Beyler konu kilitlenmişti tekrar açılmış neler oldu?
quote:
Orijinalden alıntı: Olric Reyiz
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterKill88
bir tane yetti mi kaç tane aldın ağda
Bir paketten 16 tane bacak için çıkıyor birde genital,koltukaltı felan var onlarla birlikte bir paketi bitirdim tamamen. 1 paket 2 bacağa zor yetiyor yani.
genital bolgenedemi agda yaptin
quote:
Orijinalden alıntı: Barış*
nekadar sürede uzar o ? [ilk halinin yarısına kadar]
bide acısız bi yöntem yokmu ya
bacağına at morfini enjekte et
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
quote:
quote:
Bir paketten 16 tane bacak için çıkıyor birde genital,koltukaltı felan var onlarla birlikte bir paketi bitirdim tamamen. 1 paket 2 bacağa zor yetiyor yani.
Genital bölge bantları bacak bantlarına göre küçük oluyor ama bacak bantı bitince genital bölge bantıyla bacaklara yaptım.
quote:
Beyler konu kilitlenmişti tekrar açılmış neler oldu?
galiba önceki konum sayesinde açıldı
quote:
quote:
quote:
quote:
Genital bölge bantları bacak bantlarına göre küçük oluyor ama bacak bantı bitince genital bölge bantıyla bacaklara yaptım.
peki acima oluyormu genital bolgede bende deneyeyim eger bunun agda bandi varsa bimde
erkekler ağda yapmasın nolur gözünüzü seveyim ya. özellikle bacağa
Yalarıncılar gelir şimdi
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
peki acima oluyormu genital bolgede bende deneyeyim eger bunun agda bandi varsa bimde
Genital bölgeye yapmadım hocam. Yapamam zaten oraya. Bacak bantları bitince genital bölge bantlarınıda bacağa kullandım.
Adamla dalga geçenler kıl oranıyla erkeklik doğru orantılı mı? O mankenler futbolcular dünya güzelleriyle iş pişirirken siz burada bi tarafınızın üstünde terden pişiyorsunuz
Tam sevdiğim hatun bacağı biraz etli butlu yalarım valla
Bi fena oldum
quote:
Orijinalden alıntı: Kragger
Adamla dalga geçenler kıl oranıyla erkeklik doğru orantılı mı? O mankenler futbolcular dünya güzelleriyle iş pişirirken siz burada bi tarafınızın üstünde terden pişiyorsunuz
Fazla kıl olunca dalga geçerler mağara derler alınca ılık olmuşsun parlak olmuşsun derler makineyle azaltsak jilet vurmuş gibi çıkar derler derler derrr
Göğüs ve karına yapmak daha çok acıtır sanırım ? Kıllıyımdır da o bölgelerde ayıptır söylemesi.
Ben yanakta ve kaş ortasında ağda kullanıyorum gözümden yaş geliyor bacakları düşünemiyorum bile.
Kilo, boy, yaş kaç? Bide bisiklet için kulüpler felan var mı?
ağda yapıcağınız zaman çam sakızlı ağda yada pudralı roll on ağda kullanın acı %50 daha az olur hemde daha geç çıkar