Şimdi Ara

İnternetten akü almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan var mı? Şarj olayını nasıl yapıyorsunuz? Eski aküyü ne yapıyoruz? Hangi marka almak lâzım? Varta, bosch nasıl? Orijinal aküm 14 yıl giderken sonradan aldığım akü 4yıl anca gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maaşallah hocam. Bir aküyle 14 yıl nasıl gittiniz? Markası neydi bu akünün

Benim orjinal akü 1.5 sene gitmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Maaşallah hocam. Bir aküyle 14 yıl nasıl gittiniz? Markası neydi bu akünün

Benim orjinal akü 1.5 sene gitmişti
    Marka Peugeot. Sonlarda aracı 3 gün çalıştırmayınca akü boşaltıyordu ama o da normaldi. Bu daha 4 senelik akü 1.5 2 hafta çalıştırmadım, sonrasında zor çalıştı.

• Bana göre en iyi akü Varta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F997573F0

Bana göre en iyi akü Varta.
    İnternetten alsak şarj işi nasıl olacak? Boş mu dolu mugeliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: trak76

Marka Peugeot. Sonlarda aracı 3 gün çalıştırmayınca akü boşaltıyordu ama o da normaldi. Bu daha 4 senelik akü 1.5 2 hafta çalıştırmadım, sonrasında zor çalıştı.

Alıntıları Göster
    Valla iyiymiş hocam. Ben 2 seneyi gören aküye çok iyi diyorum

Aküyü değiştirmek kolay bir işlem. Aküyü temin ederseniz değiştirmesi oldukça basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Raptor.. -- 4 Nisan 2020; 11:9:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trak76

İnternetten alsak şarj işi nasıl olacak? Boş mu dolu mugeliyor

Alıntıları Göster
    Kardeşim benim internetten aldığım tek ürün antivirüs programı. Onun dışında bir şey almadım.

İnternetten aldığınızda boş mu dolu mu gelir o konuda bir bilgim yok.

Direk yetkili bayi ya da distribütörden neden almıyorsunuz ? Aracınıza hemen takılır, kullanırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akü Bitti Teyp Kod İstiyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F997573F0

Kardeşim benim internetten aldığım tek ürün antivirüs programı. Onun dışında bir şey almadım.

İnternetten aldığınızda boş mu dolu mu gelir o konuda bir bilgim yok.

Direk yetkili bayi ya da distribütörden neden almıyorsunuz ? Aracınıza hemen takılır, kullanırsınız.

Alıntıları Göster
    Neden almıyorum?

1 aynı mala daha çok fiyat çekiliyor.
    2 kaşla göz arasında eski mal takıyorlar yada araçtan birşey eksiliyor. Mesela önceki akü değişiminde akü demirini çaldılar. 10 liralık bir şey yani değer mi?
    3 internetten alışveriş daha kolay. Şimdi kalk git gez pazarlık et uzun iş.

• trak76 T kullanıcısına yanıt
    Vallahi dediklerinizin sonuna kadar katılıyorum.

İnternetten alırken akünün üretim tarihine bakıp öyle alın. 2 mart 2020 tarihinde arabama 4 adet lastik aldım. Üretim Ocak ayının 1. haftası 2020 üretimi idi. 2019 olsaydı almayacaktım.

Dediğim gibi üretim tarihine bakıp öyle alın. Bu bahsettiğim hususa bilhassa dikkat edin. Marka olarak da Varta alın. En iyi marka Vartadır.

Logitech marka Mouse'a Varta pil aldım. 2 sene oldu inanın pili bitmedi, gerisini siz düşünün.
  • Hocam akü yü al varta al bosch al president al yani ne olursa 2 yıl garantisi var inci mutlu fark etmez. Ama bu aldıkların ne olursa olsun 2.yılın sonunda cartlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfettindh -- 4 Nisan 2020; 11:28:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Varta yada duracell al tak gec dostum doldurma felan yok..

• Yerli marka öneririm varta aldık da ne oldu oda yine aynı sürede bitiyor

• Mutlu aküde alınabilir. Şu zamanda kadar mutlu akü aldım hep en az 5 yıl dayandı birde benim araç hergün çalışmıyor gerekirse kullanıyoruz garajda yatıyor. Yaz aylarında çok çalışır sadece.

• Eski aküyü ne yapıyoruz peki? Bildiğim kadarıyla Depozitosu var.

Ben sanayide değiştirmiştim bir miktar fiyatı iniyorlar ancak unuttum ne kadar indirmişti, öyle aman aman bir şey değildi ama

Hurdacıya verdiğimde oldu sakladığımda.

Garajda duruyor son değiştirdiğim mesela.

• Ben geçen aldım daha motorum için
    Akü boş geliyor yanında suyu da geldi
    Benim şarj makinam yok diye sanayiide marş ustasına gittim onda makina da vardı suyunu koyduk 12 saatte sarj yaptı o ertesi günde aldım bi gün dinlendirip taktım şarj için 10₺ ödedim

• Akü bayiden alınır. İnternet fiyatı hem hesaplı olmaz. Hem de depozito düşülen fiyat avantajını kaybedersiniz eskiyi iade etmediğiniz için. Geri kalan herşey için internet son sürat :)

• Ben kasım ayında varta agm akü aldım, sanayide eskiyi iade etmek koşulu ile 1000 in altına bulamazken netten 900 e eskiyi iade etmeden aldım, eskiyi de 70 liraya sattım, elektrikçiye de 30 lira verdim.
    Apaydın oto diye aratırsanız en uygun fiyay genelde onlarda, birde çok ilgilerdi, tavsiye ederim

• Varta veya Mutlu bütçeniz uygunsa. Alırken amper ve marş basma gücüne dikkat edin. Marş basma gücü aracınız dizel ise daha çok önem arz eder özellikle uzun dönemde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.