Şimdi Ara

Baby Turco Bebek Bezi ücretsiz deneme boy KARGO BEDAVA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
19.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eranyumm

synen alan nasıl aldı, yeni üyeliği engellemişler sanırım, ben de üye olamıyorum
    Dostum ben ilk çıktığı günden beri mobil onayı alıp üye yapamadım mobilden. Muhtemel tarayıcıyla ya da mobille alakalı bir durum olabilir. Şimdi kapatmışlarsa bilemem talep çok 3 gün oldu ondandır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü Gaziantep'ten göndermelerine ragmen Gaziantep'te olmama rağmen hala gelecek :) buyurun ptt kargo rezilliğini ortaya bırakıyorum
    https://i.hizliresim.com/NG97rg.png
  • Leş gibi bez. Hanım hem külot hem bantlıdan deneme siparişi vermiş. İki kızımızda da pişik oldu. Goon akar alem bakar

• Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    İlk 4 ay biz de GOON dan inanılmaz memnunduk fakat 3 ve 4 numaraya geçtiğimizde beline kadar cikmaya başladı. Her sabah uyandığında ayni manzarayla karşılaşıyorduk neredeyse sizde böyle bir problem olmadı mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet var sitesine sızdırıyor diye şikayet edin bedava 1 paket alırsınız bukada upraşmazsınız. Ben öyle yaptım sızdırıyor Du, benden 3 tane numune istediler bakalım diye, sorun yoktu ama yinede bir numara büyük ve bir paket 50 tane yolladılar sağolsunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Leş gibi bez. Hanım hem külot hem bantlıdan deneme siparişi vermiş. İki kızımızda da pişik oldu. Goon akar alem bakar
    Aynı şekilde benimde kızım pişik oldu sipariş ettiğime pişman oldum. Migrosun Minies markasını kullandık ondan öncede pine marka kullandık böyle sorun yaşamadık.

• akifs44 kullanıcısına yanıt
    Minies denilen bez yerine eski usul çaput bağlasan daha iyi absorbe eder

• quote:

Orijinalden alıntı: 20likcivi

Minies denilen bez yerine eski usul çaput bağlasan daha iyi absorbe eder
    Valla kullandık sıkıntı yaşamıyoruz hocam. Herhalde bebekten bebeğe fark ediyor. Baby turco pişik yaptı mesela belki başkasında yapmıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

İlk 4 ay biz de GOON dan inanılmaz memnunduk fakat 3 ve 4 numaraya geçtiğimizde beline kadar cikmaya başladı. Her sabah uyandığında ayni manzarayla karşılaşıyorduk neredeyse sizde böyle bir problem olmadı mi acaba?
    Yok hocam. Yaklaşık 2-3 aydır 3 numara kullanıyoruz. Bir kere sızma oldu. Onda da maşallahı var iki kilo bırakmış

@akifs44 valla minies denedik. 1 numara evin kenarında bir yerde duruyor. Çöpe bile atamadık

• Şok markette satılan Sleepy külot bez aldım tanesi 64 kuruşa geldi Prima'dan sonra üzmedi, hanım memnun çocuk memnun ben zaten memnun :)
  • ealtun kullanıcısına yanıt
    Amazon da paketi 57 lira bazen 52 liraya da düşebiliyor, kargo da bedava.

• teşekkürler. faydalı paylaşım. deneme fikri güzel. kaliteyi merak ediyorduk
  • Prima 1 numara kullanıyorken 1 numara istemiştim geldi ancak küçük. Diğer bezlere nazaran bir numara büyük alın.

• Bezi Ücretsiz denedik ; şimdi de üstüne pişik kremlerine ücret vererek bezden kurtuluyoruz

Pişmanım haluk abi..

Çocuğun canını yaktık 3 kuruş bütçeden kazanacaz diye
    Püü bana

1 paket sigara az iç be adam.....

• 7numara üretilmiyor mu artık acaba? Migrosun markasında vardı bi ara. Onu da göremiyorum artık?

• Bebek bezi bebeğe göre farklı etki yaratabilir. Biz prima can bebe, molfix gibi markaları denedik. Sadece molfix pişik yapmamıştı. 4 numaraya geçince sızdırmaya başladı. Baby turcoyu denedik ne pişik yaptı ne sızdırma yaptı. Her bebeğe farklı etki yaratır

• 250 tane aldık molfixten. Şimdi bu deneme paketi bile olsa alasım gelmedi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

250 tane aldık molfixten. Şimdi bu deneme paketi bile olsa alasım gelmedi:)
    Molfix 1000 adet stokmisimdir 4/5 beden
    Günlük 4/5 adetten 250 gün anca gidiyor
    Ortalama tane fiyatını 50 kuruşa aldım
    Eylül ayında

• Böyle rezil bir bez olamaz. Allah'tan 4 lü deneme paketi hariç sipariş vermedim. 3 Aylık çocuğum ilk kez pişik oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.