoruma gitti ne yapayım ben öyle her gün dövüşen bir insan değilim ama onlar ciddi ciddi serseri. Ulan tek gelse hiç şansı yok gerçekten tek darbeme bakar ama orada kaç adam bekliyor benim bir hareketimi dalmak için. Dağın başı bağırsam duymazlar. Aletsiz de gezmez bu çakallar. Dedim en iyisi susmak. Her neyse biz yürüdük gittik.

Parka girdik bunlar da oradalarmış. Bir arkadaş çıktı (pek samimi değilim). Ona z diyeceğim. O asıl oğlanı çağırdı oturduk söyle derdin ne falan dedi çocuğa da bana da. Sonra bu biraz anlattı işte. Asıl oğlan namusuma sövdü mü ne demiş ya da ona benzer birşey. Anlattıktan sonra sordu hani namus meselesi falan vardı dedi. Bu birşey diyemedi . Sonra ben de konuştum biraz. Baktım sağdan 1 tane doğan içinde 5-6 adam tıkıştırmışlar bir de cruiser motorla 2 adam indi geldi. Asıl oğlan diyor "bunlar benim arkadaşlarım falan bişey yok hallettik". "Deminki çocuk değil mi bu dedi birisi. "hallettik meseleyi barıştırdık" dedi Z adlı arkadaşım. O benim gravity ayarımla oynayan büyük *****'i gördüm dedi ben buna iki tane vurdum yalan yok falan birşeyler dedi. Ama kimsenin sevgilisine bulaşılmazdan çıktı. Z'de beni çekti oradan arkaya. Aynı bunları dedi
    "Bunlar benim abimi tanıyorlar ondan bir şey demiyorlar. Yoksa bunlar da beni döverlerdi. Paşa paşa dayağımı yer çıkardım. Ama iyi ki tanıyorlar. Git (Burannin en iyi serserisinin ismi var burada.*)'a bulaş ama (Asıl oğlanın dayısı)'nın akrabasına bulaşma" falan deyip nasıhat verdi.Ben de bir güzel havamı alıp oturdum. Salak salak kaldım. 3 kuruşluk gururumuz vardı o da gitti. yarım saat önce de eve geldiim bunları yazdım. Zoruma gitti yaptıkları. Çok zoruma. İyice de ezildim. Ne gurur ne şeref kaldı. Böyle kötü bir anı işte Şuan da diyorum malın tekiyim işte.

Sonuç olarak dövüşmek iyi bir şey değil oturun evinizde ders çalışın serseri olmaya çalışmayın ezer geçerler sizi de. Hayat bu olmamalıydı benim için. Selametle kalın arkadaşlar.

* Ezik vs. demeyin biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KaJMeRaN- -- 25 Haziran 2013; 22:57:47 >

• özetin özeti geçildiğinde okurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

özetin özeti geçildiğinde okurum

+1

• Okuyalımmı beyler?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos da mudurden dayak yedim
    7 yıl önce açıldı
    İş Yerinde Küfür Yedim
    3 ay önce açıldı
    Dersten kafayı yedim.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okuyun csb değil ya da siz bilirsiniz.
  • Ezik

• özet:dayak yemiş ve onuru kırılmış
  • Bu olay aklını başına getirip kendine farklı bir yol çizmene yardimci olur umarım.

• Sonuna kadar okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: Unknown.

Ezik

• yaş 15 yazmasan okuyacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

Bu olay aklını başına getirip kendine farklı bir yol çizmene yardimci olur umarım.

Öyle oldu. Nasıl dışarı çıkabileceğim bilmiyorum. Canım çok sıkkın

quote:

Orijinalden alıntı: SincaneS

Ezildiğin falan yok senin icin bir tecrübe, rahat ol erkeklikte dayak atmakda var yemekde.

Asıl sorunun GURUR, ve dövebileceğin o çocuktan dayak yemeyi sindirememen

Ama bi daha kız milletine çok dikkat et.

İnşallah. Sindiremiyorum gerçekten. 2 saat tek başıma oturdum bir çardakta. Kızlar umrumda bile değil teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KaJMeRaN- -- 25 Haziran 2013; 1:08:51 >

• Okudum gerçek gibi geldi veya sağlam csb :D

• quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

Okudum gerçek gibi geldi veya sağlam csb :D

csb deyip durmayın zaten havam yok isterseniz numaramı veriyim arayın.
  • Oha okunur mu la bu

• quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

özetin özeti geçildiğinde okurum

Çocuğun biri bunu kavgaya çağırmış, bu da gitmiş, doğan görünümsüz şahinden çocuğun abileri falan inip bunu tokatlayıp yollamışlar.

Gg Wp Easy.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.