Merhaba
Konuyu dogruya yakin yere actigimi dusunuyorum. Umarim cozum bulabilirim.
Yaz aylari malum tatil/ziyaret uzun sure evde olmayabiliyoruz. Evde olmadigimiz sirada elektrik sigortasi attarsa ikaz verecek bir duzenek var midir?
en azindan apartman gorevlisi duyup bilgi verir. Buzdolabi cozulmeden mudahale edebilmek icin dusunuyorum.
#budolabi #elektrik #tatil #sigorta
tesekkurler
iyi forumlar.
Beyaz Esya Online Siparisinde Kargo Sorunu (Tezgahi)
Merhaba
Internette arama yaparak alacagim buzdolabi icin fiyat karsilastirmasi yapiyorum.
Malesef hicbir aciklama bilgi verilmiyor. Son dakika odeme sayfasinda bulundugum sehire kargolanamayacagi mesajini aliyorum.
Bu uygulamayi getirerek ne yapmaya calisiyorlar, neyden kendilerni kurtariyorlar anlayabilmis degilim.
Insanlarin zamanini emegini harcamak icin ayri bir uygulama... tam bir sacmalik.
Anlayamagim bu uygulama hakkinda bilgi verebilirseniz sevinirim,
Arcelik 283721 modelini online nasil alabilirim? Yer Sivas.
Akıllı Televizyonun Hızı
Merhaba
Akıllı tvnin kanal geçişlerinin yavaş olması, internet üzerinden video izlerken donmalar (internete bağlı olmayan), menü seçeneklerinin ağır ilerlemesi vs. Gibi sorunları daha az yaşamak için akıllı TV nin hangi özelliğine bakarak almak gerekir.
iyi forumlar.
UAE // BAE Calisma Vizesi Evraklari
Merhaba
Birlesik Arap Emirliklerinde (United Arab Emirates) is ariyorum. On gorusme yaptigim bir firma benden diplomamin dubai konsoloslugundan muhurulu tercumesini gondermemi istedi. Bu islem icin gerekeli adimlarin su sekilde oldugunu anladim.
- Bu islem Ankara veya Istanbulda yapilabiliyor
- belgeyi tasik edecek olan notere bagli olan bir yeminli tercumana diplomami tercume ettirecegim.
- Yeminli tercumeyi ilgili notere tastik ettirecegim.
- Ankarada iseniz dis isleri bakanligindan, istanbulda iseniz valilikten, tastik edilmis diploma kopyasini "Apostille"ettirmem gerekiyor.
- Apostil olan belgeyi Dubai sefirliginden muhurletmem gerekiyor.
Yapilacak isleri yukaridaki gibi ozetledim.
Bu islemi daha once yapan forumdaslar varsa konuyla iligli tavsilerinizi yazmanizi rica ederim.
Daha once istanbulda birkac kez bulundum fakat nereye nasil gidilir vs. bilgim yok. vardigimda bu isleri google map uzerinden organize edecegim.
Bu islemleri, oyle degil, soyle yap, orada degil surada yap, diger yerde daha kolay halledersin... seklinde islerimi kolaylastiracak ve daha ekonomik cozebilecegim degerli tavsiyelerinizi almak icin yaziyorum.
Basimdan gecen bir ornegi paylasmak istiyorum;
daha once bir baska is icin yine diplomami noter tastikli tercume etmem gerekmisti. Yeminli tercuman arkadas diplomamin on ve arka yuzunu tek bir sayfaya tercume ederek hem sayfa basi tercumeyi daha uyguna yapmisti, hemde noter tastiki icin sadece 1 sayfa ucreti odemistim. (Allah razi olsun).
iyi forumlar
#bae #uae #apostille #diploma #dubai
Iphone6s Batarya Tavsiyesi ve Hiz Sorunu
Merhaba
Malum telefon fiyatlarindan dolayi mevcut kullandigim iphone 6s cihazimi kullanmaya devam edecegim. Fakat pil omru doldu. Ayarlada Pil sagligini %63 gosteriyor.
Bataryasini degistirmek istiyorum.
Herhangi bir yerde yaptirmak yerine Iphone servisi kadar pahali olmayacak fakat degistiridigim pil kalitesinden sikayetci olmayacagim bir servis veya farkli tavsiyeniz varsa paylamanizi rica ederim.
Telefonumda bir diger sorum ise, whatsapp, telegram, edevlet, bankacilik vs uyugulamalari hairicinde kullanimim yok. Telefonun daha hizli calismasi icin eski versiyon guncellemeye gecebilir miyim? Kullanim hizinda farkedecegim bir fark olur mu?
simdiden tesekkurler.
iyi forumlar.
Konu basligini dogru bir dille ifade edememis olabilirim.
mesela; turkiyeden yurtdisi herhangi bir noktaya 50euro altinda bir promosyonlu bilet bulursam gitmek istiyorum.
veya italyadan baska bir ulkeye benzer sekilde herhangi bir yere ucuz bilet denk gelirse atlar gezer gelirim diyorum.
Bulundugunuz ulkeden herhangi bir yere ucuz bilet firsatlarini arama motoru veya siteleri kullanarak nasil ulasabilirim.
Tesekkurler
iyi forumlar.
|
Yerimde Olsaydımız Ne Yapardınız?
|
HP 24W BBT131 Monitor Ses Sorunu
Merhaba
Windows7 biligisayarıma HP 24w monitor taktım. HDMI girişi ile akatarım sağladım.
Windows ses gostergesinde monitorden ses geldiğini gorebiliyorum fakat dışa ses vermiyor. Genel youtube çözümlerini inceledm fakat çözüm bulamadım.
Yardımınızı rica ederim.
|
Meslek: Mühendis
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 926
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 53.780 (Bu ay: 951)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 151 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar