Şimdi Ara

Okulda hocalardan dayak yiyen nesil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • din hocaları sağlam giriyor

önce tahtaya yanyana dızıyor sonra en bastakı kısıden baslayıp nasıl tokatlıyor ıkı elle
  • Çok yedim ama istisnasız hiç biri haksız yere değildi,okuldan kaçmalar arka bahçede sigara içmeler kopya çekmeler her türlü yaramazlık vsvs
  • Bu konu birden gözüme çarptı :) geç olsun güç olmasın.

Haksız yere çok dayak yemişliğim vardır. Hiç unutmam ilkokul üç veya dörtte yan sırada oturan pezevenk kağıda küfür yazmış bana attı. Tabi muhterem zat hoca efendi gördü. Bir açtı okudu aman tanrım didim. Kendimi en son başımın tavana değip sıraya atılırken hatırlıyorum. Gerisi yok. Kağıtta ne yazdığını hâlâ merak ederim. Ölünce ilk işim meleklere onu sormak olacak.

Yine bir gün camide kurstayız. En fazla sekiz yaşındayım. Caminin ibadet kısmı normalde kapalıdır kurs zamanı. Bir an açılmış. Herkes doluşıyor. Ne oluyor lan diye içeri daldım bende. Çocuk aklı herkes koşturuyor. Bende aval aval takılıyorum. Sonra karınca sürüsü gibi millet dağılmaya başladı. Kapılar kilitlendi. Kaldık beş kişi. Sayın pek muhterem, gerçekten çok sevdiğim hocam niye koşturuyorsunuz diye tüm mahalle çocuklarının önünde iyi bir tokat çakmıştı. Ne oturmuştu be.

Ha birde altıncı sınıfta şerefsiz bir arkadaş mafya babası iftirası atmıştı. Beş kişi buna girişmişler. Benim dövdürttüğümü söylemiş. Disiplin şu bu, bu şerefsizliği unutmadım. Kuziler hala baba diye hitap eder haha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 27 Eylül 2019; 1:9:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Orta okulda bi fizikçi vardı mercedesi vardı el freni falan tutmuyordu arabasını bahçede itekliyorduk yerinden oynatıyorduk derse gelince hak yemez adlı sopasıyla elimize vuruyordu sanki dayak yemek için arabayı itiyorduk mazoşist miyiz neyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıf başkanı ve çalışkan olunca pek tadına bakmadım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.