Şimdi Ara

Baca Kapağından Aşırı Soğuk Geliyor Ne Önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalışma odam da duvar da soba borusu için çıkış yapılmış. Resimlerle örnek vereceğim zaten. Bu çıkışa da baca kapağı takılıyor biliyorsunuz. Buradan aşırı derece de soğuk geliyor havalar da iyice soğuduğu için ev ısınmamaya başladı artık. Özellikle odanın içi gece buz gibi oluyor. Diğer odaları da etkiliyor. Ne yapabilirim acaba öneriniz var mı?

Örnek duvar resmi

Bu da duvarda ki plastik. Aynısı takılı :)

Aşırı soğuk geliyor. Önerilere açığım.

• Gazeteleri bir posetin icine doldur top seklinde sonra oraya tık o poşeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe yaradı mı

• Tıbbi bantların geniş olanı ile baca kapağını kapatacak şekilde bantla kapatabilirsin.

• Naylon sünger ne bulursan sokuştur. Yalnız baca kullanan varsa onlara sorun olabilir bir sormak lazım diğer apartman sakinlerine de . Zehirlenme durumları olabilir sen tıkladığın için.

• Bacalar evin ısısını sünger gibi emer. Isınan hava yükselir. Ve sıcak hava ondan uçar gider.

Zaten öyle olmasa sobalar yanmazdı.atık gaz dışarı gitmezdi

Gazete bocalayıp orayı tıka.

• Arkadaşlar öneriler için teşekkürler. Gazete, kağıt vs yazmışsınız onu bir deneyeceğim. Cidden oda aşırı soğuk oluyor geceleri bunun yüzünden doğalgaz da yüksek gelecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde eski giyilmeyen kıyafetleri sıkıştır içine

• Arkadaşlar bugün bir şey farkettim de aslında soğuk buradan gelmiyor. Soğuk yerden geliyor. Biraz inceledim duvarın köşesinden parkelerin olduğu taraftan geliyor. Bunun için ne yapabiliriz? Ben kiracıyım zaten evde bunu ev sahibinin mi yapması gerekiyor acaba? Çünkü ev ısınmıyor boşu boşuna kombi açıyorum ev buz gibi özellikle akşamları yatak odam da insan gibi yatamıyorum çok soğuk geliyor kombi açık olduğu halde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.