Şimdi Ara

DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu yazan adam kör oldu. imkanı yok okuyamam. aşırı uzun. özetide uzun olur bunun. sonuç olarak okunmaz. konu kilit+üye ban.
  • Okuyun lan güzel yazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

yaş 15 yazmasan okuyacaktım

DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
  • biri özet geçsin
  • özet:bu kıza tipim nasıl demiş,kızda güzel demiş facebook'tan.bu konuşmaları kızın belalısı görmüş,kızi silicesen demis.buda silmiyorum çıkışa gel demiş.şahin ve motorla 6 adam gelmiş bunu arkadaşlarının yanında tokatlamışlar buda özür dilemiş.

ultra özet:kızı sil,şahin,tokat,özür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 25 Haziran 2013; 1:18:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu yaşarken ne onurum kaldı ne gururum ne haysiyetim kaldı. okuyun işte ölmezsiniz.
  • tamamini okudum. daha 15 yasindasin gurur onur vs sıkma canını. bunlar hep tecrube. ayrica serserilerden bahsediyorsun o tipler senin onurunu kirsa ne olur kirmasa ne olur. kendine deger ver az. kibirli ol anlaminda soylemiyorum. kendini sokaga ait hissedersen onlar gibi cevren olmadigindan bos yere sıkıntı yaşarsın.

• dursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 25 Haziran 2013; 1:22:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

tamamini okudum. daha 15 yasindasin gurur onur vs sıkma canını. bunlar hep tecrube. ayrica serserilerden bahsediyorsun o tipler senin onurunu kirsa ne olur kirmasa ne olur. kendine deger ver az. kibirli ol anlaminda soylemiyorum. kendini sokaga ait hissedersen onlar gibi cevren olmadigindan bos yere sıkıntı yaşarsın.

Mutlaka arkadaşlarımla çıkınca dalga konusu olmasam da lafı geçecek. Ve her seferinde biraz daha yerin dibine batacağım. Umarım tecrube olur geçer. O serserilerden kurtulmam için önümde seneler var. Dövebileceğim çocuk bana atar yaptığı halde dövemedim ona yanıyorum. Çevrem yeterince var. 3-4 kişiden az gezmeyiz fakat bu sıktı canımı. Umarım geçer. Bugün de bitiyor.
  • 15 ten sonrasini didnt read

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 25 Haziran 2013; 1:25:55 >
  • Erkekliğin 10/9'u kaçmaktır takma kafana.

Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverBallers -- 25 Haziran 2013; 1:30:46 >
  • teşekkür ediyorum hepinize olmasa da bazılarınıza. Anlayışla karşılayabilecek tek insan topluluğu olmalısınız.
  • okudum şimdi yazıyı.
    Öyle kodummu otturmayla olmaz seni orada hastanelik etmediklerine dua et .Çocuk tek bile gelse seni döverdi bilirim o tipleri.Neyse ders olsun öyle yiğitlenip sataşma millete alttan al erkekliğine bir şey olmaz.
  • quote:

okudum şimdi yazıyı.
    Öyle kodummu otturmayla olmaz seni orada hastanelik etmediklerine dua et .Çocuk tek bile gelse seni döverdi bilirim o tipleri.Neyse ders olsun öyle yiğitlenip sataşma millete alttan al erkekliğine bir şey olmaz.

Dövemezdi ağabey ben 190 boyunda 84 kilo adamım kolay mı? Vurmaya çalıştı birkaç kez hepsini blockladım. Çocuk benden büyük daha kendinden de büyük adam çağırıyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

quote:

okudum şimdi yazıyı.

Dövemezdi ağabey ben 190 boyunda 84 kilo adamım kolay mı? Vurmaya çalıştı birkaç kez hepsini blockladım. Çocuk benden büyük daha kendinden de büyük adam çağırıyor bana.

Anladım kalıplısın, yüreklisin ama sokak kavgasında işlemez araya verirler seni.Bu tip adamlarla muhattap olma gerekirse alttan al .Bak daha racon bile bilmiyorsun insan hayatının bedava olduğu bir ülkede yaşıyoruz yazık olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

quote:

okudum şimdi yazıyı.

Anladım kalıplısın, yüreklisin ama sokak kavgasında işlemez araya verirler seni.Bu tip adamlarla muhattap olma gerekirse alttan al .Bak daha racon bile bilmiyorsun insan hayatının bedava olduğu bir ülkede yaşıyoruz yazık olur.

Abi racon mu kaldı? Daha önce de böyle olaylar oldu ama hiç ezilmemiştim böyle. 20 yaşındaki adam 16-15 yaşındaki çocuğu döverse bu işin raconu mu olur? Uzun zaman oldu sokaklarda geçen vaktim. Geçen sene de bu sene de her akşam dışardaydım. Eğer işin içine bıcak, silah vs. girseydi. Veya acayip dayak atıp bıraksalardı o iş orada bitmezdi zaten. Her neyse geçti gitti yav abi. Kafa bozuyor daha beter konuştukça.

• Geçmiş olsun arkadaşım kendini mal gibi hissetmene gerek yok,onlar ne kadar serseri ise sen de o kadar cahilsin yaşına başına bakmadan artistlik yapıyorsun ? Okuyan biriysen hiç böyle şeylere bulaşmaman lazım üstelik.Bu liseliler kendini Fight Club'ta falan mı sanıyor anlamadım.Öyle bir dünya yok.
  • 14-15 yaşın iken banada bana sileceğsin dediler sildim dayakta yemedim bitti gitti
    Erkekliğin 10da 9una uy, marjinal olup dayak yemekten iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: simplyblue

Geçmiş olsun arkadaşım kendini mal gibi hissetmene gerek yok,onlar ne kadar serseri ise sen de o kadar cahilsin yaşına başına bakmadan artistlik yapıyorsun ? Okuyan biriysen hiç böyle şeylere bulaşmaman lazım üstelik.Bu liseliler kendini Fight Club'ta falan mı sanıyor anlamadım.Öyle bir dünya yok.

Adıyaman'da oturuyorum. Benim de bir çevrem var ama yaşıtlarını toplayıp gelmemişti çocuk 15-16 yaşında 12 kişilik grup bizde de vardı.
    Edit: Anadolu lisesinde okuyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

14-15 yaşın iken banada bana sileceğsin dediler sildim dayakta yemedim bitti gitti
    Erkekliğin 10da 9una uy, marjinal olup dayak yemekten iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KaJMeRaN- -- 25 Haziran 2013; 2:00:34 >

• Dağ başıymış zaten ben orda olsam 2 el havaya sıkardım kuş gibi dağılırlardı , böyleleri aslında çok korkak oluyo bakma sen, yanındakiler olmasa o dağ başında sana abi bile diyebilirdi , maksat elalemin gözünde her önüne gelebileni yenebilmek değil, onları daha kavga başlamadan korkmalarını sağlamak kardeşim daha yaşın küçük takma kafana, benim şuanda tanıdıklarım olmasa kesin bi en az 5 yıllık cezam vardı bu işler boş sittir et bu işleri.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.