Şimdi Ara

Babaya Lan, Oğlum vb. Şeyler Söylemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızmaz ama dememeyi tercih ediyorum lan, olum vs. Ha pederbey falan derim
  • Babama lan dediğim için tokat yemiştim :) ama sinirli bi şekilde demiştim karşılığı çok sağlamdı.normalde kral filan deriz birbirimize sıkıntı olmaz :)
  • topuklarima sıkar canini sevdigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her turlu kufru ederdim ama oglum moglum demek yakismiyor zaten onu onun demesi lazim .

• Ankara yüzünden annem de babam da "la" dememe alıştı. Bi şey anlatırken kaptırıp hep: "şöyle şöyle şöyle oldu sonra dedim ki bi durun la" dedim diyorum.

• millet ne kadar large lan öyle. ben hayatta demem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calimaestro

mübarek, kardeş, kanka, ihtiyar, moruk ne varsa diyorum aynı şekilde valide hanıma'da böyle hitap ediyorum.

Babaya Lan, Oğlum vb. Şeyler Söylemek

İymiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim lan dediğim çok oluyor yani ağzım bozuk değil ama arkadaşlarla hep öyle konuştuğumuza geçende anneme saf mısın diye bağırdım
  • Müdürüm,ortak,lan,olm kanka gibiyiz yav oda bana der hatta geçen ay sabah "kalk lan zurnacı" (klarnet çalıyodum bi aralar) dedi bayaa güldüm Allah uzun ömür versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxeR

Biz babamla hiç samimi değiliz bazı günler hiç konuşmayız aynı evde olduğumuzu bile unuturuz.Bazı günler sadece yemekte görüşürüz,aynı evin içerisinde iki yabancı gibiyiz.Ayrıca moruk,peder,kanka gibi şeylerde söylemedim hiç,sadece baba.

+1

• Genelde reis,üstad,hacı,müdür,kral,aslan diye hitap ediyorum çokta hoşuna gidiyor
  • ben değilde babam bana bazen abi diyor garibime gidiyor
  • Ben babamla lalı lulu konusuyorum

anaa şuba bak la flan mesela
  • Babacım derim sürekli ona karşı cok büyük bir sevgim var.

• Ben baba, patron veya usta derim genelde
  • İnci ile alakam olmamasına rağmen makarasına sevdiğim tüm sülale fertlerime "panpa" diye seslenirim ki artık anneannem beni görünce "Hoşgeldin panpa." diyor o kadar alıştı.Babama da genelde panpa veya babacan derim.Gerçi şu günlerde aramız kötü konuşmuyoruz.
  • Moruk,peder,hacı gibi kelimeler kullanırım arada. Oda benimle arada manita yapmadın mı len halâ diyip dalga geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8E64D309 -- 27 Aralık 2013; 1:18:19 >
  • hacı diyorum ben işyerine ugrayınca müdür diyom ordada :D
    geçen bi şey anlatırken abi dedim duymazdan geldi :D
    lan dedigimi hatırlamıyorum
    bide arada ... bey dedigim oluyor
  • Babamla aram hiç iyi olmadı ki öyle şeyler diyeyim
  • Daha bi kere sarılmışlığını hatırladığım yoktur nerde öyle hacı, lan, oğlum falan :D İki yabancı gibiydik hep. Sanki ne ben onun oğluyum ne de o benim babam. Daha çok annemle abilerimle samimi ve rahat konuşurum :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.