Şimdi Ara

Fena dayak yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kimseye anlatamadım çok utandım kendimden izleyenlerde baya güldüler bende burada size anlatım sizinle dertleşmek istedim.Okuldaydım tenefüse çıktım tuvalete gittim işimi gördüm ellerimi yıkarken arkamdan biri itekledi çekil diye bende sıra var sıranı bekle hayvanlığın alemi yok dedim demez olsaydım bi baktım arkadaşlarıda arkadan geldi ben tek kaldım dayak yiyeceğim kesindi bende burada kalabalıksın diğer tenefüz okulun bahçesine gelde kozlarımızı paylaşalım dedim tamam dedi içimden iyi yırttık bari dedim sınıfa gidip arkadaşlara olayı anlattım ikiniz aranızda çözün bizi sokmayın dediler gittik işte bahçeye kalabalığız baya çocuk artist artist üstünü filan çıkardı üstünü çıkarınca farkettim ki çocuğun vücudu benimkinin 5 katı aha bittim dedim kaçacak yerde yok allahım yardım et dedim ve çocuk üstüme gelmeye başladı bi tane vurdu hemen sersemledim burnum kanamaya başladı gözlerim karardı nereye vurduğumu bilmiyoum rastgele yumruk atıyorum ama vuruyorum yani sonra altına aldı beni kendime geldim yere yatınca yüzümü filan korudum sonra çocuk kollarımı ayırdı kafayı vurdum onunda burnu kanamaya başladı aynı anda dudağı filan patladı işte sonra ben altıma aldım çocuk yüzünü kapattı kollarını ayırdım gözleri kıpkırmızı olmuş bir anda şeytana dönüştü bi tekme attı 2 metre uzadım sonra zincirlerini eline sarıp geldi ve boynuma dolayarak beni cehenneme götürdü.şu anda cehennemden yazıyorum.üstelik bunları yazmak beni bir hayli üzüyor ve başka kimseye anlatmak istemiyorum olayı görenler zaten ayrı bir dalga geçiyor ama burada donanım haber ailesi bu konuda benimle dertleşir diye umuyorum.

Pişmanım...

• Okumayın şeytana dönüşüp tekme atan çocuk
  • Sondan başlamak hayat kurtarır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat!!! Şeytana dönüşen eleman

• dayak yemeden dayak atmayı öğrenemezsin kardeşim çok utanıyorum yazmışsın utanılacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roldan -- 26 Aralık 2014; 19:17:05 >
  • Okumayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Dominos da mudurden dayak yedim
    7 yıl önce açıldı
    İş Yerinde Küfür Yedim
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.