< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Köyde tek başına! 4 ay boyunca sadece makarna yiyerek hayatta kaldı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben şehirde makarnayla hayattayım. Piyale 12 lira, daha ucuzu yok zaten. ekmek 15 lira oldu, artık lüks
-
Reis boşuna makarna vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birisi çıkar et e gerek yok makarna her ihtiyacımızı karşılar der ve biz yeriz, kendisi de bifteği gömer :)
-
4 ay makarna yesem 200 kg olurum.
Bende öyle bir bünye var ki tek kaloriyi anında yağa dönüştürüyor.
Uzun yıllardır makarna, pilav, ekmek, tatlı gibi şeyler yemedim. Ona rağmen 4 kg fazlam var.
Ama en ağır halimden 17 kg aşağıdayım şu anda.
-
Yazık ya.
-
Bunda enteresan olan ne var da haber olmus? Yeni koca yoksa kocasız yaşar, kar yağarsa şehre inemez, şehre inemezse yiyecek satın almamış olur ve makarna yer.. Afiyet olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Şubat 2025; 8:44:45 > -
alış verişi nerede yapıyorsunuz, benim gittiğim marketlerde 20tl den aşağıya makarna yok.
-
Kadın 4 ay dağ başında kaldıktan sonra nihayet köyün muhtarının aklına gelmiş.
-
Piyale şok marketin makarnası hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12,75 TL küsüratını yazmamışsın
-
Sen M'den alışveriş yapma, milleti kazıklıyorlar hem de internette trolleri var, bim ve a101'deki kaşarlar plastik ve ceomare marketi diye kotuleme yapiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Şubat 2025; 17:38:29 > -
Aramızda 75 kuruşun lafı olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Ben şehirde makarnayla hayattayım. Piyale 12 lira, daha ucuzu yok zaten. ekmek 15 lira oldu, artık lüks |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X