Şimdi Ara

Elektrik Sigortasi Ikaz Alarmi // Otomatik Kaçak Akim Rölesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuyu dogruya yakin yere actigimi dusunuyorum. Umarim cozum bulabilirim.

Yaz aylari malum tatil/ziyaret uzun sure evde olmayabiliyoruz. Evde olmadigimiz sirada elektrik sigortasi attarsa ikaz verecek bir duzenek var midir?

en azindan apartman gorevlisi duyup bilgi verir. Buzdolabi cozulmeden mudahale edebilmek icin dusunuyorum.

#budolabi #elektrik #tatil #sigorta

tesekkurler

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi folkeyno -- 5 Ağustos 2024; 8:46:50 >

• Ben buzdolabının çalışmama ihtimaline karşı sıcaklık sensörü kullanıyorum. Hem buzluk tarafında hem de dolap tarafında. Belirtilen sıcaklık aralığının dışına çıkınca bildirim geliyor.

Edit: Ayrıca baktım, kullandığım akıllı prizler kapalı hale gelince de bildirim alabiliyormuşum. Tapo ürünlerini kullanıyorum akıllı ev için. Ama şöyle bir durum da var. Elektrik komple gittiğinde buna akıllı bir çözüm değil mekanik bir çözüm bulmak lazım. Çünkü elektrik ile çalışan her şey gidecek ve haliyle internet de gidecek. Bildirimleri gönderen hub oluyor. Elektrik gidince hub da çalışmayacağı için ki modem de çalışmayacak zaten, bildirim de alamazsınız. Önerdiğim yöntem sigorta atması durumunda direkt işlevsiz kalıyor aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkgncr -- 4 Ağustos 2024; 13:11:53 >
  • Bir facebook videosunda görmüştüm ana sigorta atınca belli bir süre sonra geri kaldırıyordu.
    OtomasyonEğitimiyoutube
    Sigma Kaçak Akım Koruma Şalteri Otomatik Yeniden Kapama Ünitesi Manuel Açmada Tekrar Kurması
    https://www.youtube.com/watch?si=RmW_tMw58upQbdS3&v=vrQAr-mahqI&feature=youtu.be

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Ana elektrik panosu apartmanın girisinde oldugu için ses çıkarsa bile yeterli. Görevli Fikri abi duruma müdahele edecektir. :)

• kenbalx K kullanıcısına yanıt

Merhaba cevabiniz icin cok tesekkurler. Aradigim seyin teknik adini da ogrenmis oldum.

Otomatik Kaçak Akim Rölesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.