< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SIRDAN MUMBAR FALAN YİYEN VAR MI
-
-
MilliyiyiciyoutubeParan Varsa Kuyumcudan Altın Alabilirsin Ama Şırdan Alamazsın!!! Adana Sokak Lezzetlerihttps://www.youtube.com/watch?v=hUdsv8_Tiaw&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunları yiyenin kendine saygısı yoktur net.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iyyyylan yerken yavas yavas et ağzında uzuyo sakiz gibi
öööğğğğğğğğğğğkk kuscam
Gshdsjsj neden reisquote:
Orijinalden alıntı: ysjodyy
Sırdan, mumbar yedim. İkisinde de aldığım zevk çok güzeldi. Güzel yapılan yerde yiyince koku filan da olmuyor. Dış görünüşüne bakıp on yargılı olmayın. Harika tatları var, fani dünyadan gocmeden muhakkak yemelisiniz. Tadı ise biber dolmasından yola çıkarak anlatayım. Biberin iç harcının hafif diri hali varya onun etrafına işkembe çorbası içerken ki ağza gelen yumuşak et parçalarıyla çepe çevre sarıldığını düşünün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bot Player Tr -- 10 Temmuz 2020; 2:1:29 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kokorece benziyo muquote:
Orijinalden alıntı: Bot Player Tr
Sırdan, mumbar yedim. İkisinde de aldığım zevk çok güzeldi. Güzel yapılan yerde yiyince koku filan da olmuyor. Dış görünüşüne bakıp on yargılı olmayın. Harika tatları var, fani dünyadan gocmeden muhakkak yemelisiniz. Tadı ise biber dolmasından yola çıkarak anlatayım. Biberin iç harcının hafif diri hali varya onun etrafına işkembe çorbası içerken ki ağza gelen yumuşak et parçalarıyla çepe çevre sarıldığını düşünün.
Tadını tarif etsene reisquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1DC210C7A
Bu mesaj silindi.
mumbarı herkes sevmeyebilir ama şırdan güzeldir zaten içi pirinç dolu dışında da et var hepsi bu.
Etin tadi neye benziyoquote:
Orijinalden alıntı: yuho01
mumbarı herkes sevmeyebilir ama şırdan güzeldir zaten içi pirinç dolu dışında da et var hepsi bu.
İci biber dolmasi gibiymis ogrendik dışı kokoreçe sucuga falan mi benziyor
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Etin tadi neye benziyo
İci biber dolmasi gibiymis ogrendik dışı kokoreçe sucuga falan mi benziyor
Alıntıları GösterDışı haşlanmış tavuk derisine benziyor hocam. en yakın tabir bu. Eşim Adanalı bende öyle şeyleri yemezdim normalde 1 kere denedim çok sevdim her gittiğimde yeriz bir kaç kez.
-
hocam malum işkembe ama iyi yapılmış, güzel temizlenmişse koku, tad farkı olmaz hatta önyargılı olup sonradan çok sevenler bile var
yemedim. midye bile yemedim daha 30 yaşındayım. geçen arkadaş zorla yedirmeye çalıştı hazır değilim dedim. bu anı daha güzel yaşayalım dedim tamam dedi.
kokoreç de yemezdim yani bildigin bağırsak. içinden bok geçiyor. lise zamanlarında atatürk orman çiftliğine gitmiştik. param yoktu benim. arkadaş kokoreç alınca yiyemem diyemedim. yedim hoşuma gitti meret. çiftliğe gidince yerim ama aramam yani. çok matah bişey değil.
-
değerli bir bireyim kendime böyle bir saygısızlık etmem.
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- sanane saman ye tekerlemesi sözleri
- dolgu acıtır mı
- doktorların önerdiği boy uzatma ilaçları
- aslı akrostiş
- resmi nikah kıyılırken söylenen sözler
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X