Şimdi Ara

askerken dayak yedinizmi yada küfür? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

askerken dayak yedinizmi yada küfür?

(En Son Oy Tarihi: 27.2.2009)
Giriş

Orjinalden alıntı: crpk

Neden dayak var mantıgı ne ?

Askerlikte mantık aranmaz diye bir laf var
  • @Ata Kan
    benim g3 şarjörü işte aynı senin başına gelen şeyi yapardı o yüzden kurma kolunu çekerken hep alttan şarjörü iyice yukarı bastırırdım.

edit: konuya gelince istikamet yedim, arkadaşlar ilk hafta kurmay albayı farketmeyip lakayıtlık yaptıkları için. dayak olayı vardı ama bazı dayakların gerekliliği tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirbag -- 7 Ağustos 2008; 23:42:53 >
  • -Ben yemedim ama bütün bölük yedi
    klasik asker yalanıdır

askeriğini yapmıs kimi tanıdıysam hepsı aynı seyi soyledi
  • Yemedim çok şükür, ama bir çocuğa bir cepheye 50 tekrar komando dansı yaptırdım. Bir başkasına da ördek yürüyüşü. Eğitim çavuşu olmak zordu yav.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

@Ata Kan
    benim g3 şarjörü işte aynı senin başına gelen şeyi yapardı o yüzden kurma kolunu çekerken hep alttan şarjörü iyice yukarı bastırırdım.

edit: konuya gelince istikamet yedim, arkadaşlar ilk hafta kurmay albayı farketmeyip lakayıtlık yaptıkları için. dayak olayı vardı ama bazı dayakların gerekliliği tartışılır.

Yok benim şarjör degil icra yayında sorun vardı.. en başındaki çivi 5 mm kadar oynamış her atıştan sonra otomatik boş kovanı fırlatması için gerilmesi gereken yayın işlevini bozmuştu. Haliyle silah yeni mermiyi yatağa süremediği için horozcuğu tekrar kuramıyodu. tetik boş sıkıyodu

Bu arada seyyar dipçikli g3 vardı onunda mandalı bozuktu her attığımda gez elmacık kemiğime çarpıyordu :)) AHMAK YARASI.. bilenler bilir puhaha

1976 model g3... aaah ah.. HK33 verdiler yemin ederim allem ettim kallem ettim yine g3 üme kavuştum :) Öyle bir silah..

İlk atışta -hele sizden evvel yandakiler başlamışsa- korkuyorsunuz.. Ama ilk mermiyi sıktığınızda kafanızda öyle bir uğultu oluyor ki anlatılmaz yaşanır bişi.. Ha bir de yan tarafta duvar felan yoksa kafanıza fırlayıp gelen boş kovanlar da cabası..

Daha sonra MG3 verdiler de hepten kontrolden ciktim

Aşağıda G3 ile bir gece canım sıkılınca yaptığım atraksiyon (5 şarjor mermi harcadım, resimdeki tip bizzat benim -gece 03:00 da çektim-)

Arazide eğitimdeyiz (Temmuz ayında gece ısı 10 dereceye kadar düştü, parkayla gezdik):

Meşhur Kırkağaç komando alayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata Kan -- 8 Ağustos 2008; 0:11:31 >

• 4 -5 gün sonra askerim nasıl okudum varyaa
  • nizamiyeden girince mantık biter..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.