Şimdi Ara

Babaya Lan, Oğlum vb. Şeyler Söylemek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok samimiyiz kufur ederim o da suratima tokat yapistiriverir ,sakasina tabi ,el sakalari yaparim en argolarindan oda bana ana baci sover oyle sevimli ve guzel bi iliski var aramizda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka, hacı, Oktay bey, Oktay abi derim oda bana der, babam iyidir.(Tabi saygı çerçevesinde herşey) Allah razı olsun kendisinden.
  • Kendimi bildim bileli babacım diye hitap ederim çok büyük sevgi ve saygım vardır ona,muhtemelen onun yaşlarına geldiğimde bile devam edecek bu hitap,o da saolsun yaşa aldırmadan hala oğlum,gülüm vs. karışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

En sevdiğim şey yanında küfür etmek sağa sola küfürleri uçuşturuyoruz

Arabadayken bi ben küfür ediyorum ama ağır küfürler değil şerefsiz vs. Oda ana avrat düz gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oluyo tabi. Ts'de üslubu bozunca duymuş yan odadan, o zaman noluyo diye bi seslendi de onun dışında tepki vermez sağolsun.
  • Ghost Buster kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarı ile bu sessizliğin altında gece sizi boğazlayıp balkondan atmayı planlıyor aman dikkat edin kendinize
  • Baboli diyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

3.şahsa hakaretten 15 gün yersin

1 olumlu mesaj at dişimi kıracam
  • "nabıyon bakayım çakaal" derim arada
    "baba"dan çok "kel" diye hitap ediyorum. bizim evde herkes birbirine takılır, böyle şeyler sıkıntı olmaz ama kendi içimizde olur. herkes her şeyi bizim anladığımız gibi anlamaz ve bazı şeyler dışarıdan bakınca saygısızlıkmış gibi gözükür ve bu yüzden sınırımızı biliriz.
  • en son ne zaman baba dedigimi hatırlamıyorum soylersemde cok garibime gidiyor genelde harclıgımı masanın ustune bırakır birbirimizi hic görmeyiz
  • Bazen şükür edesi geliyor insanın ailesi ne durumda insanlar var.
  • onurb3 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim babam son 2 aydır harcliğimi aynı evde olmamıza rağmen benim banka hesabıma eft yapıyor :D cok enteresan bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Hocam benim babam son 2 aydır harcliğimi aynı evde olmamıza rağmen benim banka hesabıma eft yapıyor :D cok enteresan bir durum

güzel taktikte oyle olursa vermez unutur gecen gun geldi sacların baya uzamıs dedi bi garip oldum
  • onurb3 kullanıcısına yanıt
    Her ay otomatik talimat vermiş galiba.
    Ben pek görmem adam eve gelir ya yemek yerken 1 kere görürüm yada hic görmem diyebilirim.Resmen yabancıyız bir birimize o derece yani selam selam bizim aramızdaki ilişki
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Her ay otomatik talimat vermiş galiba.
    Ben pek görmem adam eve gelir ya yemek yerken 1 kere görürüm yada hic görmem diyebilirim.Resmen yabancıyız bir birimize o derece yani selam selam bizim aramızdaki ilişki

sen gene iyisin ben yemek yerkende gormuyorum ya gece horlamasını duyuyorum yada annem veya kardesimle konusmasını
  • Kasıtlı olmayarak lan diyebiliyorum,ama genelde çevreden de başkan,başkanım diye hitap edildiği için bende alıştım öyle hitap etmeye
  • size şöyle söylüyeyim.fenerbahçe maçının özetini izliyoruz.sonuç belli.yine her pozisyona heyecanlanıyoruz.küfürler biri bin para.tabi o sırada rakı kadehlerinin tokuşturulmasından çıkan ses de olmazsa olmazımız.ah ulan ya üniye gitmez olaydım.nasıl özledim o günleri
  • Genelde baba Nasilsin baba falan asla oyle seyler soylemem Saygi goster Saygi goresin etrafimda saygiyla karsilanan biriyim Cunku Buyuklerime karsi cok Saygiliyim Babama corc falan desem ancak birbirimizi oldurelim ayak ayak ustune atmistim kucuken 1 saat susmamisti onun icin ne boyle olaylara yol veriyorum nede saygida kusur ediyorum Onun icin Hep kaznan ben oluyorum Her zaman arar oglum bi istegin varmi ben ararim bi arzun varmi Allaha sukur Mukkemel bi hayatim var vede annem babam Allah herkeze guzel namuslu Vede Mutlu bi Aile versin Bazilari Sapkinliga dustugum olmuyor degil ama genede Herkezi Ailemi seviyorum
  • babama dayı derler arada ben de derim ali dayı şu işimizi hallet diye
  • babam bana hacı, birader falan der bende ona mübarek, kardaş falan öyle takılıyoruz hele arabada küfürler uçuşuyor

samimiyizdir baya çok severim oda sever sağolsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.