Şimdi Ara

Bacağıma ağda yaptım ss'li '9ay sonraki hali eklendi' (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
9
Favori
38.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barış*

nekadar sürede uzar o ? [ilk halinin yarısına kadar]

bide acısız bi yöntem yokmu ya

ilk halinin yarısına 1.5-2 ay da uzar diye tahmin ediyorum çünkü havalar sıcak şuan kız arkadaşım öyle demişti sıcakta daha çabuk çıkıyomuş. neyse acısız yöntem yoktur bence ama kıl dönmesini göze alınız ve kökleri kanayabilir bence hiç bulaşmayın boşverin kıllı diye dalga geçsinler , köse olmadığınıza dua edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

quote:

Orijinalden alıntı: Olric Reyiz

quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

Agda yapmadan önce kısalttınmı yoksa direk yapıştırıp çektinmi ? Sir ağda felan onlar daha iyi diyolar ama bunlarla farkı nedir ?

Kısaltmadım direk yapıştırdım kıllara. Bu bantlar zaten sir ağda yapıştırmadan önce elinde ısıtıyorsun. Ben memmun kaldım açıkçası. Sevgilimde öyle seviyormuş o kollarındaki kıllarıda al dedi ama onlarla uğraşamam fazla yok zaten. Tavsiye ederim fiyatıda uygun 6küsür birşey

Genital bölge bantı kaç tane çıkıyor, jiletle kesmektense bantla halletmek daha iyi olur sanırım. Bacağı almaktansa bence bacağın dizden yukarısını almak daha iyi olur. Sen oraları aldın mı ?

Dizden yukarısında aşağısına göre 2 kat daha fazla kıl var sağlam. Bacağın birini yaptım diz yukarısını acıya dayanamadım bıraktım. Yarım yamalak kaldı öylece.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak d

quote:

Forumda ne kadar çok ılık varmış .

Hocam benim bacakta aşırı kıllı diyorum ki Beyaz tenliyim ya ben Birde Kickboks Muay Thia Wu shu yapıyorum
    Önce sizin aldığınız pakketten alsam daha sonra tamamen tamizlesem gitsem güneşe yansam daha sonra acaba ne kadar çıkar ?

Birde hocam markası nedir nerden ne kadara aldınız ?

Ben kıllar varken yandım kıllardan dolayı bacak bölgesi vücudumun diğer taraflarına göre daha az esmerleşmiş. Beyaz tenliysen biraz sırıtabilir. Kıllar varken yan iyice sonra ağda yap. Bimde satılıyor epi sir ağda diye. Fiyatı 6 küsür birşey.

Hocam bacaklarım aşırı kaslı(Gerçek diyorum) Baldırlarım Carlos'un ki gibi spor yaptığım için bu pazar günüde denize gidicez arkadaşlarla diyorum cumartesi akşamı yapsam sonra denize gidip yansam kıl köklerine belki fayda eder
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Forumda ne kadar çok ılık varmış .

Hocam benim bacakta aşırı kıllı diyorum ki Beyaz tenliyim ya ben Birde Kickboks Muay Thia Wu shu yapıyorum
    Önce sizin aldığınız pakketten alsam daha sonra tamamen tamizlesem gitsem güneşe yansam daha sonra acaba ne kadar çıkar ?

Birde hocam markası nedir nerden ne kadara aldınız ?

Ben kıllar varken yandım kıllardan dolayı bacak bölgesi vücudumun diğer taraflarına göre daha az esmerleşmiş. Beyaz tenliysen biraz sırıtabilir. Kıllar varken yan iyice sonra ağda yap. Bimde satılıyor epi sir ağda diye. Fiyatı 6 küsür birşey.

Hocam bacaklarım aşırı kaslı(Gerçek diyorum) Baldırlarım Carlos'un ki gibi spor yaptığım için bu pazar günüde denize gidicez arkadaşlarla diyorum cumartesi akşamı yapsam sonra denize gidip yansam kıl köklerine belki fayda eder

Dediğin şekilde iyi olabilir ama birde ağda yaptıktan sonra kırmızı kırmızı iz kalma durumu var bende olmadı ama ağda yapanların çoğunda olabiliyor bu durum. Plajda pek iyi durmayabilir kırmızı kırmızı izler. o yüzden plaja git gel öyle ağda yap kırmızı noktalar 3-4 güne geçiyor galiba.
  • O bacak senin değil bilader yeme bizii
  • olm naptın kendine sen ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepöyleolurzaten

olm naptın kendine sen ya

Çok iyide oldu çokda güzelde iyi oldu taam mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

İlk hediyen benden olsun bacım.

Bacağıma ağda yaptım ss'li '9ay sonraki hali eklendi'

• Vücudunun yarısını kıllı yarısını kılsız yap manyak olur %50 yaların
  • Erkek adam kıllı olur.

- The bomb has been planted -
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Erkek adam kıllı olur.

Adam haklı beyler

The bomb has been defused.
  • @GoldPunch

+1905
  • YALARIN !!!!
  • Ben 3 posta çıkabildim beyler ya siz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Erkek adam kıllı olur.

Bombayı gizli bi yere kursaydın iyiydi
  • ahahsadhahjsdhahh bu ne lan hahaha acayip bi şeyler olmuş aman ötekini yapma bunlar uzayana kadar bekle şort giymeyi ihmal etme
  • olm bildiğin kadın bacağı olmuş lan
  • En çok bu forumun yalarıncılarını seviyorum...Cansınız..

Deniz abinizden size bonus. fazlada kalmaz zaten uçururlar abinizi

Bınıs
  • Hocam ağda yaptıktan sonra yapış yapış olmaz mı ? İğrenç bişey ya
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.