Emla diye uyuşturucu bir krem varmış bacağa sürüldükten sonra streç film le hava almayacak şekilde sarılıyormuş 1.5 saat bekleyip sonra ağda yapılınca acı çekilmiyormuş denemek lazım
Futbol oynadığından bacaklarımı ağda ile alıyorum.Öyle aman aman bı acı yok sadece baldır arkası felakettir lakin ben acı çekmeyi seviyorum :D Ağdayi yaptıktan sonra limon+tuz karışımını sürün gece yatmadan yıkayın (3Gun devam edin)kıl köklerinizi yakar ve daha az çıkmasını sağlar (Kadinlarkulubu.com da gormuştum)
peki tüy dökücü krem kullansam kaç gün sonra çıkmaya başlar ? kulllanan varsa?
quote:
Orijinalden alıntı: aslan12345
peki tüy dökücü krem kullansam kaç gün sonra çıkmaya başlar ? kulllanan varsa?
Jiletten hiç bir farkı yok.
ciddi misin? 1 gün sonra tekrar çıkmaya başlarmı?
Tuy dokucu krem falan hicbiri cozum degil ustune tuylerinizi dahada guclendirir daha kuvetli cikarlar makasda oyle. Bioder karinca yagi falan hepsini denedim hic biri ise yaramiyor hepsi palavra. Diyorsaniz ki surekli agda yaparim agda yapin sizi 1-2 ay idare eder rahat. Kalici cozum lazer imkaniniz varsa yaptirin illa tuylerin hepsinin gitmesine gerekte yok seanstan seansa seyreklestiriyor isterseniz hepsi bitene kadarda gidersiniz.
ya bana 5 6 gün götürse yeter diyelim bugun kullandım kremi kaç gün götürür onu merak ediyorum?
???????
quote:
Orijinalden alıntı: aslan12345
ya bana 5 6 gün götürse yeter diyelim bugun kullandım kremi kaç gün götürür onu merak ediyorum?
3-4 güne yakın rahat götürür sonra çıkmaya başlar uçları
peki teşekkürler herkeze.
Ama uçları sakal gibi çıkar çok kötü bir görüntü olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme