< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İlkokulda beş dersin beşinde de beni döven öğretmen son ders son dayaktan sonra kriz geçirdi Allah belanı versin ben dövmekten yoruldum sen hayvanliktan bikmadin diye. Övünmek gibi olmasın dayanikliydim😆
|
Bizim zamanımızda (90'lar) izin istemeden su içsen dayak yiyordun. En uslu olanlar bile haftada 1 dayak yiyordu. Askeriye'de bile öyle disiplin yok. Hatırlıyorum ortaokulda kendini ögretmen sanan şahıs çocugun kafasını sıraya vurup burnunu kırmıştı etraf kan içinde kalmıştı görsen cinayet mahali dersin. Bunun üzerine gelen babasıyla da hademeler ve okul müdürü kavga etmişti ertesi sabah müdürün göz mosmor gelmişti okula Şimdi düşünüyorumda okul mu yoksa fight club mı belli degil cidden. Şimdiki nesil çok ama çok şanslı.
Hani diyorsunuz ya ne bu böyle ülkenin hali, millet neden bu kadar asabi, kavgaya meyilli diye, böyle okullarda "egitim" gören nesilden normal olmasını beklemeyin |
Orta okulda fenci vardı 2 metre boyyuyla ,kafaları tokusturunca çatlama sesi duymadan bırakmazdı oc ,bu hocalar sözde bizi yetistirdi
|
İkinci sınıftayım, bi tenefüs koridora çıktım, nöbetçi öğretmen masasında sinirli hocalardan biri oturmuş kurabiyelerini yiyo. Nöbetçi olduğu katta sıkı yönetim ilan ederdi adam, önünden geçmeye korkardık. Hiç bişey yapma bi sebep bulur tenefüsü ağızından burnundan getirirdi.
Sınıfta akif adında bi arkadaş vardı, yerinde duramazdı pire gibiydi. Bizim pire akif koridorun ters tarafından bizim olduğumuz yöne doğru koşa koşa geliyo, hoca bunu görür görmez kurabiyenin birini bizim akifin kafasına fırlattı ama öyle böyle değil şeytana taş atıyo sanki. Kurabiye paramparça oldu çocuğun kafada. Bu yetmiyo kurabiye parçalarını yerden toplatıyo |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 8 Eylül 2019; 19:52:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 8 Eylül 2019; 20:21:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kas adam -- 8 Eylül 2019; 21:0:29 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 8 Eylül 2019; 21:16:11 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 8 Eylül 2019; 22:6:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 9 Eylül 2019; 0:36:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 9 Eylül 2019; 1:13:43 > |