Şimdi Ara

Hiç okulda cetvel sopa yediniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç okulda cetvel sopa yediniz mi? Anlatın hocalarımızı analım :)

• Sadece hocadan değil, mesela bizim çok sevdiğimiz bi oyun vardı;
    4 tane kağıta Dayakçı, Hırsız, Polis ve Hakim yaziyorduk.

Polis olan kendine polis geldiğini söylüyordu, ardından hırsızın kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyordu. Doğru bilirse hakimin söylediği kadar sayıda dayağı cetvelle hırsızın eline dayakçı vuruyordu. Yanlış bilirse ise polise vuruluyordu. Az cetvel kırmamıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VitoTheFather -- 28 Ağustos 2020; 15:41:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitoTheFather

Sadece hocadan değil, mesela bizim çok sevdiğimiz bi oyun vardı;
    4 tane kağıta Dayakçı, Hırsız, Polis ve Hakim yaziyorduk.

Polis olan kendine polis geldiğini söylüyordu, ardından hırsızın kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyordu. Doğru bilirse hakimin söylediği kadar sayıda dayağı cetvelle hırsızın eline dayakçı vuruyordu. Yanlış bilirse ise polise vuruluyordu. Az cetvel kırmamıştık

Avuca neyse de parmak uçlarına var o fena

• birleştir bakalım parmakları uf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 28 Ağustos 2020; 16:29:16 >
  • Hemde armut yaparak yedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk ve ortaokulda yediğim , lisede yapmaya kalkan hocayı iterek düşürdüğüm ve ileride çocuğuma yapmaya kalkışan öğretmeni komaya sokacağım olaydır.

• Bizim zamanımızda cetvel yoktu yeğenim.

Bizim zamanımızda hocaların takma isim verdiği 5 cm lik, 7 cm lik, zımparalı veya ham sopalar vardı.

Ben 6. sınıfta kafama yemiştim o sopalardan.

Eğitim hayatıma bayağı katkısı ( negatif ) olmuştu.

Tıp eğitimi hedeflerken meslek yüksek okulunu zor kazandım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlkokulda, ödev yapmadığım zamanlar cetvelle elime vurardı hoca.

• Cetveli hatırlamasamda ortaokulda hocamın "hak yemez" adını verdiği sopadan çok dayak yemiştim niyeyse hocamada hiç sinirli değilim

• cetvelle çok dayak yedim birde tokat yerdim nadirde olsa

Ama hak veriyorum baş belasıydım dersde durduk yere zıplardım küfrederdim sınıftan kaçardım molalarda herkese nedensiz şekilde saldırırdım çoğu zaman baya vahşice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 29 Ağustos 2020; 0:42:48 >
  • İlkögretimde yemişliğim var lisede yok.Öyle travmatik ya da aşırı bir şiddet görmedim.Bizim zamanımızda olağan şeylerdi. Tam hatırlamıyorum ama ilkokulda çocuğunun kafasında plak kırmıştı Mesut Şahandı galiba en absürd olay ona tanık olmuştum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkokulda cetvel çok yedim. Lisede falan yemedim

• İlkokuldaki sınıf öğretmenimiz cetveli ve dayağı çok seven biri olduğundan çok çalışkandım, hiçbir ödevi aksatmazdım korkudan. Adam beni öyle korkutmuş ki yapmadığım bir ödev yüzünden 02.30'da uyanıp yaptığımı hatırlarım ağlayarak. Sene sonunda ödevleri kontrol ederken bir fotokopi test buldu hoca, üstünde isim yok, herkese üstünde isimleri olan kağıtları dağıttı, tek ben kaldım. Sonra ilk kez tırnaklarıma o tahtadan cetveli yedim. Hoca kağıdı bana verir vermez baktım, ismim gayet yazıyor. Hocaya gösterdim hoca ise "haa, tüh" dedi sadece, p...k, insan bi özür diler. Onun yüzünden tüm çalışma şevkim kırıldı, desem yalan olur.

Ondan sonraki sınıf öğretmenim dayakçı değildi, o yüzden ilk başlarda yeni öğretmenin gözdesiyken, Analiz denemelerinde ülke genelinde ilk ona girerken saldım, okuldan gelip uyuyana kadar pc oynadım. Beni ilkokuldan mezun ederken "sen fen lisesini hayatta kazanamazsın, belki öğretmen lisesini kazanırsın o da çalışırsan" demişti, o zamanlar içerlenmiştim buna bayağı ama sonra zaten aöller kapatıldı, ben ise fen lisesini anca rüyamda görerek ortalamanın üstünde bir Anadolu lisesine gittim. İnsan malını bilecek aga, rahmetli de malını biliyormuş. Ben sırf dayakla çalışan bir öğrenciymiştim, dayak bitti çalışkanlığım da bitti, oysa paralel evrende eğitim hayatı boyunca dayak atan öğretmenlerin elinde büyüyen versiyonum şu anda forumun Ümitcan Evleksiz'i

• Kızlar tuvaleti önünde neden duruyorsunuz laaan diye müdür bana dalmıştı önce. sonra 3 kişiye daha daldı koridorda. çekti odasına. içeride de güzelce yumuşturdu. cevap veremiyoruz kesinlikle. arkadaş ağlamaya başladı neden ağlıyon lan kız mısın deyip yine daldı. sonra sizin gömlekleriniz neden dışarıda lan hayvanlar deyip bize de daldı. bana vururken kafamı geri çekince sendeleyip koltuğa yapıştı. eyvah dedim bu yiyecek.

lan dedim kaçın şuradan kapıyı açıp tüydük. pederi aramış şöyle böyle demiş hakkımda.

eve geldiğimde peder kapıda bekliyordu. elinde ince bir sopa.

tam vuracakken uzaklardan kalın ve sert bir ses işittik ! İstersen bana ukala mukala de , el üstünde tutulmazsam hep el kalırım , prensesler gibiydim ben baba evinde , özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım diye çınlamıştı kulağımızda songül'ün sesi. babam bunu duyunca elindeki ince sopayı yere fırlatıp oğluuumm diye beni kucaklamıştı. o günden sonra hep iyi bir çocuk olmuştum. amacım şirinleri de görmekti. ama babam beni bir daha bu kadar sıkı bağrına basmamıştı.

işte benim hikayem de böyleydi gençler.

• Klasik koşullandırma.En düşük koşullanma çeşidi.Eskiden öğretmenler pek tekamül edememişler galiba.Neyse artık öz koşullanma gibi edimlerimiz teknikleştiriliyor

• Hangi birini anlatayım hocam ilk okulum dayak yiyerek geçti. Benim için travmaydı. Her sabah acaba dayak yer miyim korkusu çok kötü bir şey

• ilk okul yıllarında bir fen öğretmeni vardı cem hoca tam kafadan sakattı mercedesi vardı arabasının el freni falan tutmazdı kapıları açıktı hep arabayı bahçede ite ite yerini değişirdik sonra hoca hakyemez adlı sopasıyla vururdu canımızı yakardı ama gülerdik bizde biraz sakattık sopa ciddi kalındı çocuğun birinde kırılmıştı.

işin tuhafı o zamanlar hoca elinde bir ajanda ve sopasıyla derslere gelirdi sopayı bildiğin taşıyordu görünür şekilde ne biçim bir dönemmiş yav. şimdilerde emekli olmuş çiftlik kurmuş bir yerde. cem hocaaaa buradaysan selam olsun.

• ortaokulda bir kadın enseme kafama nereme geldiyse vurmuştu,şimdiki aklım olsa anasına aynısını yaparım,çok sinirlendim

• fiziksel şiddet görmedim ama sözel olarak bir hoca tarafından başıma kötü şeyler geldi o günden sonra asosyal biri oldum ve öğretmenleri sevmemeye başladım

• Lisede buradan hayatımızı karartan eğitim müsfettesi Hasan Kizilher türlü bela seninle olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.