Bu akşam evden fırana giderken önümde bir çocuk bisikteli benim daha yeni iyileşen kırık ayağımın önünden teget geçersecide sağ sol yaptı bende yol koskacaman görümüyormusun ulan diye kafasına hafifçe vurdum çocuk 14 15 li yaşlarda sonra fırına gittim sıra beklerken arkamda durmuş seni evine kadar takip edip abilerime söyleyecem dayak yiyeceksin göreceksin bana vurumazsın dedi herneyse ben ona git olm yeter vs vs dememe rağmen gitmedi en sonunda evime kadar geldi evi öğrendi giderkende akşama görürsün neler olacağını dedi gitti. şimdi yaşadığım şehir itibariyle bu kekolar çok fazla abileri kendileri laftan anlayan insan değiller bilirsiniz zaten böylelerini hiçbir sebeb yokken ve ayağımda daha yeni yeni iyileşmiş iken birden öünmden geçince refleks olarak vurdum ama cidden yumuşak vurdum yani. şimdi bu çocuk evimi mahlellmi vs felan öğrendi akşama abilerini çağırısa ben ne yaparım veyahut çağırmadı ama evimi mahellemi vs bildiğidne yarın öbürhün bi köşede şıkıştıradabilir. ne yapıcam akıl verir misiniz ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 30 Nisan 2021; 19:55:11 > |
BÜYÜK İHTİMAL AKŞAMA DAYAK YİYECEĞİM. Bİ AKIL VERİN.
-
-
Gönülden inananlar artılasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
niye eve gittin la bi yerde bekleseydin
quote:
Orijinalden alıntı: siyahatlıprens
Gönülden inananlar artılasınya hocam elim ayağım titriyor sinirden birde senle uğraşamam manyakmısn ya bi git işine.niye yalan söyleyeyim bu konu hakkında
-
quote:
Orijinalden alıntı: izayoi
niye eve gittin la bi yerde bekleseydinhocam fırında elimde yemek vardı nereye gideyim elimde yemekle.
ama yemeği almadan keşke başka yere gitseydim.
-
-
La korkma olum ne korkmuşsun be sanki dağ başındayız, kapıya gelirlerse direkt video kaydını başlatıp 155 arıyorsun. Geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: AlliedSL
La korkma olum ne korkmuşsun be sanki dağ başındayız, kapıya gelirlerse direkt video kaydını başlatıp 155 arıyorsun. Geçmiş olsunhocam sen bunları bilmiyorsun bunlar cam çerçeve bırakmaz evde adamlar beni mahllede sıkıştırır döverler bide üstüne.
-
Kaynatabildiğin kadar su kaynat, yağ kızdır, evin önüne gelince haşla şerefsizleri video kaydı almayı da unutma ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitabdar -- 30 Nisan 2021; 19:10:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok korkma hocam 1-2 konuşma yaparlar sende alttan al kibarca konus falan sonra giderler maksat gözdağı vermek diye düşünüyorum
kan davası değil sonuçta sert bi dayak yiceğini falan sanmıyorum hocam
konuyu güncel tut
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kitabdar
Kaynatabildiğin kadar su kaynat, yağ kızdır, evin önüne gelince haşla şerefsizleri video kaydı almayı da unutma amaya bak yemin ediyorum bu halimle bile beni güldürdün ya allah razı olsun.
-
takip ettiğini nerden biliyosun bu kadar korkuyosun madem özür dileseydin çocuktan çocuk haklı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679takip ettiğini nerden biliyosun bu kadar korkuyosun madem özür dileseydin çocuktan çocuk haklı
beraber gittik hocam zaten arkamda takip etti zaten.
özürde diledim zaten dedim ki bak benden küçüksün vurmam yanlıştı haklısın kusurada bakma dedim yok illa dayak yiyeceksin diyor çocuk hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinciberaber gittik hocam zaten arkamda takip etti zaten.
özürde diledim zaten dedim ki bak benden küçüksün vurmam yanlıştı haklısın kusurada bakma dedim yok illa dayak yiyeceksin diyor çocuk hocam.
Alıntıları Gösterkorkma gelemez kimse
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679korkma gelemez kimse
Alıntıları Gösterbugün gelmezlerse yarın mahellede dalarlar adamlar bi köşeye sıkıştırıp. zor bişey mi sanki ?
-
Ye paşa paşa dayanağını
Ya çocuğun takip ettigini biliyorduysan rastgele bir apartmana girseydin sonra cocugun gittigini gorunce kendi apartmanina gitseydi bunuda benim mi soylemem lazim huseyin
Dış görünüşünü değiştir , saç kes, küpe tak , boyat saçını
Evini keleşle falan mı tarayacaklar sanki? Hiçbir şey olmaz.
Keşke bir taksi çevirip biraz dolanarak eve taksiyle gitseydiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Kaynatabildiğin kadar su kaynat, yağ kızdır, evin önüne gelince haşla şerefsizleri video kaydı almayı da unutma ama
|
Gönülden inananlar artılasın
|
Ne olur ne olmaz merdivenlere alkol ve benzin karışımı dök sonra geldiklerinde tehlike anında yak
Ghost rider oksun şerefsizler |
La korkma olum ne korkmuşsun be sanki dağ başındayız, kapıya gelirlerse direkt video kaydını başlatıp 155 arıyorsun. Geçmiş olsun
|
ya bak yemin ediyorum bu halimle bile beni güldürdün ya allah razı olsun. |
Benzer içerikler
- kontil tablet nasıl kullanılır
- elif akrostiş
- tüy toplayan pantolona kesin çözüm
- mrs nasıl okunur
- trafik çevirme whatsapp grubu
- google çizim yap
- exxen de neler var
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X