Şimdi Ara

BABY TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
13.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KANAL ARTIK TURKCE YAYINDA YAPIYOR.
    SUREKLI DEIL AMA BAZI BOLUMLERI TURKCE....
    T.E.S.E.K.K.U.R.L.E.R...
    HERKESE....
  • ingilizce olmasi daha iyi degilmi sizce? hemde cocugunuz inglizce ogrenir yani?
    bilmem yanı ben ole dusunuyorum
  • Bir kaç saat seyretmekle olmaz. Hem türkçe daha sağlıklı bana göre. Anne baba veya onunla sürekli ilgilenen biri yabancı dil konuşursa bu gelişiyor.
  • O kadar iyi ingilizcem var (herkes bunu söylüyor), en azından çok akıcı ve hızlı konuşabiliyorum. Rap dinlediğim için çok ta iyi yutuyorum kelimeleri. Ancak konuşulanları anlayamama gibi bir durum var.

Yani ben o kanalı ne kadar izlesem anlamam şahsen ingilizce..
  • baby tv ye çok teşekkür ederim. allahtan 1000 tane kanalın içinde benim çocuğa ve oonunla birlikte bana faydası olan tek kanal diyebilirim. o kanalı açıyorum soluksuz sıkılmadan 45 dakika izliyor.
  • evet baby tv çok ii bazı programlarda türkçe
    ama çocuğun ingilizce seyretmesi daha ii gibi
    1 dil 1 insan

çocuk şimdiden baba bu milk falan diyor
  • Benim oğlan 2 aydır sabah akşam seyrediyor. Bu kanal yüzünden başka kanalları seyredemez olduk. iyi tarafı ise çocuk dört duvar arasında kalınca ordan oraya eskisi kadar zıplamıyor.
  • ya aallah aşkın progdvb de yayın dili nasıl değişiyo biri anlatsın
  • way beee ne kanalmış
    herkes haberdar ben hariç
  • benim yeğenin annesi babsına soruyor bu vcd nerden açılıyor diye.. 4 yaşındaki zibidide bağırıyor: " anne open open" diye
    quote:

Orjinalden alıntı: alfaturk

benim yegen 4 yaşında akşam kalka tv açar vcd yi cd kor çizgi film izler
  • Arkadaşlar ben bu forumun yeni üyesiyim 6 aylık oğlum için baby tv keylerini nasıl bulurum diye düşünürken forum dikkatimi çekti bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz Jojo tvnin uydudaki frekansları nedir bilen var mı
  • Ben de şimdi kurdum Baby TV'yi..
    Tabi bizim baby uyuyor bu saatte
    Kanalda da çitten atlayan koyunlar var "sleep baby sleep" şarkısı eşliğinde..
  • baby tv şifresini nasıl öğrenebilirim. Yardımcı olursanız önce 6 aylık oğkum sonra ben çok teşekkür edeceğim
  • bende sorun yok izliyorum,
  • önce uydu alıcının markasını vermelisin bu bir, hotbirt uydusunda bu tür kanallar (Piwi, Bumerang, Arapların birkaç çizgi film kanalı) -yaklaşık 10 kadar- çok kolay izlenebiliyor bu da iki. Sevgiler
  • bu kanal şifrelimi arkadaşlar
  • Ben de ekledim favorilere... yarın bizim baby uyanınca beğenicek mi bakalım.
  • merhaba,

bizim de NEXTSTAR marka bir uydu alıcımız var. Baby TV frekanslarını giriyorum ama şifreli olduğu için görüntüleyemiyorum. Bu durumda bana yapmam gerekenleri adım adım anlatacak birisi var mıdır aranızda? acayip sevineceğim walla...uyduyu da kullanmış olacağız böylece...
    şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.