Şimdi Ara

Okulda hocalardan dayak yiyen nesil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ana okulundan başlayarak lise bire kadar yumruk ve tekme dahil olmak üzere bir çok hocadan işkence gördüm okudugum özellikle orta okul rezaletti sapik psikopat şiddet dolu hocaların yani sıra orta okulda avcı bicagiyla okula gelen sigara içip haraç kesenlerle savasarak kendimi koruyarak buyudum. Çok dayak yedim çok dovdum. Daha orta okulda çocuğun arkadaşları çöp arabasini okulun önüne koyup birlikte sigara içerlerdi ilginç bir okul deneyimim oldu sonra yıllarca hap kullandım antidepresan esrar alkol ve şuan yaş ,28 hasar büyük .
    Yer Adana
    Sizinde dayak aniniz varsa yazınız fakat ben uc noktalarda yaşadım hep bu kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim zamanımızda (90'lar) izin istemeden su içsen dayak yiyordun. En uslu olanlar bile haftada 1 dayak yiyordu. Askeriye'de bile öyle disiplin yok. Hatırlıyorum ortaokulda kendini ögretmen sanan şahıs çocugun kafasını sıraya vurup burnunu kırmıştı etraf kan içinde kalmıştı görsen cinayet mahali dersin. Bunun üzerine gelen babasıyla da hademeler ve okul müdürü kavga etmişti ertesi sabah müdürün göz mosmor gelmişti okula Şimdi düşünüyorumda okul mu yoksa fight club mı belli degil cidden. Şimdiki nesil çok ama çok şanslı.

Hani diyorsunuz ya ne bu böyle ülkenin hali, millet neden bu kadar asabi, kavgaya meyilli diye, böyle okullarda "egitim" gören nesilden normal olmasını beklemeyin
    İkinci sınıftayım, bi tenefüs koridora çıktım, nöbetçi öğretmen masasında sinirli hocalardan biri oturmuş kurabiyelerini yiyo. Nöbetçi olduğu katta sıkı yönetim ilan ederdi adam, önünden geçmeye korkardık. Hiç bişey yapma bi sebep bulur tenefüsü ağızından burnundan getirirdi.

Sınıfta akif adında bi arkadaş vardı, yerinde duramazdı pire gibiydi. Bizim pire akif koridorun ters tarafından bizim olduğumuz yöne doğru koşa koşa geliyo, hoca bunu görür görmez kurabiyenin birini bizim akifin kafasına fırlattı ama öyle böyle değil şeytana taş atıyo sanki. Kurabiye paramparça oldu çocuğun kafada. Bu yetmiyo kurabiye parçalarını yerden toplatıyo
  • 1. Sınıfta yanlışlıkla uhunun arkasıyla arkadaşımın yanağını çizdiğim için dudaklarımı uhulayıp birbirine yapıştırmıştı. Standart dayakları zaten demiyorum.

1. Sınıfım bittikten sonra kanun gelmişti, o yüzden bir daha dayak atamadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 8 Eylül 2019; 19:52:16 >
  • madmahmutd kullanıcısına yanıt
    Şimdiki nesile yapsalar hapsi boylarlar hocam bizim zamanimizda telefon bile yoktu video çeken kanıt yoktu bir çeşit ceza eviydi eğitim yuvası adı altında ve orman kanunları işliyordu

• ne mal mal hocalarnz varmis

• Sıra dayağında cetvel dayanamayıp kırıldığından öğrencilere tahta kalas sopa falan getirme görevi veriyor 3-4 tane en fenasını belirleyip sıra sana gelince senin seçmeni istiyor onunla vuruyordu. Babası marangoz Samet diye arkadaş vardı onun getirdiği çok fenaydı . Kızlara ya vurmazdı yada göstermelik yapardı. Sene 2000.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 8 Eylül 2019; 20:21:13 >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Bana göre gayet medeni okulmuş ben erkek hocanın kızın sacından tutup duvara vurduğuna şahit oldum

• Ben de birkaç tokat yemişimdir fakat dayak yemedim. Fakat dayan yiyen arkadaşlar oldu. Askerde de oldu. Askerde cok pis dayak yiyen asker gördüm. eeh, icabında tanka koyup boğazköprüsünü kapatcaksın denilecek. ilk orta ve lise de öğrencilerle kavgalara da karıştım. üni sonrası 3-4 kez sokak kavgasında bulundum. üst alnımda bir vuruk izi, kaş köşesinde bir kesik ve ön dişlerimden biri kırıktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlkokulda beş dersin beşinde de beni döven öğretmen son ders son dayaktan sonra kriz geçirdi Allah belanı versin ben dövmekten yoruldum sen hayvanliktan bikmadin diye. Övünmek gibi olmasın dayanikliydim😆

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlkokul 3 de beden dersinde elemanın biriyle kavga ederken bedenciye yakalanmıştık iki tokat patlatıp göndermişti s.tirin gidin burdan beni disiplinle uğraştırmayın demişti

İlkokul 4 de müzikçi flüt çalamıyorum diye flütle dövmüştü
  • Orta okulda fenci vardı 2 metre boyyuyla ,kafaları tokusturunca çatlama sesi duymadan bırakmazdı oc ,bu hocalar sözde bizi yetistirdi

• Lisede suriyeli kiz intihar etti,23 yasinda hoca 11.sinif kizla iliskisi bozuldu diye intihar etmeye kalkti,kiz tuvaletinde hamilelik cetveli cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kas adam -- 8 Eylül 2019; 21:0:29 >
  • Bizim zamanımızda (90'lar) izin istemeden su içsen dayak yiyordun. En uslu olanlar bile haftada 1 dayak yiyordu. Askeriye'de bile öyle disiplin yok. Hatırlıyorum ortaokulda kendini ögretmen sanan şahıs çocugun kafasını sıraya vurup burnunu kırmıştı etraf kan içinde kalmıştı görsen cinayet mahali dersin. Bunun üzerine gelen babasıyla da hademeler ve okul müdürü kavga etmişti ertesi sabah müdürün göz mosmor gelmişti okula Şimdi düşünüyorumda okul mu yoksa fight club mı belli degil cidden. Şimdiki nesil çok ama çok şanslı.

Hani diyorsunuz ya ne bu böyle ülkenin hali, millet neden bu kadar asabi, kavgaya meyilli diye, böyle okullarda "egitim" gören nesilden normal olmasını beklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 8 Eylül 2019; 21:16:11 >

• Köyde okudum.
    Köyde eğer hocaya bişey goturmezsen sana düşman olurdu. Kimi peynir kimi süt kimi yumurta kimi üzüm yaprağı vs götürürdü. Durumumuz yoktu babam ablamı dövmesini diye ona birşeyler gotuttururdu. Bende çocuk aklıyla dövmesini diye okul başlamadan koyun yukarısına çıkıp en büyük dalları kırıp sobaya odun getirdim derdigim de beni çok fena getirdigim odunlarla dövdü.

Yaş da 7 falan di.

Hata yaptığında ki hata da diyelim 6 yi yazarken kuyruğunu ters yapmak gibi parmak uçlarını beşini birleştirip bir metrelik cetvelle vuruyordu.

Lisede tarih dersinde kitap çok pahalı olduğu icin çakışmayan bir sınıftan bir arkadaşımdan alıp derse öyle görüyordum. Tesadüfen hoca başımda beklerken ilk sayfayı açıp başka birinin ismini görünce sınıfın ortasında beni mı kandırıyor sen diye iyi saydım 5 tokat attı. Düşünün kızların önünde falan ve bunu yapan kişide bayandı. Beni süresiz dersten attı. Devamsızlıktan kaldığımda kurul beni çağırıp sordu derste olmadığında nerdesin hangi kahvede hangi bilardo da diye ayar verecekti ki dedim okuldayken. Daha çok kizdi müdür yardımcısı okuldaki da neden derse gitmiyon lan dedi hocam kitabım olmadığı için dersten atıldım şu hoca tarafından ve her derse girmek istediğimde alınmadim.dedim. birbirlerine baktılar sonra ne oldu bilmiyorum ben o dersi alttan almak zorunda kalmıştım. Şişko bı kadındı adını hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 8 Eylül 2019; 22:6:43 >

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Bende 90 larin çocuğuyum aynen bu dediklerine katılıyorum işkenceyle buyutulduk eğitim gormedik

• Bu işkenceciler den biri şuan mahallede arada görüyorum yaşlanmış az dovmedi beni yumrukla tekmeyle ama Allah'a havale ettim yaşlı adama saldırmak suretinde bulunamam ben onun gibi cani değilim küçücük bir çocuğu yerlerde surundurmek ona yakisir

• 4 veya 5. Sınıftayım sene 2004-2005, öğretmenler zili çalmış ben ise hacet gidermek üzere tuvalete gitmiştim. Tam tuvaletin girişinde tuvalete girmek üzereyken nöbetçi öğretmen müsveddesi beni iki omzumdan tuttuğu gibi fırlattı yere. Abartmıyorum en az 4-5 metre sağ omzumun üzerinde sürüklendim. Sonra koşarak sınıfıma kaçmıştım.

Hiç unutmuyorum ne o anı ne de beni fırlatan öğretmen müsveddesini.
    Tabi yaşım 18-19 olunca, acaba kendisinin çocuğu var mıdır, kendisi ne durumda diye Facebooktan arattım, buldum. Tabi öncesinde de MEB'den kontrol ediyordum hangi okulda diye. Neyse.
    Şaşırdım biraz çünkü tekerlekli sandalyedeydi. Şuan 23 yaşındayım konuyu görünce tekrar baktım profiline son fotoğraf 1 ay kadar önce ve halen tekerlekli sandalye üzerinde.
    Diğer gönderilerine baktım, sanırım omurilik felci geçirmiş. Küçükte bir kızı varmış. Üzüldüm doğrusu, da Ne bileyim her ne kadar inanmak istemesemde ilahi adalet var galiba.

Bir de lakabı kemik Kıran olan bir başka öğretmen müsveddesi vardı. Bana şiddet uygulamışlığı yoktur ama akranlarımı hep döverdi. YouTube üzerinde kanalı var canım öğrencilerim, cicim öğrencilerim diye videolar atıyor. Bakalım gözüm onun üzerinde. Yakın zamanda sahte hesaplarla kanalına ayar çekebilirim onun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 9 Eylül 2019; 0:36:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: steganography

4 veya 5. Sınıftayım sene 2004-2005, öğretmenler zili çalmış ben ise hacet gidermek üzere tuvalete gitmiştim. Tam tuvaletin girişinde tuvalete girmek üzereyken nöbetçi öğretmen müsveddesi beni iki omzumdan tuttuğu gibi fırlattı yere. Abartmıyorum en az 4-5 metre sağ omzumun üzerinde sürüklendim. Sonra koşarak sınıfıma kaçmıştım.

Hiç unutmuyorum ne o anı ne de beni fırlatan öğretmen müsveddesini.
    Tabi yaşım 18-19 olunca, acaba kendisinin çocuğu var mıdır, kendisi ne durumda diye Facebooktan arattım, buldum. Tabi öncesinde de MEB'den kontrol ediyordum hangi okulda diye. Neyse.
    Şaşırdım biraz çünkü tekerlekli sandalyedeydi. Şuan 23 yaşındayım konuyu görünce tekrar baktım profiline son fotoğraf 1 ay kadar önce ve halen tekerlekli sandalye üzerinde.
    Diğer gönderilerine baktım, sanırım omurilik felci geçirmiş. Küçükte bir kızı varmış. Üzüldüm doğrusu, da Ne bileyim her ne kadar inanmak istemesemde ilahi adalet var galiba.

Bir de lakabı kemik Kıran olan bir başka öğretmen müsveddesi vardı. Bana şiddet uygulamışlığı yoktur ama akranlarımı hep döverdi. YouTube üzerinde kanalı var canım öğrencilerim, cicim öğrencilerim diye videolar atıyor. Bakalım gözüm onun üzerinde. Yakın zamanda sahte hesaplarla kanalına ayar çekebilirim onun.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/125384965

daha öncede yazmıştım foruma.

• Ben de adanada büyüdüm bir keresinde dayak yiyen çocuğun biri sınıfa böbrek ve dalak fırlattı 2. kata ondan sonra dayak olmadı en azından o hoca tarafından beni ise bitek ilkokul öğretmenim dövüyordu çünkü ben de sınıftakileri dövüyordum. sonra hiç dayak yediğimi hatırlamıyorum. ama beni dövmüş biri olsaydı bugün bile olsa kinimi büyütüp allahını peygamberini sever atardım. adanalı unutmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 9 Eylül 2019; 1:13:43 >
  • Bizim bir beden eğitimi hocası vardi. Kendi kendine çok basit sebepler bulup demir sopasıyla sıra dayağına çekerdi. Hele voleybol topuna ayakla vurduğunuzu görürse o zaman bittiniz.
    Çok garip insanlardı. Sanırım hayatlarında dışarıya vuramadiklari ezikliği, kendinden onlarca yaş küçük çocuklara vurarak atıyorlardı.

• İkinci sınıftayım, bi tenefüs koridora çıktım, nöbetçi öğretmen masasında sinirli hocalardan biri oturmuş kurabiyelerini yiyo. Nöbetçi olduğu katta sıkı yönetim ilan ederdi adam, önünden geçmeye korkardık. Hiç bişey yapma bi sebep bulur tenefüsü ağızından burnundan getirirdi.

Sınıfta akif adında bi arkadaş vardı, yerinde duramazdı pire gibiydi. Bizim pire akif koridorun ters tarafından bizim olduğumuz yöne doğru koşa koşa geliyo, hoca bunu görür görmez kurabiyenin birini bizim akifin kafasına fırlattı ama öyle böyle değil şeytana taş atıyo sanki. Kurabiye paramparça oldu çocuğun kafada. Bu yetmiyo kurabiye parçalarını yerden toplatıyo

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.