Şimdi Ara

İnternetten akü almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Hurdacıya verdiğimde oldu sakladığımda.

Garajda duruyor son değiştirdiğim mesela.
    Şarj işini nasıl yaptınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varta kullanıyorum. negatif kutubun dibinden sızma var. güçlü olabilir ama sağlam değil.

İnternetten akü almak

• internetten akü alınmaz

• Aracinizi uzun sure kullanmayacaksiniz aku sarj aletlerinden alip baglayin. O zaman omru sonsuz oluyor diyebiliriz. Bir de diger avantaji ilk denemede motor calisir voltaj dusmesi de olmaz. Akunuz devamli canli kalmaya devam eder.

Bu sekilde 11 yil boyunca ayni akuyu kullandim ve sattigim zamanda da ilk gunku gibi canliydi. Bitmis akuyu, asit degisimi yaparak da geri kazanabilirsiniz ama dikkat edin elinize falan gelirse asit cok kotu olur. O yuzden genelde sifirini almak daha mantiklidir. Simdi lityum akuler var tabi, onlarin calisma mantigi nasil bilmiyorum. Bilgisayar ya da telefonlardaki gibi Li-on piller gibi calisiyorlar galiba.
  • 300 TL ye inci aldı arkadaş geçen hafta bayiden hemde...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi aldığın akü 2 yıl gidecek :)

• Bende Captiva'ya Varta 95 amper aldım 2 ay önce Hepsiburada'dan. Akü de bir sorun yoktu, montajını yaptım bir sorun yok halen. Ama 650TL'ye aldım eski aküyü vermeden. Eski akü bizde kalıyor internetten alınca. Yada herhangi bir elektrikçiye verebilirsin böylece bir nevi indirim almış gibi olursun. Çünkü oraya gönderirken ödediğin kargo ücreti eski aküden daha fazla tutuyor. Ama acı gerçek şu ki aynı aküyü o hafta bayiye sordum. Bayinin olduğunu bilmiyordum bulunduğum şehirde. Eski aküyü verince aynı akü 550TL dedi adam şok oldum, pişman oldum ama yapacak bir şey yok. Önceliğin bayiden almak olsun. İnternetten alışveriş yapınca mağdur olma olayı da var. Şahıs da bulamıyorsun.
  • trak76 T kullanıcısına yanıt
    Kapalı (bakımsız) akülerinin neredeyse hepsi şarjlı geliyor.
  • Varta'da eski kalite yok artık.
  • Yükte ağır bir ürün olduğundan, taşıma sürecinde darbe alıp almadığı bilinmediğinden, depozito olmadığından internetten akü almam. Geçen yıl akü itiyacım olduğunda fiyatları karşılaştırmak için araştırmıştım. Aldığım en iyi fiyatlar depozito düşülmemiş haliyle bayide çok daha uygundu.
  • Şunu da unutmayalım

• Ben geçen sene n11 den efelas aydın efe lastik satıcıdan 287 liraya inci akü almıştım. 1 senedir kullanıyorum. Çok da memnun kaldım. Eski aküyü ptt kargo ile ücretsiz gönderdim. Amper başına 1 liradan 60 amper 60 lira hesabıma eft yaptılar. Akü bana 287-60=227 lira + 5 lira da sanayide taktırdım 232 liraya mal olmuştu. Efelas hâlâ varsa tavsiye ederim. Burdan alın. Telefonu +905539110724
    İnternetten akü almak

• Geçen sene bayiden 320 lira fiyat aldığım inci aküyu gg da 273 liraya buldum 25 lira puan kazandım eski aküyü de parcaciya 80 liraya sattım. Ben bile şaşırdım garantili faturalı ahşap sandıkta geldi akü hiç bir sıkıntı yaşamadım 1 seneden fazla oldu bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbeg44

Geçen sene bayiden 320 lira fiyat aldığım inci aküyu gg da 273 liraya buldum 25 lira puan kazandım eski aküyü de parcaciya 80 liraya sattım. Ben bile şaşırdım garantili faturalı ahşap sandıkta geldi akü hiç bir sıkıntı yaşamadım 1 seneden fazla oldu bu arada.
    Hangi satıcıydı. Şarj işini nasıl yaptınız. Direkt alıp taktınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Varta'da eski kalite yok artık.
    Varmı düzgün marka ben ilk akümü 13 yıl kullandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinalxx

Aracinizi uzun sure kullanmayacaksiniz aku sarj aletlerinden alip baglayin. O zaman omru sonsuz oluyor diyebiliriz. Bir de diger avantaji ilk denemede motor calisir voltaj dusmesi de olmaz. Akunuz devamli canli kalmaya devam eder.

Bu sekilde 11 yil boyunca ayni akuyu kullandim ve sattigim zamanda da ilk gunku gibi canliydi. Bitmis akuyu, asit degisimi yaparak da geri kazanabilirsiniz ama dikkat edin elinize falan gelirse asit cok kotu olur. O yuzden genelde sifirini almak daha mantiklidir. Simdi lityum akuler var tabi, onlarin calisma mantigi nasil bilmiyorum. Bilgisayar ya da telefonlardaki gibi Li-on piller gibi calisiyorlar galiba.
    Nasıl bir şey ki o. Nasıl kullanılıyor

• Geçen ay babama GittiGidiyor üzerinden aldık. Kendisi Bartın’da. Aldı taktı sorunsuz kullanıyor. Eski aküyü de karşı ödemeli gönderdi ve 40-50 TL gibi bir para ödediler.
    Bence internetten alınabilir.

• Inci 5.5, varta pek duzenli kullanilmadan 3.5 yil dayandi. Ben inci alirdim. Bu sefer nasip olmadi beklenmeyen zamanda bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: trak76

Nasıl bir şey ki o. Nasıl kullanılıyor

Alıntıları Göster
    www.hepsiburada.com
    Veta VT3421 Akü Şarj Makinası Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/veta-vt3421-aku-sarj-makinasi-p-HBV00000NKGYK?magaza=hedefithalat

Su makinelerden iste. Akunu prizden sarj etmeni sagliyor. Omru sinirsiz gibi olur. Hemen hemen hic voltaj dusmez, yaz kis fark etmez.

• trak76 T kullanıcısına yanıt
    Direk tak çalıştır hocam. Şarj vs gerekmez İnternetten akü almak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.