Şimdi Ara

Bacağıma ağda yaptım ss'li '9ay sonraki hali eklendi' (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
355
Cevap
9
Favori
38.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz absürt duruyor tabii Ben normalde kışın tamamen alıyordum, yaza kadar çıkıyordu ve orman gibi olmuyordu. O yüzden tavsiyem eğer kesecekseniz kışın kesin tamamen, yazın kesip bal dök yala dolaşmayın. Pek hoş görüntü değil bence Ya da 3 numara makine ile kısaltabilirsiniz.
  • yalarun.exe :)
  • Bununla göğüsü alsak acıtırmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Bununla göğüsü alsak acıtırmı acaba?

şüphen olmasın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yapmıştım.Aynı şekil tekrar çıkıyor.En fazla 1 ay.
  • kalktı
  • thy iyi uçuşlar diler
  • yeni resimler eklendi.
  • Çokta aşırı kıllı birisi değilsin.Boşuna ağda yapmışsın.Karı gibi bacakların olmuş hatta resimlere bakarken kalktı.
  • bende eski sporcuyum şuan 1 yıl kadar ara vermiş durumdayım. 2 yıl kadar bir takımda yarış koştum sürekli, kılları almak faydalıdır hem tayt giyince ordan fışkıran kıllar iğrenç durur hemde dikiş atılması kolay olur. konya kap yarışında faydasını gördüm pelaton kaza yaptı domino taşı gibi dizildik yere, kolay dikiş atılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Çokta aşırı kıllı birisi değilsin.Boşuna ağda yapmışsın.Karı gibi bacakların olmuş hatta resimlere bakarken kalktı.

O senin sorunun kardeşim erkek olduğumu bile bile hareketlenme oluyorsa demek ki var bi ılıklık sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Güneşte ışıldar ora

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Biraz absürt duruyor tabii Ben normalde kışın tamamen alıyordum, yaza kadar çıkıyordu ve orman gibi olmuyordu. O yüzden tavsiyem eğer kesecekseniz kışın kesin tamamen, yazın kesip bal dök yala dolaşmayın. Pek hoş görüntü değil bence Ya da 3 numara makine ile kısaltabilirsiniz.

Bacağın üst bölgesini makineyle aldım şuan bildiğin saç gibi oldu o taraf kesinlikle makine vurmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olric Reyiz

9 Ay sonraki izlenimler;
    İlk 1 ay kaymak gibi duruyor bir erkek için hiç hiç hoş değil (alttaki resim)
    Ama 1 aydan sonra yavaş yavaş çıkınca eskisine göre daha iyi duruyor kızlardan aldığım duyumlarda öyle.
    Şuanki hali çok iyi kıllar sert değil tüyün biraz kalını rahatsız hiç etmiyor erkeğede yakışıyor zaten.

Bacağıma ağda yaptım ss'li '9ay sonraki hali eklendi'
    Bisiklet sporuyla uğraştığım için kası engelliyor dediler bende bimden 6.90a bant ağda aldım ağda yaptım birazdan sol bacağımada yapıcam tavsiye ederim Sevgilim kılsız seviyormuş ona danıştım.

BİM'de satılmakta.

bi azalma mi var bana mi oyle geldi yoksa? isiktan falan mi?
  • İşte hocam diyorumya azalma oldu ideal seviyeye geldi. Eskiden siyahtı şuan esmer. kıllarda inceldi bildiğin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Biraz absürt duruyor tabii Ben normalde kışın tamamen alıyordum, yaza kadar çıkıyordu ve orman gibi olmuyordu. O yüzden tavsiyem eğer kesecekseniz kışın kesin tamamen, yazın kesip bal dök yala dolaşmayın. Pek hoş görüntü değil bence Ya da 3 numara makine ile kısaltabilirsiniz.

Bacağın üst bölgesini makineyle aldım şuan bildiğin saç gibi oldu o taraf kesinlikle makine vurmayın.

Bende hiç sıkıntı olmadı vallahi bilmiyorum. Kişiye göre değişiyor demek ki.
  • quote:

yeni resimler eklendi.

şuanki hali iyi olmuş, ama pürüzsüz hali gerçekten kötü....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormantik Romeo

quote:

yeni resimler eklendi.

şuanki hali iyi olmuş, ama pürüzsüz hali gerçekten kötü....

aynen
  • abaza kızlar basmadı mı hala burayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.