Şimdi Ara

28 gün hiç yemek yememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu adam nası yapmış bunu hiç kastan gitmemişmi anlamadım? tam anlıyan birileri açıklarsa sevinirim
    https://www.youtube.com/watch?v=E484qiQXxzM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Bully -- 2 Haziran 2017; 23:25:51 >

• 28 gün bişey yemezsen ölürsün en basit tabirle kandırıyor milleti bakarsan kas kazanmiş e o kas için önce yakıt gerek karbonhidrat sonra protein lazım bu eleman sadece tozla alsa yine ihtiyacını karşılayamaz yemedikçe böyle dolandırıcılara inanmayın bunlar trişkadır ben bile 1 hafta neredeyse hiç birşey yemedim enerjim kalmadı kilo vermem durdu ne zaman yedim o kadar yağ yaktım bak dene karb protein alma 2 gün antreman yap farkı gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 2 Haziran 2017; 23:31:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

28 gün bişey yemezsen ölürsün en basit tabirle kandırıyor milleti bakarsan kas kazanmiş e o kas için önce yakıt gerek karbonhidrat sonra protein lazım bu eleman sadece tozla alsa yine ihtiyacını karşılayamaz yemedikçe böyle dolandırıcılara inanmayın bunlar trişkadır ben bile 1 hafta neredeyse hiç birşey yemedim enerjim kalmadı kilo vermem durdu ne zaman yedim o kadar yağ yaktım bak dene karb protein alma 2 gün antreman yap farkı gör

interette az araştırdım water fasting diye geçiyor su orucu gibi bir anlamı var meyve ve sebze suyu kafien vb alabiliyorsun + vitamin hapları kullanıyolarmış yaparken
  • 4. günde nalları dikersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam 28 gün "yemek" yememiş.

meyve falan yemiş sadece. hatta bir videosunda karpuz yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 3 Haziran 2017; 0:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balici91

quote:

28 gün bişey yemezsen ölürsün en basit tabirle kandırıyor milleti bakarsan kas kazanmiş e o kas için önce yakıt gerek karbonhidrat sonra protein lazım bu eleman sadece tozla alsa yine ihtiyacını karşılayamaz yemedikçe böyle dolandırıcılara inanmayın bunlar trişkadır ben bile 1 hafta neredeyse hiç birşey yemedim enerjim kalmadı kilo vermem durdu ne zaman yedim o kadar yağ yaktım bak dene karb protein alma 2 gün antreman yap farkı gör

interette az araştırdım water fasting diye geçiyor su orucu gibi bir anlamı var meyve ve sebze suyu kafien vb alabiliyorsun + vitamin hapları kullanıyolarmış yaparken

1 litre meyve suyu 500 kalori, e hic bir sey yememis mi oluyor simdi bu adam? Hatta gider posali meyvelerin suyundan karbinhidratini alir, protein icin de soya filan o nanelersen kullanir olur biter.

28 gun bir sey yemedim ama gunde 2 litre meyve suyu ictim d ne anlami var? 28 gun net bir sekilde beslenmezsen muhtemelen olursun arkadasin da dedigi gibi. Gunluk 1500 2000 kcal lazim. Bazali bu insnain 1 gram khidrattan 4 kcal proteinden de genr ayni yagdan 7 kcal mu ne çıkıyor.

Bu adam duz hesap 300 gr yakacak gunde vucudundan. 0.3x 28= 10 kg saf kuru agirlik kaybedecek? 70 kg bi insan yuzde 60 i su 28 kg kuru agirligi var kemikleri kalbi beyini filan cikarinca 10 kg kalir mi geriye mechul. Gerci zamanla bazal enerji ihtiyaci da azalacak da.. Niye yazdiysam ya, olum orucu tutup kilo alanlar filan iste ayni kafa, 3 gun bir sey yemesin 0 kalson konusacak enerjisi bile kalmaz.

• quote:

Kedi kullaniyor musunuz hocam? Bir de nasil seviyorsunuz izgara mi sote seklinde tavada mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

Orijinalden alıntı: balici91

quote:

1 litre meyve suyu 500 kalori, e hic bir sey yememis mi oluyor simdi bu adam? Hatta gider posali meyvelerin suyundan karbinhidratini alir, protein icin de soya filan o nanelersen kullanir olur biter.

28 gun bir sey yemedim ama gunde 2 litre meyve suyu ictim d ne anlami var? 28 gun net bir sekilde beslenmezsen muhtemelen olursun arkadasin da dedigi gibi. Gunluk 1500 2000 kcal lazim. Bazali bu insnain 1 gram khidrattan 4 kcal proteinden de genr ayni yagdan 7 kcal mu ne çıkıyor.

Bu adam duz hesap 300 gr yakacak gunde vucudundan. 0.3x 28= 10 kg saf kuru agirlik kaybedecek? 70 kg bi insan yuzde 60 i su 28 kg kuru agirligi var kemikleri kalbi beyini filan cikarinca 10 kg kalir mi geriye mechul. Gerci zamanla bazal enerji ihtiyaci da azalacak da.. Niye yazdiysam ya, olum orucu tutup kilo alanlar filan iste ayni kafa, 3 gun bir sey yemesin 0 kalson konusacak enerjisi bile kalmaz.

haklsn hocam bende adamın yalancısıyım personal trainer ile çalışmış aynı zamanda spor yapmış bu arada meyve ve sebze suyu kısıtlı evde kendin sıkıyosun

• Izmirde konakta meyve sucular var, 75 kr a elma portakal havuc var 1 liraya bi derece ust meyveler iste kokteyller filan devam ediyor. Muthis bir sey, gidince 3 bardak filan iciyoruz (bisikletle genelde gezdikten sonrs donuste içiyoruz iyi geliyor hem) eve donerken de yarim litrelik sise aliyorum bir tane mis gibi oluyor. Havuc ozellikle yemesi zor geliyor sahsen bana ama rahatca tuketiyorsun icerken iste. Tek sikintisi orada su bardagiyla icmen gerekiyor eline alip gidersen burgerking tarzi bardaklarla fiyat 2 liradan basliyor. Oneirirm etrafinizda varsa 1 lira filansa da ozellikle, deneyin envayi cesit meyve oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

Kedi kullaniyor musunuz hocam? Bir de nasil seviyorsunuz izgara mi sote seklinde tavada mi?

Izgara ile tercih ediyorum ama önce baharat ve zeytinyağı ile mühürlüyorum malum protein

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 3 Haziran 2017; 1:49:33 >

• net bir şekilde açıklamış arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 3 Haziran 2017; 1:53:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.