Şimdi Ara

askerken dayak yedinizmi yada küfür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

askerken dayak yedinizmi yada küfür?

(En Son Oy Tarihi: 27.2.2009)
Giriş
  • ewet arkadaşlar anılarımızı,yediğimiz dayakları,hoşlanmadığınız konuları paylaşalım, DİKKKAAAT KOMUTAN FORUMDA KRAL TERTİP 81/3

• gene çağırsalar gene giderim / 16 yaşında askere alırlar mı )
  • ne küfür ne dayak..ama çok komplexli bi karakol komutanı astsubayımız vardı.. bize mobbing uyguluyordu ama kapasitemiz yettiği için ters tepiyordu..

307 kd.
  • Yedim. Hemde askerliğimin bitmesine 24 gün kala. Bir astsubay yüzünden. Teskerecileri hiç sevmezdi. Ve son bir ay kala bizim bölüğe geldi. Kamuflajım sökük diye dövdü. Sinirden ağlamıştım. Beni dövdükten sonra gidip arkadaşlarıyla kahkalaşıyorlardı çıldırmıştım. Birşey yapmamak için kendimi zor tutmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pamk -- 7 Ağustos 2008; 22:39:15 >
  • dayak yemedım ama astsubayla bi tartışmam olmustu bana komando dansımıydı neydı ondan yaptırmıstı
  • Askere alırken çırılçıplak soyup kontrol ediyorlarmı
  • bizde salak bir üstteğmen vardı her denetleme yada tatbikatta özelliklşe sinir eder kendime iki tokat attırıp sonrada beni silahlık nöbetine göndermesini beklerdim ki garanti beni bir yere dikerdi,ama salak subay bir türlü anlayamazdı benim neden öyle yaptığımı,salak arkadaşlarımda bana güler sonra ya 5 km yardırır yada sürünrlerdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Askerde dayak var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Butun ülkelerde boyle dayak war mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crpk

Butun ülkelerde boyle dayak war mı ?

walla hepsinde yokmuş bildiğim kadarı ile
  • Neden dayak var mantıgı ne ?
  • hiç yemedim ama askeri cezaevinde gardiyan olduğumdan çokkk zorunlu dayak atmak zorunda kaldım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crpk

Neden dayak var mantıgı ne ?

Dayak atan insanda mantık aramamak lazım
  • ruslarla gürcü askerler bu arada birbirine girmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

Askere alırken çırılçıplak soyup kontrol ediyorlarmı

Tabii ki

Hatta bazı bölüklerde çırılçıplak soyduktan sonra büyük bir çıplak kadın posteri getirip koyuyorlar askerlerin karşısına..
    1 dk içinde kalkmazsa pembe teskere veriyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Peju

quote:

Tabii ki

Hatta bazı bölüklerde çırılçıplak soyduktan sonra büyük bir çıplak kadın posteri getirip koyuyorlar askerlerin karşısına..

• Tabii ki

• ankete bak beeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: moscow34

ruslarla gürcü askerler bu arada birbirine girmiş

Nasıl birbirine girmiş?

Rusya girdi mi Gürcistan'a !!?
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@D!R

quote:

Orjinalden alıntı: Peju

quote:

Tabii ki

AHUASHDAHSDHASDSAHDAH:D

• quote:

Kırkağaç 6.ncı alayda tabip asteğmenin karşısına dikilip aşağıya bakmadan donları indirmeniz söylenir. (ciddiyim)

Yemin töreninden sonra timler oluşturulurken komando muayenesi için aynı işlem tekrar yapılır.

Bu arada konuyla ilgili : Dayak yer gibi oldum :)) Denetleme sebebiyle atış takımı seçildi karargah bölüğünden. Benimde atış defterime baktılar 3 ve 5 nolu atış görevlerinde 5/4 gibi bir oran var (3 nolu görev : 100 metre yatarak destekli baş hedefi 5 atış, 5 nolu görev : 1 km silahlı koşarak atış hattına gelip yere yatıyorsunuz 200 metre diz hedefine 5 atış yapıyorsunuz hepsi 5 dakika içinde olacak)

Neyse çağırdılar çıktım yine takoz g3 ile döşedim hedefleri. Komutan çarşı izni verdi 3 ve üstü vuranlara (34 kişide 4 kişiydik)..Çarşıya çıktık geldik boş boş otururken asker geldi "silahlar sıfırlanacakmış 25 metre istasyonuna gelin" dedi.. Biz silahları aldık yallah oraya.. Tek tek istasyonları baştan gösteriyorlar işte "nasıl nişan alınır" , "üç köşe teşkil" felan.. Tabi benim atışlar iyi olduğu için artist artist sağa sola bakınıyorum hiç dersi dinlediğim yok :D Bu arada komutan silahtaki sorunlara nasıl müdahale edileceğini felan da soylemis..

Silahı sıfırlamak için atış hattına çıktım 5 mermi verdiler komutla işleri yaptık.. yere yattık "sarjor taaaaykkk emniyet ağğççç atış serbest" diye ard arda geldi emirler.. Ula bakıyorum yanımdakiler takır tukur atmaya başladı.. Ben ateş ediyorum boş kovan fırlamıyo, fırlamadığı için diğer mermi yatağa gelmiyo haliyle silah tutukluk yapıyo.. Baştan hedef bozup kurma kolu felan uğraşıyorum ama nafile.. Eski silahlar gibi her attığım mermiden sonra baştan kurma kolunu çekip duruyorum.. Komutan gördü koşarak yanıma geldi "senin sitilini s..yim asker nabıyosun lan" dedi..

Askerde altın kuraldır, bir komutan size kızarak birşeyler hönkürüyorsa -ne derse desin,yedi ceddinize sövüyor bile olsa- emredersiniz diyeceksiniz. Sakinleşir.

Ama ben öyle yapmadım hala artist takılıyorum.. Başladım teknik konuşmaya.. "Komutanım şimdi boş kovan fırlamayıp yatağı tert etmiyor bu demektir ki icra yayı kırıktır mekanizma kirlidir bıdıbıdıvikvik" Tabi bunları söylerken atış hattında olduğumuz için yerde uzanmış duruyorum.. Komutan iki ayağıyla birden omuzlarıma bastı çömeldi kafama yumruk saydırmaya başladı.. Bunu yaparken de "ulan sen ne bilmiş herifsin" diip durdu :) Dikildi başıma tekrar beş mermi verdiler silahı kontrol edip.. Ben yine attım hala aynı değişen bir şey yok.. Döndüm "Komutanım bu çekirdek kurma ko...." diye söze başladım ki bir hışımla silahı elimden aldı şarjoru fırlattı eliyle tek tek mermileri basıp hedefe ateş etti..

Herkes bize bakıyo çıt yok.. Komutan durdu durdu taklidimi yaparak "Goomutanımm mermiler bikbik bik.. O mermiler içinde patlasın lan y.... asker" dedi.. Bütün millet yerlerde :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata Kan -- 7 Ağustos 2008; 23:34:07 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.