Şimdi Ara

Akülü matkap Satın Alma tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ev ihtiyaçlarımı karşılayacak Kömürsüz ( Fırçasız) matkap arıyorum duvar delme işinde kadar kullanırım bilmem ama genelde vidalama işlerinde kullanırım
    - Kömürsüz
    - 2 batarya
    - Batarya doluluk göstergeli
    Fiyat aralığı 3K-8K
    Normalden Cat Dx12 matkabı düşündüm ama 8K çok mu fazla ev için acaba diyerek konu açmak istedim
    Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Benim dikkatimi çeken ürün Cat Dx12 modeli oldu

• hocam ASSUR marka şarjlı matkap aldim. ev için her işimi görüyor. şuan 600 800 tl arası. hiç boşuna ev için 3k para vermeyin. hatta aldığımı memlekte götürdüm şimdi yine muhtemelen ayni markadan Set olanlardan alacağım. 5500 6000 tl bandinda 6 tane makina var sette. birde retools marka gördüm 9bin tl ye 7 parça cihaz su geçirmez filan. ikisini arastiriyorum. kullandığım assur marka ile duvar dahi deldim biraz zorlasada.
  • cruel53 kullanıcısına yanıt

Bahsettiğim Cat Dx12 modeli hakkında yorumunuz nedir acaba duvar delme ve performans açısından beni uzun yıllar işimi görür mü

• Ek olarak somun sıkma işini de görür mü Cat Dx12
  • emreli01 kullanıcısına yanıt
    hocam bahsettiginiz markayi kullanmadim ama bu ürünlerin hepsi çin üretimi aralarinda minimal farklar var.

şarjlı matkap somun sıkma konusunda işinizi görmez çünkü çin mali matkaplar 15-20 nm tork gücünde..

somun sıkma için minimum 400nm almalısınız, iyi iş görsün derseniz 800nm.

ayrica araç somunundan bahsettiginizi varsayarak yazıyorum, eğer somun havali tabanca ile sıkılmış ise o somunları açmaz.

şuan piyasada ASSUR marka, crafttools , eisenn marka çin mallari var. retools diye de yeni bir marka çıktı sancaktepe İstanbul da yerleri satıcıların.
    su geçirmez ürünleri var ama ürünleri ile alakali pek fazla yorum göremedim.

retools un diger markalara nazaran fiyatlari yüksek..

craftertools marka cihazlarinda su gecirmez modelleri var ne nispeten retools a gore daha uygun.
    üstelik aynı fabrika malı denecek kadar benzer.

son olarak çin menşei li markalar zorlamaya gelmeyecek ürünlere sahip.

iyi bişey olsun ama pahalı olmasin beni uzun süre götürsün dersen EİNHELL TP 18 - 50 Lİ -İ modelini öneririm. fiyatina göre 18 50 olmazda 18 60 18 80 olur. 50 60 80 tork ibaresidir. 18 50 Lİ İ 50nm tork lu darbeli demektir ...

18 60 Lİ İ modeli ile 18 80 Lİ İ modeli aradinda cok az fiyat farki var. tercihi sana kalmis..

TP , TE serileri arasinda TP profesyonel seri olarak geçer.. TE ise bir alt seri olarak geçer fakat aralarında pek fark yok diyebilirim.

• cruel53 kullanıcısına yanıt
    Einhell markasını kullanan kişiler bahsettiğim Cat Dx12 modelini aldıklarını ve Cat in bu modeliyle kıyaslanamayacak derecede olduğunu yani cat in daha iyi olduğunu belirttiler bu ürünün tork değeri 65nm olarak geçiyor ben ya Bosch marka yada Cat dx12 modelini Alacam bu kesin diğer markalar belki aralarında iyileri vardır lakin güven hissiyatı oluşmadı maalesef dewalt var mesela Milwaukee var Makita var fakat al beni oluşmadı bu markalarda

Bahsettiğiniz assur markasının ürünlerine baktım fakat şöyle yorumlara şahit oldum bataryalarının çabuk bittiğine dair ne kadar doğru bilemem

Benim aradığım kriterlerde bildiğiniz Bosch markasının ürünü var mı

1-Kömürsüz 2-Şarj Göstergeli 3-En az Çift Bataryalı 4-Ve Kaliteli Uçları deforme olmayacak uç takımı

CAT DX12 modeli şuan 7900 ₺ ve benim Max vermek istediğim fiyat 8K

Bu bahsettiğim kritelere uygun olduğu için Cat albenisi fazla geliyor fakat eş değerde Bosch markasının olsa fiyat ve özellik açısıdan onuda tercih ederim

• darbeli fırçasız matkapla delme+vida atma işini halledersiniz. somun sıkma için ayrı makine lazım 65nm ile olacak iş değil matkabın mandreni ya kırılır ya da yerinden çıkar 2 sıkmadan sonra. milwaukee bu işin kralıdır makita dewalt vs ondan sonra gelir bosch genelde en son gelir. nasıl albeni oluşturmadı sizde onu da anlayamadım. bu işlerde cat'in adının geçtiğini daha önce görmedim bile. her neyse bir markadan bir ürün aldığınızda 2. 3. ürünü de aynı markadan almak gerekiyor çünkü bataryalar ve şarj cihazları markaya özel buna dikkat ederek alın. profesyonel iş yapmayacaksanız einhell sizin işinizi görür her türlü. set olarak satılıyordu bazen matkap + somun sıkma olarak. milwaukee matkap, somun sıkma,taşlama 1 parça daha vardı geçen aylarda 82.000tl idi set olarak çantalı. verdiğiniz parayı geri çıkaramayacaksanız üst düzey cihazlara boşuna para harcamayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skymarc S kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim albeni oluşmadıdan kastım şu hocam diğer markalarin binbir çeşit modeli var hangisi yeni model hangisi eski karışık geldiği için söyledim elbette bahsettiğim markalar çok iyi Milwaukee Makita Dewalt .. seçenek çok olunca iş iyice karmaşaya dönüyor birini tercih derken örnek veriyorum şarj göstergesi yok veya kömürlü versiyonu oluyor bu Cat dx12 benim ev kullanımım için elbette fazla olduğunun farkındayım bir dükkan işletecek kişinin belkide alacağı seviyede bir üründür benim amacım 5 ile 8k bandı arasında bir ürün almışken set halinde almak cazip geldiği için catdx12 söyledim yani matkabı ayrı bataryaları ayrı takım uçları ayrı ayrı almak istemediğim için
  • Skymarc S kullanıcısına yanıt
    Peki sizin önereceğiniz ürün varmıdır hocam
    Bu kriterler bazında 5k-8k fiyat aralığında

1-Kömürsüz 2-Şarj Göstergeli 3-En az Çift Bataryalı 4-Ve Kaliteli Uçları deforme olmayacak uç takımı

Einhell öneririm yarı fiyatına 2 akülü + şarj cihazlı set bulursunuz. 65nm değil de 45 50nm olur. Einhell tüm bataryalarında gösterge mevcut, hiçbir cihaz artık uçlarıyla gelmiyor o size kalmış bosch dewalt vs. bütçeye göre tonla uç seti mevcut.

mesela Einhell Tp-Cd 18/50 Li i Bl Kömürsüz Akülü Darbeli Matkap - Fiyatı (hepsiburada.com)

aynı modelin farklı batarya kapasiteli olanı vardır ona siz bakıp bulursunuz. bataryadaki amper/saat yükseldikçe tek bataryayla daha fazla vida atılır. voltaj tüm cihazlarda standarttır genelde marka içinde. bataryaları da diğer cihazlarla uyumludur power xchange logolu olanlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 3 Ekim 2024; 0:30:46 >

• ev işleri için abartma bence bende 24vlık var herşeyi yapıyor assur markası yerli olması lazım youtubede videoları var bendeki bu 500tl aldım n11den

Akülü matkap Satın Alma tavsiyeassur plus yapı market ve bahçe ekipmanları
    Assur Plus 12V 1.5Ah Çift Akülü Vidalama Şarjlı Matkap 24 Parça
    https://www.assurplus.com.tr/sarjli-matkap-vidalama-24v-4ah-lion-armut-batarya-metal-sanziman-cift-akulu-vidalama-24-parca-set-391

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 3 Ekim 2024; 19:8:16 >
  • tundra202006 kullanıcısına yanıt
    Şarj süresi nasıl gidiyor kardeşim yani hemen bitiyor derecede mi

benim yaptığım işler dış kapı anahtar bareli takma göbek takma banyo balkon kapısı takma kanepe altları ayak takma pc kasası sökme fanlar için kullandım şarjı çabuk bitmiyor tabiki 2 saat hiç durmadan kullandım tahta demir delme uçlarıda var

yerli değilmiş çin malıymış bu arada video daha ayrıntılı n11den kuponla ucuza aldım sen duvar falan deleceksen onları bilmiyorum almışken ömürlük al derim

Akülü matkap Satın Alma tavsiyeASSURyoutube
    ASSUR ŞARJLI ARMUT MATKAP Ürün Linki: https://www.assurplus.com.tr/assur-plus-24v-4ah-lion-armut-batarya-metal-sanzuman-cift-akulu-vidalama-24-adet-set-401 Bu fiyata alabileceğiniz en uygun matkap karşınızda! ASSUR’un bu güçlü delme ve vidalama cihazı, uygun fiyatıyla birlikte olağanüstü performans sunuyor. Hem sağlam hem de dayanıklı. Üstelik satın aldığınızda, yedek batarya, hızlı şarj cihazı ve çok sayıda delme ve vidalama ucu da pakete dahil. 12 voltluk bataryasıyla çalışan motoru, yüksek tork gücü ile birleşiyor. Bu cihazla tüm vidalama işlerinizi kolayca halledebilirsiniz; büyükten küçüğe her türlü vida için ideal. 10 mm mandrene sahip bu matkap, delme performansıyla da dikkat çekiyor. Kompakt ve ergonomik yapısı sayesinde ister profesyonel ister amatör olun, bu matkap sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. 20 kademeli tork ayarı, 2 kademeli şanzımanı, 2 bataryası, şarj cihazı, sayısız aksesuarı, taşıma çantası ve 2 yıllık garanti ile bu matkap, yıllarca yanınızda olacak. Ayrıca, kapıda kontrol ve ödeme seçeneğiyle güvenle satın alabilirsiniz. #assur
    https://www.youtube.com/watch?v=Qs82c3OzFUY

şöyle bir alet varmış mesala herşeyi yapan yorumlara bakarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 4 Ekim 2024; 17:7:18 >

• Bu tarz birşey alıp denemekte fayda var yüksek fiyatlara çıkamadan bu arada Cat dx12 modeli için internette alan kişinin videosunda yorum kısmında sordum somun sıkma işini de görür mü diye kaç defa somun sıkma işinde kullandım hiç bir sorun çıkarmadı dedi şaşırdım açıkçası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.