< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İş Yerinde Küfür Yedim
-
-
-
Küfr yiyince niye şikayele fln uğraştın. Sen de ona öyle bi söveydin ki o gidip wcde ağlasın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Küfür eden müşteri...
Karşımda olsa onu hastanelik etmiştim aynı sözleri demeye bir tarafı yemez.
-
Detaylı anlatır mısın.
-
Hocam destek verdiğimiz müşterilerden birisiyle görüşüyordum. Makinesine destek veriyordum prosedür dışı bir işlem yapmamı istedi benden. Dedim ki bunu prosedür gereği yapamam çünkü elimde olan bir durum değil. Adam bir anda bana ana avrat sövmeye başladı. Ben de karşılık verdim. Gittim üstlerime anlattım durumu tutanak vs tutulmayacak sana dediler git biraz kafanı dinle dediler. Tutanaklık durum değişkenlik gösterebilir ama tutanak yersem benim yapacağım ilk şey istifamı verip çıkmak olacak.
Adamın yaptığı pislik resmen dedim sen bana küfür edemezsin, bana ederim falan dedi. Adamın telefon numarasını her şeyi biliyorum çalıştığı yere kadar. Adamın istesem içinden geçerim. Ses kayıtları var zaten dava açtırabilirim kendisine hakaret etmedim ama şirket biraz bu durumda su koyabilir.
-
Anlattığın gibiyse haklısın. Müşteri tam bir mağaradan yeni çıkmış oluşummuş. Şirketi ilgilendirmez bu sana karşı yapılan bir terbiyesizlik. Şirket muhtemelen müşteri kaybetmemek için senin arkanda durmaz. Şikayetçi olmak istersen olabilirsin. Şirketi ilgilendirmez. Fakat ses kaydı nasıl oluyor onu anlamadım.
-
Görüşmelerin hepsi kayıt altına alınıyor şirket tarafından yani müşterinin bana ettiği hakaretlerin kayıtları şirkette var fakat ben şimdi ilgili kişiyi cimere şikkayet etsem bu iş mahkemeye taşınsa nasıl süreç işler onu düşünüyorum tazminat davası açarım istesem süründürürüm.
Bu eleman birde bilindik bir kimya şirketinde yönetici olarak çalışıyor iyice uyuz oldum herife. Adamın canını felaket yakmak istedim o an. Yani karşımda olsa ağzı burnu kanayana kadar kemikleri kırılana kadar kafasına botla tekme atasım geldi kafasını tutup direklere yerlere vurasım geldi.
Lavaboya gittim 10-20 dakika içimi döktüm elimi duvarlara vurdum. Şu an sağ baş parmağım felaket şişmiş halde.
Dedim adama ana avrat ben de kendisine söveyim diye ama dedim boş ver... En iyisi yavaş yavaş iş değiştirmek olacak.
Bunlarla uğraşırken birde ailemin baskısı, kız arkadaşımın saçma sapan tavırları ile boğuşan bir insanım. Bugün ilk defa şalterlerimin attığını hissettim çok sabırlı bir insanım ama ilk defa birini ciddi ciddi boğazlamak istedim bugün.
-
Ben müşteri sana yüz yüze küfür etti sandım. Telefonda küfür etmiş. Sen çağrı merkezi gibi bir yerde çalışıyorsun anlaşılan. Stresli bir sektör.
Öfke problemin de var gibi duruyor. Duvarlara yumruk atmak normal değil. Şikayetçi olacaksan karakola veya adliyeye gitmen lazım, cimerden şikayetçi olamazsın.
-
anladim. ben is arkadasin sovdu sanmistim.
Cagri merkezi, musteri hizmetleri, danisma gibi yerler zordur hocam aksama kadar cigeri 5 para etmez bin cesit tiple muatap olursun yani bu isi yapabilmek icin sinirlerin amelyatla alinmis gibi olmasi lazim. Kendine uygun baska bi is bakmani oneririm cunku karsidakine is geregi gereken cevabi veremicegin icin stresin her gecen gun artar ve sonunda sagligin bozulur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağlık kalmadı zaten.
Egzama ve aşırı döküntü var.
Üstlerim benden memnunlar tutanak tutmayız falan diyorlar çünkü biliyorlar ki istifayı verip gidecem.
Başkası olsa direkt tutanak tutarlardı.
Zaten şu son 6 aydır iş dışında kötü şeyler yaşıyorum ailemden birini kaybettim, ilişkimle alakası çok büyük problemler oldu, ailevi baskı ve kavgalar derken ben de sabır kalmadı.
Yıllar sonra ilk defa bu kadar parladım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X