Vurduğun zaten çocuk hadi çocuk olmasını geçtim yabancı birine vurmak ne demek yani büyük hata yapmışsın. Muhtemelen bir şey çıkmaz da bu korku sana ders olur. |
BÜYÜK İHTİMAL AKŞAMA DAYAK YİYECEĞİM. Bİ AKIL VERİN. (2. sayfa)
-
-
Son durum nedir? Gelen giden var mı?
-
https://www.youtube.com/watch?v=euGX2-8HQ2w&feature=youtu.be
son 2 dk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Silah yokmu
Bulmuşsun küçük çocuğu artislik yapmışsın şimdi zırlamanın anlamı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: piyanist2014Son durum nedir? Gelen giden var mı?
yok hocam anlaşıldı artık gelmezler zaten ama yarın gene aynı saatte gelebilirler
-
Gelirlerse efendi efendi konuşun baktın sert çıkıyor dayağı yiyeceksin yapcak bişey yok😂
Senin çevren sülalen yok mu hiç
quote:
Orijinalden alıntı: Dxdiag36Gelirlerse efendi efendi konuşun baktın sert çıkıyor dayağı yiyeceksin yapcak bişey yok😂
Senin çevren sülalen yok mu hiç
her dakika çevrem ile mi geziyorum hocam adamlar birden çıksa bekleyin çağırayım mı diyeyim.
-
ya ulan amma büyütmüşsün be.. geleceğini sanmam kekoların da velev ki geldiler 24 saat apartmandan çıkmanı mı gözleyecekler hadi hasbelkader karşılaştınız direkt saldıracak değiller üzerine sorarlar böyle böyle durum varmış doğru mu hayır yalan söylüyor ben bu çocuğu ilk defa gördüm dersin geçersin baktın yemediler sen alttan alıp yumuşatmaya çalıştığın halde meseleyi kapatacak tiplerde değilse ve dövüş kaçınılmaz demektir süratli bir kafa ile ilkin birine giriş kaşının üzerine veya burnuna isabet ettirmeye çalış sonrası allah kerim en fazla dayak yersin de öldürmeye cesaret edemezler korkma
dayak yemekte o kadar kötü değil ayrıca sen dayanırsın bu acılara
-
Böyle şeylerin şakası olmaz, dikkatli olmak lazım. Ufak bir kıvılcımdan macera çıkarmaya çalışan ne tipler var. Özellikle sabah saatlerinde dikkatli ol. Bir şey almaya çıkarken sağa sola bak.
Çocuk kavgasından 10 yaralı 3-4 ölü bilançolu olay çıkaran insanların yaşadığı bir toplumdayız.
-
Ne olur ne olmaz merdivenlere alkol ve benzin karışımı dök sonra geldiklerinde tehlike anında yak
Ghost rider oksun şerefsizler
puahahhahsha bazıları gelmezler bile yazmış arkadaşlar izmitte bakar mısın kardeş diyip ne baktın deyip dalaşıyorlar ne anlatıyorsunuz siz beyni yok bu kekoların
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generation z -- 30 Nisan 2021; 21:47:58 >
evden taşın
-
quote:
Orijinalden alıntı: generation z
puahahhahsha bazıları gelmezler bile yazmış arkadaşlar izmitte bakar mısın kardeş diyip ne baktın deyip dalaşıyorlar ne anlatıyorsunuz siz beyni yok bu kekolarınİzmitse doğrudur
fabrika gazı kafa yapıyodur
Niye bilmiyorum ama aklıma '' Montla sıç '' demek geldi. Kusura bakma benden bu kadar
-
quote:
Orijinalden alıntı: POLECATNiye bilmiyorum ama aklıma '' Montla sıç '' demek geldi. Kusura bakma benden bu kadar
eyv hocam.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogçok korkma hocam 1-2 konuşma yaparlar sende alttan al kibarca konus falan sonra giderler maksat gözdağı vermek diye düşünüyorum
kan davası değil sonuçta sert bi dayak yiceğini falan sanmıyorum hocam
konuyu güncel tut
elit semtlerde yaşıyorsunuz sanırım hocam
bizim burada bir adam otururken kaldırımda adamın ayağına biri takılıp düştü.Düşen eleman 15 20 kişi toplayıp adamın kaçtığı evin önünü bastı.Düşüren eleman aşağı inemedi o da birilerini aradı semtte meydan savaşı çıkıyordu polis geldi ayıramadı en sonunda abisi yatıştırdı ortalığı.
Yani ghettoda bunlar normal cam çerçeve dinlemezler
-
Hocam yaş kaç, hangi şehir?
-
önce üzerine kötü bir tişört giyiyorsun sonra eline evde ki en büyük ekmek bıcağını alıyorsun, bu kekoları görünce aşağı inip birden üzerini yırtıp bağırmaya başlıyorsun, kendimi keserim lan gelmeyin benim deli raporum var diyorsun.. bak gör ne oluyor..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X