< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Askerde dayak var mı ? (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: El Kedi
Yoktur diyenler askere gitmemiş. 18 günlük bedellide bile askerlerin dayak yediğine denk geldim. Tabi öyle ağır dayaktan bahsetmiyorum, bir iki tokat vs gördüm ben ama daha ilerisi de olabilir. Olmayabilir de.vay anasını beee daha neler görecez duyacaz .....
-
Döverlerde üst devre döver. Komutan değil. Üst devre döver komutan görür ama görmezden gelir.
-
kıssadan hisse yapalım . ayağın kaç numara olursa olsun 42 yi geçmeyen postal var , giydiğinde boğulacak gibi olacağın kamuflaj var , gecenin ayazında yüz metre ötedeki hamama koşmak var , abuk subuk manasının ve katkısının ne olduğu bilinmeyen beden hareketleri var , öl dediysek öleceksiniz ulan diyen bölük komutanı var , kısa dönem yapanlarda iki üç iti yola getirip de disipline edemeyen başçavuşundan tut teğmenine kadar var . gittiğin yere göre psikopat diyarı olup da gatada 9 kişiyi 5 6 metrekare yere bir parmaklıklı odaya tıktıklarını gördüğün zamanlar var . daha bir kaç hafta olmasına rağmen postallara erkek edasıyla basıyım bastığım yer titresin deyip de başparmağının tırnağının yarıldığı ve klinik mlinik hak getire göt kadar iğneği başparmağına sokup uyuşturduktan sonra pense gibi aletle tırnağını çektikleri var . vatan millet sakarya diye cesurca gidip de rezil olduğun nice manyakların arasına düşüp de keşke doğuya gidip de orada çarpışıp ölürdüm en azından diyebildiğin zamanlar var . dediğim gibi çok disiplinsiz yerlerde yaptım ben . üniversiteli adamların yanında kısa dönem yapıyorsun ama laçka 3 5 itin yola getiremiyorlar . rezil rüsva bir yerdi gittiğim yer bir daha mı tövbe . şuanki param ve fırsatım olsa gider paralı yapardım ki o kadar ay kaybettiğim maaşıma tekabül ediyor . niceleri var niceleri . dayak mayak problem değil insanın onuru ile oynamasınlar . ki mümkün değil . neyin ne olduğunu gördük askeriyede . herkese tavsiye ederim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 31 Ağustos 2021; 23:46:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X