Şimdi Ara

Hiç öğretmeninizden dayak yediniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cetvelli sopalı tokatlı komik ve biraz da acılı anıları paylaşalım

• Orta okulun sonları. Artık liseye geçecek bir ergenim. Kadın bi hoca vardı. 30 yaşlarında falan. Kısa boylu güzel vücut hatları iyiydi. Bi keresenide hoca merdiven bitişinin önünde ayakkabısını bağlıyordu ancak ayaklarını bükmemiş yani domalmıştı. Okul bitişi olduğu için merdiven tıklım tıklım. Ben hocanın arka çaprazındayım o ara biri itti kim bilmiyorum ancak hocanın totosuna elim bayağı değmişti. Hoca hemen fark etti ve benim yaptığımı anlayınca sinirden zebaniye dönüşüp beni orada tekme tokat dövdü. Güzel bi anıydı hissi falan. Bi kere daha olsa pişman olmaazdım. Kısaca #worth.
  • eskiden ne döverlerdi be.Bir keresinde bi tokat yemiştim öğretmenimden 2 gün yüzümde 5 parmak iziyle gezmiştim
  • ben sürekli dayak yedim ya liseye kadar hangi birini anlatayım bilmem
  • Ben niye bunu hiç internette otel aradınız mı diyen adamın sesinden okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkokuldayken sınıf başkanı olduğum zamanlarda boş derste milleti susturamadığım için müdür yardımcısı geldi kulağımı koparacak gibi çekti iyi hatırlıyorum kulak memesi yırtılma kıvamına geldi gelecekti.

Yıllar sonra (24 yaşımda) mahallede berberde gördüm. Berber benim geçmişte nerde okuduğumu falan biliyor. Senin zamanlarında bu hoca orada müdürdü Onurcum hatırlıyormusun dedi. Hatırlıyorum ama selam verecek adam değil abi kimsenin sevmediği anca bağırıp çağıran ve öğretmenlerin bile yaka silktiği müdüre ben ne kadar saygı göstereceğim ki dedim. Adam olduğu yerde kudurdu acayip sesler çıkarmaya başladı.
    Kulağınımı çekseydim ne yapsaydım kendine gelmesi için
  • orta 2 de alamanca ürgetmenj derste konuştum diye tahtaya kaldırıp yüzüklü sağ kroşe çaktı suratıma

ürgetmenlerin kral olduğu zamanlarda ürgenciydik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk okuldaki öğretmenim 1-2-3. sınıfta bana garezi vardı kadının aylık tokat yerdim sağlam vururdu baya bu arada hiç yaramazlıkta yapmazdım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE

eskiden ne döverlerdi be.Bir keresinde bi tokat yemiştim öğretmenimden 2 gün yüzümde 5 parmak iziyle gezmiştim
    Şimdikiler cidden rahat, bir de cetvel mevzusu vardı.
  • Çöp atacaktım, hoca ön sıraya dayanmış ders anlatıyordu. Arkasından geçerken çingene beygiri gibi tepti. Duvara sümük gibi yapışmıştım.
  • 12. sınıftayız din dersinde kadın hocamız dediki herkes haftaya cenaze namazı kıldırıcak performans notunuz olucak

1hafta sonra ders geldi sıra bana geldiğinde tahtaya kalktım tam anlatmaya başlıyordumki sınıfın fırlama peachi (kardeşim gibidir) hocam arkadaşımız önce haç kolyesini çıkarsın dedi bende şakasına hırkamı en yukarıya çekmiştim niye söylüyorsun olum diye hocam hemen ayaga fırladı geldi boguşmaya başladık hırkamı vede okul tişörtümü yırttı çıkar o kolyeyi diye. Tabi ki kolye falan yoktu sonundada dedi ooh oglum kalpten gidiyordum.Dedim hocam ben o kadar karaktersizmiyim evet dedi. tişörtle hırkadanda olmuştuk.

• İlkokul 5teydim.O zamanlar mavi önlük giyiyorduk.Öğlenci olduğum zaman havanın da karanlık olduğu bir günde sıramda oturuyordum.Önümde iki kezban kız oturuyor.Yanımda da mahalle arkadaşım.Hoca derse biraz ara verince biz yaramazlığa başladık.Birbirimiz silgi parçacıkları atıyorduk.Yere düşenleri toplayıp atıyorduk işte.Derken önümdeki kızların arka kuyrukları gözüme ilişti.Arkadaşa dedim ki şunları bağlayalım çıkamasınlar.Hemen eğildik kızları birbirine iyice bağladık.Hoca derse girdi ders bitti paydos dedi.Biz koşar adım dışarı çıkarken arkamızdan ağlama sesleri duyduk.Kızlar zıt yönlere koşunca ikisinin de arkası cart diye yırtılmış.Kızlar hüngür hüngür ağlıyor.Tabi biz çoktan topuk.Kızlar birkaç gün sonra yeni önlükle okula gelmişti.Kimin yaptığını asla bilemediler.Ama hoca biliyordu gördü sanki ertesi gün bizi sınıfın her yerinde dövdü.Yoruldum siz benim masanın altına girin orada bekleyin dedi.Girdik bu seferde tekme atmaya başladı.Teneffüste önlük yakalığımızdan tutup çekiştiriyordu.Paydosa kadar dayak yedik.Sonra her şey normale döndü.Ama kızlar asla bilmedi bizim yaptığımızı.
    Yıllar sonra birine olayı itiraf ettim.Güzel bir geç kalınmışlık tokatı yedim.Sert vurdu ama elleri pamuk olduğundan canım hiç yanmadı.Tutup öpmek istedim ama kocası döverdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA761BEEF

Çöp atacaktım, hoca ön sıraya dayanmış ders anlatıyordu. Arkasından geçerken çingene beygiri gibi tepti. Duvara sümük gibi yapışmıştım.
    Çingene beygiri ne ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.