Şimdi Ara

Askerde dayak var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
5.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eskiden falaka varmış askerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şöyle söyliyim adam olana dayak yok. hatta komutanlar sizi cok sever korur kollar. ama dişarda it çakal serseriyi askerde adam etmenin tek yolu dayakdır. sen kurallara uymazsan içki sokarsan dışarı kaçmaya calısırsan yersin dayağı. yada disco ya cezaya gidersin (7 gün hapis)

ben tabur komutanı postasıydım bir gün dısarı kaçmaya gezmeye giden asker telde yakalandı. tabur komutanı getirin yanıma dedi. ben getirdim askeri . odaya bi girdi. öyle şakkk şukkk sesler geliyorki anlatamam. sonra cocuk dışarı cıktı . cocuk öyle bir şekil degiştirmiş ki. sen kimsin dedim adama. o derece yani.adamın yüzü öyle bir şişmişki şekil evrim değiştirmiş.

Dayak filan yok eskidendi o. Tuvalet yıkama dediğin mıntıka temizliği. Onu da her asker yapar, senin mıntıkana tuvalet düştüyse seve seve temizleyeceksin. Yemekler de bölgeden bölgeye birlikten birliğe değişir. Genelde ihale usulü yemek şirketleriyle anlaşılır yemek dışarıdan gelir yani şirketin kalitesine göre yemek değişir ama şöyle söyliyim lokanta usulü yemek bekleme, çok kötü bir yemek de hayal etme. Paran varsa da kantin Fast food oralardan daha güzelini yersin. Her söylenene de kulak asma.

Yapay Zekanın Yanıtı

Askerde Dayak Var Mı?

Askerde Dayak

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde dayak yasaktır. Askeri Ceza Kanunu'nun (ACK) 89. maddesi uyarınca, "Komutan veya amir, göreviyle ilgili olarak suç işleyen emrindeki personele, fiilen dayak veya eziyet etmemekle yükümlüdür."

Askerde Dayak Yemek

Eğer askerde dayakla karşılaşırsan, bunu derhal üstlerine bildirmelisin. ACK'nun 92. maddesi, üstüne yapılan şikayetleri gizli tutmak ve derhal soruşturmakla yükümlüdür.

Askerlikte Dayak Var Mı?

Hayır, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde dayak yoktur. Dayak, askeri ceza mevzuatı uyarınca yasaktır ve yapanlar cezalandırılır.

Askerde Dayağın Cezası

Askerde dayak atmak, askeri ceza kanununa göre "görevi kötüye kullanma" suçudur. Bu suç, hapis cezası ile cezalandırılabilir.

Askerde Dayak Yasak Mı?

Evet, askerde dayak kesinlikle yasaktır. Askeri Ceza Kanunu, personelin fiziksel ve psikolojik bütünlüğünü korumak için dayak ve eziyetin yasaklandığını açıkça belirtmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Askerlik dayanışma yeridir , vatan borcu yeridir. Ne falakası?

Milleti askerlikten soğutmaya mı çalışıyorsun?

• Komutanlar istediğini dovuyormus , tuvalet yikatiyorlarmis ,birde yemek kotuymus

• askerden sogutmanın cezası varmıs o yuzden cok guzel bir yer denmesi sart

• Şimdide kırbaçlıyolar nedir bu askerin çilesi

• dayak küfür bunlar 20 sene önceymişş şimdi sadece bağırıp çağırma var diyorlar askerde...

• Eskiden vardı şimdi yok yapamazlar tokat bile atamaz bi cimere yazmaya bakar iş direk soruşturma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hic bisey yok :) ne dayagi kilina dokunmuyorlar sadice ceza egitimi felan kitlerler en fazla com kalk com kalk ocagin soner :) yada bi kosudue bisidir kitlerler keske dayak yeseydik dersin :) -30 derecede 8 kisi ceza yemis yemin ediyorum cocuklara acidim 3 saat felan com kalk yaptilar aksam bidon gibi yatmislardir kesin :))))

• alkol filan alırken yakalanırsan yada diğer askeri tehlikeye atacak bir şey yaparsan yersin dayağı. Genelde yoktur ama bazı şartlar oluştuğunda dayak kaçınılmaz oluyor.

• Eğer öyle durum varsa ulan 20-25 yaşında ki adam ottan boktan dövülür mü aşırı üzücü.

• Dayak Yok. Ama istikamet var. Gece eğitimi var. Tuvalet temizliği elbet olacak sonuçta sen kullanacaksın orayı.

• Dayak yok olduğu an cimere yazarlar o dayak atanın azına ederler yemekler çok güzel ayrıca besleyici eskisi gibi seğil artık askerlik paşalar mehmetçiği çok seviyor rğtbeli personeli ise silkiyor mehmetbey diyoruz artık mehmetçiğe öyle rahatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheart92

Dayak Yok. Ama istikamet var. Gece eğitimi var. Tuvalet temizliği elbet olacak sonuçta sen kullanacaksın orayı.

istikamet neyy ustaa ???

• 7805 7 kullanıcısına yanıt

İstikamet solunuz der yada sağınız sonra marş der koşarsın. Yat der yatarsın kalk der kalkarsın. Yani yat kalk sürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheart92

İstikamet solunuz der yada sağınız sonra marş der koşarsın. Yat der yatarsın kalk der kalkarsın. Yani yat kalk sürün.

HEEEE eyvallah şimdi anlaşıldı ben engelliyim beni askere almadılar o yüzden askerlik içimde hep uhte kaldı sapa sağlam güçlü kuvvetli olup askerden kaçanlara ben çok ayar oluyorum.....

• 7805 7 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

• şöyle söyliyim adam olana dayak yok. hatta komutanlar sizi cok sever korur kollar. ama dişarda it çakal serseriyi askerde adam etmenin tek yolu dayakdır. sen kurallara uymazsan içki sokarsan dışarı kaçmaya calısırsan yersin dayağı. yada disco ya cezaya gidersin (7 gün hapis)

ben tabur komutanı postasıydım bir gün dısarı kaçmaya gezmeye giden asker telde yakalandı. tabur komutanı getirin yanıma dedi. ben getirdim askeri . odaya bi girdi. öyle şakkk şukkk sesler geliyorki anlatamam. sonra cocuk dışarı cıktı . cocuk öyle bir şekil degiştirmiş ki. sen kimsin dedim adama. o derece yani.adamın yüzü öyle bir şişmişki şekil evrim değiştirmiş.

• Er eğitimde 4000 kişilik taburu saatlerce iştima alanında beklemesine neden olan 2 diyabakırlıyı haşamat etmişlerdi. Yavşaklar ormana uyumaya gitmişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde komutandan değil, ipsiz sapsız eğitimsiz hanzolardan korkacaksın. Korkacaksın dediğim dayak/kavga olaylarını anca bu tiplerle yaşarsın. Komutanlar artık askerle uğraşmıyor bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayat

Komutanlar istediğini dovuyormus , tuvalet yikatiyorlarmis ,birde yemek kotuymus

Dayak filan yok eskidendi o. Tuvalet yıkama dediğin mıntıka temizliği. Onu da her asker yapar, senin mıntıkana tuvalet düştüyse seve seve temizleyeceksin. Yemekler de bölgeden bölgeye birlikten birliğe değişir. Genelde ihale usulü yemek şirketleriyle anlaşılır yemek dışarıdan gelir yani şirketin kalitesine göre yemek değişir ama şöyle söyliyim lokanta usulü yemek bekleme, çok kötü bir yemek de hayal etme. Paran varsa da kantin Fast food oralardan daha güzelini yersin. Her söylenene de kulak asma.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.