Şimdi Ara

Hiç öğretmeninizden dayak yediniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cetvelli sopalı tokatlı komik ve biraz da acılı anıları paylaşalım

• ortaokulda bir kere dayak yedim ama resmen işkenceydi.Şuan olsa o öğretmen,müdür müsvetteleri hapiste sürünürlerdi.Adamlar tekme,tokat daldılar ben ve bir arkadaşıma kunduralarının ucuyla dizlerimize vurdular kaç ay izi geçmedi.Annelerimiz babalarımız hala öğretmenlerin önünde hocam hocam diye eziliyorlardı.Hiç unutmam aradan yıllar geçti kaç kere tekme tokat dövmeyi düşündüm o müdür yardımcısını ve öğretmenlerini ama baktım yıllar geçmiş yaşlanmışlar zaten hayat gereken cezayı vermiş.Şuan 30 yaşına yaklaştım hala o tokatın ağır çekimde yüzüme yakllaştığını hatırlarım ,pek komik olmadı ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 30 Mayıs 2018; 7:42:17 >
  • yedik ilkokulda zil çalmıştı biz hala dışarda top oynuyorduk , sonra müdür yardımcısı geldi elinde tahta pergelle tırnakları yukarı doğru yaptırıp bam geçirmişti. gerçekten çok acımıştı.bide ortaokulda kaçıp yakalanmıştık , müdür yardımcısı tararindsn yakalanıp tokatı yemistik onda da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gun dayak yiyordum hocam

Elimde cetvel kiriyordu

Ee ondan sonra ögretmenler günunde hediye alacakmisim bide bak sen

Onçün bu ogretmenler gunu hediyesine hep karsi cikmisimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Her gun dayak yiyordum hocam

Elimde cetvel kiriyordu

Ee ondan sonra ögretmenler günunde hediye alacakmisim bide bak sen

Onçün bu ogretmenler gunu hediyesine hep karsi cikmisimdir
    hocam yaş kaç
  • türkçe öğretmenimden tokat yedim .
  • Sosyal bilgiler kitabını sınıfta unutmuşum. İşgüzarın biri de cuma günü almış kitabı öğretmen masasına koymuş. Pazartesi okula geldik ilk 2 ders din kültürü. Benim kitaptan haberm yok tabi . Mustafa adıgüzeldi hocanın adı. Bu yavşak kitabı açtı ad soyad söyledi çağırdı beni yanına. Yok devlet malıymışta bilmem neymişte tekme tokat dövdü iyi aile çocuğu. 3 gün başım ağrımıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: to let myself go

hocam yaş kaç

Alıntıları Göster
    14 abi ne oldu ki?

• Hayatımın en yaratıcı dayaklarini okul da yedim bazen öğretmen bazen diğer öğrenciler ilk okulda çok kavga ediyordum ama o öğretmenler doğruyu yanlışı öğretmen yerine dövmeyi seçiyolardi din hocamız vardi müslümanlık hoşgörü dini felan filan anlatırdı ödev yapmayanin kafasına sırtına tuzluk yaptırıp tırnaklarına cetvel teapih ne varsa vuruyordu serfsz birgun karşılaşırım umarim 35 yaşında 10 yaşında çocuğa vurana 50 yaşında olsa yine acımam fena döverim onu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben dayak yemedim ama ilkokul hocamız milletin kulağından çekip havaya kaldırarak tahtaya fırlatıyordu.

• İlkokul sınıf ogretmeninden ibretlik tokatlar yerdim kafam lastik gibi yana uzardı. Kulağımı çeke çeke koparırdı ara ara

• Yaramazlar listesi vardı hatırlayanlar bilir. Bu teres sınıf başkanı konusanlarin isimlerini tahtaya yazmisti. Din kültürü ögretmeni vardı. Listeyi çıkardı tahtaya 8-10 kişi. Cetvel verin cocuklar dedi herkes cetvelini hocaya uzattı ben arkadan bGırdım hocam bende demir cetvel var diye. Cok acayip getir onu bakiyim dedi pismis kelle gibi sırıta sırıta gittim cetveli verdim tahtadakilerin haşlama olmasını keyifle izleyecektim sonucta. Bu dedi cetvel senin o yuzden önce sende test etmeliyim evladım. Bir haşladı ellerimi tahtadakileri dövmeden oturttu yerine tek haşlanan ben oldum. Seni asla unutmayacağım din kültürü ögretmeni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

14 abi ne oldu ki?

Alıntıları Göster
    dayak hala var mı ya ben de büyüksün sanmıştım
  • Evet ama sonra babamı çağırmıştım

• 2.sinifta sirf montumu almak icin ayaga kalktigimdan dolayi yumruk yemiştim yüzüğü iz yapmişti.Dava açtik o zamanlar bir sinava hazirlaniyordu müfettiş mi ne olacakti olamadi para cezasi aldi.Ben hakkimi helal etmiyorum kahrolsun ben hapis istiyordum o herife bu herif yüzünden okula karşi sevgim bitti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.