iyi de zaten etrafına zarar verip, sonra bundan ceza alıp, ceza olarak da tuvalet temzilemesi verilen birinini temizlediği tuvaleti nasıl rahat kullanıyorsunuz ki? gerçekten tam anlamıyla temizleyceğinden şüpheliyim. tuvaletlerin büyüklüğünü bilmiyorum ama şahsen ben gönüllü bile olurdum yeterki temizlik malzemeleri vb tam olsun, rahatça temizliyim. öbür türlü kapı koluna bile dokunmaya cesaret edemedikten sonra ne anlamı var başkasının temizlemesinin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 23 Ağustos 2021; 23:0:15 > |
Askerde dayak var mı ? (3. sayfa)
-
-
Olum sen nasıl bir insansın babam öldü diye konu açıyorsun çok belli fake konu zaten şimdi de burda başka konular açıyorsun. Komik mi olduğunu zannediyorsun eğer öyle zannediyorsan komik değil!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pcdalyiyi de zaten etrafına zarar verip, sonra bundan ceza alıp, ceza olarak da tuvalet temzilemesi verilen birinini temizlediği tuvaleti nasıl rahat kullanıyorsunuz ki? gerçekten tam anlamıyla temizleyceğinden şüpheliyim.
tuvaletlerin büyüklüğünü bilmiyorum ama şahsen ben gönüllü bile olurdum yeterki temizlik malzemeleri vb tam olsun, rahatça temizliyim.
öbür türlü kapı koluna bile dokunmaya cesaret edemedikten sonra ne anlamı var başkasının temizlemesinin.
Alıntıları GösterAskerde sadece erler yok. Onbaşılar çavuşlar da var. Eğitim çavuşları bölük çavuşları vs de var. Aynı birlikten arkadaşların oluyor genelde bunlar.
Eğitilemez askerimize verilen cezayı takip etmek bölükteki çavuşun işi eğer işi beğenmezse tekrar tekrar yaptırır. Çünkü cezayı veren rütbeli gelir de yapılan işi beğenmezse önce çavuşu sonra işi yapan eri döver :)
Tabi ceza illa tuvalet temizlemek olmak zorunda değil. Sabah sana buraya 2 metre delinliğinde x metre çapında bir çukur kaz der. Kazarsın gider tekmil verirsin işi bitirdiğin için. Sonra sana tamam şimdi doldur der.
Buda bir ceza mesela :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 23 Ağustos 2021; 23:3:16 >
-
2006 da askerdeydim.kesinlikle asb ler cok dövüyordu.hayatimda duymadığım küfürleri duydum.ozellikle uzun dönemli olanları çok dövdüler ama kısa donem bile (ben) dayak yedik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TeslanınKalfası
Olum sen nasıl bir insansın babam öldü diye konu açıyorsun çok belli fake konu zaten şimdi de burda başka konular açıyorsun. Komik mi olduğunu zannediyorsun eğer öyle zannediyorsan komik değil!kaybettikk diye mesaj attı adam zaten.. babası ölen adam forumdaki konuyu mu düşünecek ur şunu güncelliyim öldü diye.. :)
-
Bu onu aklamaz hocam..
quote:
Orijinalden alıntı: TeslanınKalfasıBu onu aklamaz hocam..
Aklamıyor zaten gömüyor. En azından ben gömme amacı lle attım o mesajı :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: lionessciriÇamaşırhane vardı ama verdiğin kıyafeti bulamama ihtimalin oluyordu o sıralar çok yaygara kopmuştu. Ve herkesin kıyafeti aynı yerde yıkandığı için pek içi sinmiyordu insanın. Peteklerde kurutmuştum ama o el değmeyen buz gibi suda koca kamuflajı yıkayacağım diye ne çekmiştim. 3 saniye elini tutamıyordun suda, sabah ısıtıcıda su ısıtıyorduk tıraş olmak için kıl jilette donuyordu çıkmıyordu soğuktan :)
Alıntıları Göstervay anasını beee usta nerde yaptın askerliği ???
ben teknik elemanım askerde gidip kalmak istedim ama çürük verdiler bana bizim sülalede en zor askerliği bizim peder yapmış tam 18 ay güney doğuda bitler elinde yüzünde gezermiş bazen laf açılınca babam boşver oğlum ben senin yerinede askerlik yaptım deyice çok duygulanıyorum usta çok mu zor askerlik ????
-
askerlik le ilgili çok güzel film var ismi bölük izlemeyenler mutlaka izlesin gerçek olaylara dayanıyor yalnız biraz küfür argo içeriyor..
TAFF PicturesyoutubeTAFF Pictures Kanalına ABONE OLUN: http://goo.gl/2bMV0R http://taffpics.com https://www.facebook.com/taffpics https://twitter.com/taffpics http://instagram.com/taffpics TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imza atan TAFF Pictures, insan hikayelerini ve hayallerini sinema perdesine aktarmaya devam ediyor...https://www.youtube.com/watch?v=W23C-F0-Urw -
1.80 sarışın ve kaslılar edebiliyor başkan..
Bir de müzik ekliyim.
Streetwise RhapsodyyoutubeExtended version of A Shine Upon Inkwater Marsh Music by Gareth Coker Let me know if others want me to upload extended versions of other tracks. Email me if you want this taken down: sunil.kiran3768@gmail.comhttps://www.youtube.com/watch?v=OkaGivTBZUQ&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 24 Ağustos 2021; 1:4:0 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rindaman1.80 sarışın ve kaslılar edebiliyor başkan..
Bir de müzik ekliyim.
Streetwise RhapsodyyoutubeExtended version of A Shine Upon Inkwater Marsh Music by Gareth Coker Let me know if others want me to upload extended versions of other tracks. Email me if you want this taken down: sunil.kiran3768@gmail.comhttps://www.youtube.com/watch?v=OkaGivTBZUQ&feature=youtu.bekaslı mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başkan bir adam 100 kg bench, 200 kg leg press yapabiliyorsa o adam kaslı sayılır.
Biz acemideyken üç kişilik bir grup idik, bildiğin vücutçular grubu.
400 kişilik bölükte yenemediğim bir adam vardı o da bilek hilesi yapıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 24 Ağustos 2021; 1:9:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: RindamanBaşkan bir adam 100 kg bench, 200 kg leg press yapabiliyorsa o adam kaslı sayılır.
Biz acemideyken üç kişilik bir grup idik, bildiğin vücutçular grubu.
400 kişilik bölükte yenemediğim bir adam vardı o da bilek hilesi yapıyordu.
güzel hocam
ben 135 yapıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatKomutanlar istediğini dovuyormus , tuvalet yikatiyorlarmis ,birde yemek kotuymus
dayak yemek istemediğin sürece dayak yemezsin rahat ol eskidendi onlar
-
Adam
-
Sen askerlik yapmadın sanırım ?
komando olan askerin Allah yardımcısı olsun
Şimdi psikolojik baskı var. İyi olan askerle de var ama çoğunluğu kansız oluyor erleri çok eziyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: pcdalyiyi de zaten etrafına zarar verip, sonra bundan ceza alıp, ceza olarak da tuvalet temzilemesi verilen birinini temizlediği tuvaleti nasıl rahat kullanıyorsunuz ki? gerçekten tam anlamıyla temizleyceğinden şüpheliyim.
tuvaletlerin büyüklüğünü bilmiyorum ama şahsen ben gönüllü bile olurdum yeterki temizlik malzemeleri vb tam olsun, rahatça temizliyim.
öbür türlü kapı koluna bile dokunmaya cesaret edemedikten sonra ne anlamı var başkasının temizlemesinin.
Alıntıları GösterTamamen aynı fikirdeyim. Tuvaleti temizleyen kişi ya mikroskopla bakterileri takip etmiyorsa.
Hijyen kurallarının hepsini uygulamıyorsa. Tek tek taşları ovmuyor, gözü gibi bakmıyorsa di mi ama
Kapıyı tutmak için gomutandan mendil rica edersin ama merak etme. Ahah
Abi dur yanlış gelmişsin. Zaten kim yapsa ilk görevi odun kakaları gönderebilmek, sağda solda duran isabetsizleri içeri ittirmek, duvara sıçramışlara biraz su dökmek.
asker tuvaleti yahu orası. Hilton değel. Kim yapsa benzer yapacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemsinanTamamen aynı fikirdeyim. Tuvaleti temizleyen kişi ya mikroskopla bakterileri takip etmiyorsa.
Hijyen kurallarının hepsini uygulamıyorsa. Tek tek taşları ovmuyor, gözü gibi bakmıyorsa di mi ama
Kapıyı tutmak için gomutandan mendil rica edersin ama merak etme. Ahah
Abi dur yanlış gelmişsin. Zaten kim yapsa ilk görevi odun kakaları gönderebilmek, sağda solda duran isabetsizleri içeri ittirmek, duvara sıçramışlara biraz su dökmek.
asker tuvaleti yahu orası. Hilton değel. Kim yapsa benzer yapacak.
Alıntıları GösterBen yapmayayım dedim de sen dayanamamışsın anlaşılan :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X