bizim de NEXTSTAR marka bir uydu alıcımız var. Baby TV frekanslarını giriyorum ama şifreli olduğu için görüntüleyemiyorum. Bu durumda bana yapmam gerekenleri adım adım anlatacak birisi var mıdır aranızda? acayip sevineceğim walla...uyduyu da kullanmış olacağız böylece... şimdiden teşekkürler
senin o cihazla seyretmen lazım normelde ama sorunu pek anlayamadım
quote:
Orjinalden alıntı: oyuceler
merhaba,
bizim de NEXTSTAR marka bir uydu alıcımız var. Baby TV frekanslarını giriyorum ama şifreli olduğu için görüntüleyemiyorum. Bu durumda bana yapmam gerekenleri adım adım anlatacak birisi var mıdır aranızda? acayip sevineceğim walla...uyduyu da kullanmış olacağız böylece... şimdiden teşekkürler
yazılımın güncel mi? güncel bir yazılım ile deneyin açacaktır.
uydulardan pek anlamadığımız için ben de sorunun neden olduğunu bilemiyorum...siteye geçen yıl uydu sistemi kuruldu ve tüm dairelere de Nextstar marka bir uydu aldırdılar. Acaba uydu çanaklarında mı bir eksiklik var ya da başka ne olabilir sizce..
quote:
Orjinalden alıntı: oyuceler
uydulardan pek anlamadığımız için ben de sorunun neden olduğunu bilemiyorum...siteye geçen yıl uydu sistemi kuruldu ve tüm dairelere de Nextstar marka bir uydu aldırdılar. Acaba uydu çanaklarında mı bir eksiklik var ya da başka ne olabilir sizce..
hatbord de başka kanalları izliyorsan eksiklik yoktur uydunun sinyalinide görebilirsin yüksekse uyduda dönmemiştir senin o cihaza bence yazılım lazım bak üzerinde ki yazılım hangi tarihe ait
bu işler biraz oyalayacak galiba...en iyisi bir uyducuya gidip yaptırmak lazım...bu işlem için ne kadar ücret alırlar....bir de yazılım yüklettikten sonra güncel keyleri benim mi ayarlamam lazım..destek lütfen
yazılım yüklemek 10-15ytl keyler içinde olur genelde gerekirse de servis yükler sen hiç bir şeye karışmassın sadece özelikkle istediğin kanalı söyle ki yazılım içinde o keyler yoksa girsinler
yazılımı atılınca güncel keyler de yüklenir. senin birşey yapmana gerek yok. ama şifreler değiştikçe tekrar key girmen yada yazılım gerekecek. o yüzden biraz araştırma yapıp nasıl yazılım atıldığını forumlardan öğrenmeni tavsiye ederim.
bilgiler için çok teşekkürler...
Şifreli çıkmıyor.
yazılımı ben nasıl atabilirim ki
topfield cl 300 pro cihazım
mulanM
kullanıcısına yanıt
Sleep Baby Sleep (First Baby Songs)
Keremin Evindeki Baby Tv Sesini Duydum Ve Bebek Şef'i İzlemeye Devam Ettim.
mulanM
kullanıcısına yanıt
Benim Kuzenim Kerem, Baby Tv'yi kuruyor Tabi Aşçı Sheffy Türkçe Konuşuyor Kanalda Sheffy'yi Seslendiren Tarkan Koç'tu, Çünkü Ben Hatırlıyorum.
mulanM
kullanıcısına yanıt
Ben Baby TV'deki Sleep Baby Sleep'i İzledim.
kumanda
kullanıcısına yanıt
Bim ile Bam Hayvanlar Alemindeki Yabancı Dil Sesi Var.
McCarty
kullanıcısına yanıt
Digiturkteki Baby TV'de Var.
Ayrıca Baby TV Kahramanları Vardı.
Bayan Kettle
Bim İle Bam
Korno
Baby TV Programları: -Baby Chef -Tulli -First Baby Songs -Jammers -Bim And Bam İn The Animal World -Wooly -Baby Art -Vegimals -Booby And Booba -Bouncy Balls -Who's İt What's İt -Paint Me A World -Vegimer -Babynoo -The Amazing World (Season 2) -Crystal Ball
dekonline
kullanıcısına yanıt
Baby TV, Bir Çocuk Kanalıdır.
EKUREL
kullanıcısına yanıt
Baby TV Programları. -Baby Chef -Colours And Shapes -Baby Giants -Paint Me A World -Bim And Bam İn The Animal World -Baby Art -Booby And Booba -First Baby Songs -Tulli -Jammers
ya müdür rüyanda mı gördün ne oldu 13 yıl önce ki mesajıma cevap yazmişşin yoksa geçmişten mi geliyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme